Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mey, Corni, pai cu lista asta eu as fi pe antidepresive si mi-as face testamentul. Sunt curioasa daca se verifica absolut toate sau mare parte dintre ele.
Cum se numeste aparatul, ca ar fi asa de simplu sa fie in spitale si pac, sa-ti zica ce ai fara radiografii, analzie de sange, ecografii, plapari, mamografii si colonoscopii si mai stiu eu cate se pot face.
Eu nu rad de ce ti-au zis, dar e cam mult, mey.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Si inca ceva, plantele pe care ti le-a recomandat pot fi gasite mult, mult, mult sub 2.5 milioane lei. E foooooaaaaaarrrrrtttteeeeee scump ce ti-au propus.

-Cartilaj de rechin, facut in SUA, concentratie pentru sportivi 470 000 lei aici http://www.universalnutrition.ro/magazin.php?p=409&PHPSESSID=53d9ae284d8840291afaf421753d14d3 .
-ulei de primula Ulei de primula IVAX, Cehia 16.7 Lei noi
167000
-Ginkgo Biloba (protect 4 life)Ginko Biloba, 207.000LEI.
-salcie alba(white willow)6.3 lei la naturaplant.ro
-lucerna(green care) 18 lei aici http://www.naturaplant.ro/produse/2330/Hemofit

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Salutam si noi mamici si bebici!

Pentru fetele din Cta -poate incercam maine o intalneala in parc -in Tara Piticilor poate-daca ne permite vremea !
Nici noi nu putem astazi -Mara mea are febra de vreo 3 zile -si nici nu am dormit azi noapte ca s-a trezit zana din ora in ora .Am fost la dr si se pare ca are o faringita acuta combinata cu eruptie dentara..asa ca suntem de ieri pe Nurofen,Eferalgan si Ospamox..si nu vad inca nici o imbunatatire ..ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca are febra mare noaptea si dimineata ..ieri dim avea 38.2 iar azi 37.8.Ma rog ..sper sa dea rezultate tratamentul.In plus a facut si caca intr-o veselie ieri si are si funduletul iritat
Nefe..parca tu intrebai de un meniu al zilei pt.bb-la noi este asa:
ora 8-8:30-240 ml lapte (BEBA de la Nestle)
ora 12-12:30-piure de legume cu piept de pui / figatei cu sos de rosii si usturoi/spanac cu lapte si ou(retete "furata"de la Loreen)-toate cele combinate musai cu o lingura de Fagaras
ora 16-16:30-mar ras cu biscuiti/banana cu branza Fagaras/pireuri de div fructe -ananas,mar ,banana,grefa,para etc
ora 20-240 ml lapte cu 2 linguri cereale Nutriben(8 cereale cu miere si calciu)

in rest apa plata cu lamaie (pe bune)sau ceai de musetel si cate un biscuite 2 ca ii place sa rontaie singura-nu vreti sa stiti cum arata covorul meu dupa ce papa Mara singurica biscuiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTZI ANI PENTRU STEFAN, ROBERT, THEODORA ANNA, ANTHONY, SA CRESTETZI MARI SI VOINICI SI DE AJUTOR LA MAMICI

Ziua buna si de la mine si multa sanatate la bebelushi bolnaviori.

Am o intrebare la mamicile care inca mai alapteaza: voi datzi laptic si noaptea ?! Eu ii dadeam Isabellei pe la miezul noptzii apoi pe la 5 dimineatza si kupilu'meu facea pauza, pina la prinz nu vroia sa manince nimic. Asha ca am trecut la restrictzii, tzitzuca seara dupa ce maninca inainte de a adormi si dupa o data pe la 3 de noapte, ca mama-i buna de prasila si are lapte din abundantza. Am facut asha ieri si asta noapte si vad ca fiimea a inceput sa manince dimineatza la 8 dupa aia la prinz.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna fetele!
Ieri am fost de am facut tomografia, dar va povestesc cand ma intorc din oras ca mergem sa se intalneasca Bianca cu Carina si sa se cunoasca fetele si noi mamicile.
De abia astept, sunt atat de nerabdatoare.
Merg sa fac dus, pana atunci se trezeste Bianca, papa si la intalneala cu noi.

Gusta ieri am facut orezul cu carne tocata si legume dupa reteta ta, a iesit delicios, am primit un 10 din partea barbatilor, nu ne mai opream din mancat. Merci de reteta, in final am pus 3 cani jumate la 1 cana de orez, dar a iesit, cum spuneam, perfect.

va pup, sa aveti o zi superba!

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Andreeaatan,si mie mi s-a parut lista cam lunga si facusem o fatza dar sa zicem ca m-a incurajat spunandu-mi ca in afara de cardio si gineco restul sunt afectiuni minore.
Chiar mi-ai dat o idee sa fac comparatie de pret ptr. aceleasi produse facute de alte firme,merci ptr. idee acum sa vad si cantitatea ca mi-a zis ca tratamentul asta imi ajunge ptr. 3 luni.

Elisor, abia astept vestile de la voi despre tomografie si despre intalnire.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFAN, ROBERT, THEODORA ANNA, ANTHONY!

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Ca tot am vorbit astazi de boli ma gandeam la Ema si mi-a trecut prin cap ca n-ar fi rau sa-i fac si eu Timeei o urocultura si un copro,chiar la controlul de 10 luni cred ca o sa-i propun doctoritei analizele astea, macar preventiv.Greutatea Emei nu este foarte mica, cam tot atat are si Time ci doar episodul acela de multe scaune ar fi fost un semn care daca imi aduc aminte se reglase ulterior.

Si sa continui pe tema asta, am fost cat de cat impresionata de o chestie care se intampla la noi in tara ceea ce nu ma asteptam, tatal meu in vara trecuta a avut o interventie la inima, i s-au montat niste stenduri, ptr. cine nu stie niste balonase in interiorul unor artere care erau infundate si nu se iriga inima bine si facea crize de anghina pectorala asta s-a intamplat la Fundeni in Buc si acum am primit de la ei o scrisoare prin care il invita la control la Institut sau daca nu poate sa ajunga acolo sa-si faca o ecografie de cord in Cta si sa o trimita prin posta la ei sa vada cum au evoluat lucrurile, nu ma asteptam sa prezinte interesul asta ptr. pacienti si ulterior am aflat totusi ca ei fac un studiu(ma miram eu dar totusi e un pas ptr. medicina romaneasca).

Astazi v-am inebunit cu bolile,hai ca va pun niste muzica sa schimb atmosfera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc Andreea pt La multi ani pardon la multe luni.
Cornelia nu mi se pare exagerat sau aiuristic doar ca eu sunt stays at home mom deci se presupune ca as putea sa o fac pe asta. Ca de serviciu nici nu se pune problema pana cand Tony are cel putin un an jumate. Asa ca asta ar fi problema majora- faptul ca avem doar un salar, avem ratele la banca, cheltuieli cu casa si copilul. dar doamne ce mi-ar place si ce bine ar fi.
Eu am inceput ziua in nervi. Am descoperit ca am soarece. F-tui! Habar nu am ce sa fac ca nu as pune otrava ca Tony misuna iar idea ca linge pe jos pe unde a trecut un soarece ma scoate din minti. Aveti idee fetele cu casa? Bine ca nu am veverita sau bursuc ( raccoon) dar mai e timp ca astia hiberneaza si cum da caldura apar la gunoaie. Naiba sa le ia de bidiganii.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Astazi noi am papat niste peste.

Pentru Pifos l-am facut fierti si i-am pus lamaie, dar nu l-a vrut. Pe al nostru prajit si culmea a mancat de la noi...

Aseara ma uitat sa va zic, in timp ce il plasam de la unul la altul pe Alex... A facut 2 pasi singurel netinut de manute... Si radea de mama focului. Mai exersam si in seara asta, sa vedem!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput