Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
mygirl spune:
Uraaaa...avem primul dintisor, in sfarsit!!!! S-a trezit Alex din somnicul de dupa-amiaza super maraita, vroia numai in brate..ciudat ptr ea care de obicei e foarte bine dispusa cand se trezeste. Ma gandesc ca ar putea sa o doara gingiile, iau Calgelul si cand ii bag degetetul in gurita..surpriza!!! Un colt de dintisor! Cat l-am asteptat! Va pupam ca ne pregatim sa mergem la botez..de gemeni.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Danelutza spune:
Beatrice, ploada mea maninca de mult peste si prajit si fiert. Culmea ca maninca tot ce mincam noi, sta asha de mindra in capul mesei, cind termina din guritza bate cu minutza in masa ca mai vrea. Si se intoarce cind la mami, cind la tati cu guritza deschisa.
Mygirl felicitari pentru dintzishor si... la cit mai multzi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
babygirl spune:
Felicitari lui Alex de Oana pt primult dintisor!!!
Felicitari lui Alex de Beatrice pt cei 2 pasi!!!
Azi noi am avut o musafira. ( http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/detail?.dir=c95c&.dnm=3307re2.jpg&.src=ph )O prietena de-a mea buna, din Cluj. Ema s-a lipit de ea din prima clipa. S-au jucat si s-au tavalit,s-au dragalit 2 ore.Tare m-am bucurat ca a fost papadia asa de deschisa si de lipicoasa cu o persoana pe care o vede pt prima data. Asa,fiind amandoua,am reusit sa o prindem pe Ema intr-o poza, cand statea singurica in picioare.Singura deocamdata nu ma incumet sa pun mana pe aparat cand sta drept fara sa se sprijine. ( http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/detail?.dir=9e85&.dnm=5309re2.jpg&.src=ph )
Am inceput in dimineata asta antibioticul.E chinuiala cu impartitul prafului din capsula. Ii dau 1/4 la 8 ore. Problema e cu regimul alimentar. N-are voie mai nimic.Nici nu stiu ce sa-i dau in seara asta. :(
Corni, 
Insanatosire grabnica bebelusilor inca bolnaviori!
Adina&Ema
ioanailincam spune:
Salutare!
Cand naiba s-a facut sambata seara, ca parca acum era dimineata. A fost o zi tare agitata, am iesit si afara vreo 45 de minute ca ma gandeam ca innebuneste copilul in casa de atatea zile si culmea e ca vad ca ii este mai bine (nu degeaba se zice ca unde intra soarele pe usa iese dr pe usa) si a si dormit foarte bine in 3 reprize, am bagat si niste ture de studiu (ca invatat nu pot sa-i spun dat fiind ca nu retin mai nimic). In schimb trebuie sa ma apuc sa-i fac piureul ca am ramas in pana
. Dar o sa-l pun pe tati sa ii faca baita singur ca sa ma desfasor si eu.
Elisor - nu ne tine in suspans
Mygirl - felicitari pentru dintzos!
Corni - mama, ce de bolesnite. Cat a costat investigatia, daca nu e prea nesimtita intrebarea?
Babygirl/Beatrice - felicitari pentru progresele bipede!
Gata, revin mai sub seara ca urla pitica - vrea sa stea numai in picioare
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
tzumpiloi spune:
Buna seara.
Avem si noi primul dintzishor!
Adina, sanatate Emei!
Elisor, asteptam sa ne povestesti.
Corni, Ioana multumesc mult pt sfaturile ref la plante.
Bea, Oana, felictari pt pasi si dintisor.
Mandra mea mi-a varsat cafeaua pe tastatura de la laptop si nu imi mai merg cateva taste. Asa ca mi-am pus tastatura externa! Mor de ciuda ca am doar de 1 an laptopul. Sper sa reusesc cumva sa-l curat!
Loreen asteptam poze de la munte si sa ne povestesti cum v-ati distrat.
Sufletzica , si Mariuca mea se bucura mai mult cand o vede pe bona decat pe mine! Dar asta e tot trebuia saa fae pasul asta ! dar aar stau linistita la seriviciu ca se inteleg bine!
Am plecat sa culc gogoasha!
patriciaRO spune:
Tzumpiloi, felicitari pentru dintisor!
Noi inca suntem la faza de invatat sa stam pe olita, dar nici o sansa sa ne si placa, dar suntem perseverenti! off!
oana, felicitari pentru dintisor!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andreeaatan spune:
Felicitari pentru dintosi, Tzumpi si Oana.
Felicitari pentru statul in picioare, Adina.
Eu traiam cu impresia artistica ca maine e data de 6 martie si cand colo e numai 5. Deci nu maine e ziua lui tati. Dar mancam maine tortul, ca-l mancam la socrii. Lunie zi de lucru si nu o sa aiba timp de vizite de protocol.
Mancam tortul este la fel, o figura de stil artistica. Eu il fac, ei mananca si eu o sa ling o felie transparenta. O ling ca sa ajunga mai mult timp.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
babygirl spune:
dati-mi o idee: cum sa-i dau antibioticul la ora 23:00.cum o trezesc si cum ii dau praful ala amar?:(
Adina&Ema
monu spune:
salutare fetelor,
noi am inceput un we de cosmar. de aseara suntem nedormiti. alexia a plans in somn de aseara si pana azi dimineata si de la 2 noaptea ne facea prezenta din juma in juma de ora. si asa chiori de somn si nemancati ne-am dus la cora sa luam pampersi. la intoarcere am aflat ca dormit doar juma de ora! la pranz nu a vrut sa pape prea mult si am tras si o spaima nasoala rau cu ea. in timp ce ii dadeam sa manance m-a muscat de deget cu dintisorul. nu am certat-o! doar am spus pe un ton mai altfel ca ma doare. mai bine nu ziceam. s-a oprit s-a uitat la mine a dat sa planga si nu putea . incnea si dadea din cap ca metronomu! m-am speriat. ziceai ca e in stare de soc si nu se mai oprea! doamne! s-a linistit dupa 10 minute. a dormit putin afara a marait tot timpul. nici nu mai vrea in carut dar nici sa doarma afara nu vrea. nu mai stim ce vrea! maraie continuu si nu ii convine nimik. acuma la fel. maraie si plange din te miri ce. e ciufu rau si nu stiu dece ca doar nu ii dau deja dintii! ca abia au aparut aia de jos.parac si vad ca la noapte iar nu dorm!
am facut si treburi prin casa, am facut si tiramisu vedem maine cum este si ma dor picioarele de mor!
va pup si somn usor
si
Alexia Ioana