Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
Cloreta spune:
Neata,
Andreea mama lui Eric, felicitari!
Nelia, felicitari si voua!
Noi ramanem din cele puturoase 
OlgaM, ai activat, din greseala probabil, iconita de deasupra ferestrei unde scrii mesajul.
Eu am iar treaba azi, mai am o camera de smotruit, facem salata boeuf si niste alte bunataturi ca maine vin bunicii gogoashei in vizita. Vin cam la doua saptamanai sa o vada, ii inteleg ca le e dor de ea, mama e privilegiata ca o vede in fiecare zi. Sa vezi ce or sa admire dintosii fetei
.
Vreau sa ma duc sa iau si saltea cu cocos ca au primit si as vrea sa cobor nivelul la patut, nu ca s-ar ridica Teodora dar se apleaca peste ca e destul de mica distanta pana sua si mi-e cam teama de canda cazut ultima oara din patul mare. Sa vad cati bani iau la mine ca sigur au primit si hainute si o sa ma tenteze ceva, cate de mic acolo
.
Sunt fericita ca o buna prietena de-a mea face bebe, una din mamicile anului 2006. As vrea sa si otez eu bebe dar sa vedem ca o sa fie multi la rand si mai e mult pana atunci.
Va pup, o zi minunata!
P.S. Cred ca azi o sa fie multa lume cu bebei afara ca se anunta 11 grade in Bucuresti.
Pozele mele
mygirl spune:
Neatza fetelor!
Mi-am calculat si eu BMI-ul, cica sunt normala, am 23.1. In schimb hainele mele spun altceva. Aseara era sa intru in depresie. Scotoceam dupa ceva mai dragutz de imbracat pentru botezul de azi si...
nici o fusta nu ma incape, pantalonii cei mai largi (pe vremuri) sunt supermulati pe fund, si ce urasc mai mult..cand ma inchei ies vreo 2 falduri de grasime deasupra beteliei
. Asa ca bluze mulate n-am cum sa pun, iar camasile si sacourile nu ma mai incap din cauza de ...tzatze. La capitolul asta nu ma plang, ca-mi place ce iese din decolteu. Am constatat ca m-am mai latzit si la spate
. Vara-mea incerca sa ma consoleze, imi spunea ca nu eu sunt grasa, ci hainele mele sunt de slabanoage si de-asta nu ma incap
. Gata, am spus ca ma doare pe ziua de azi, m-am mai usurat un pic.
Cornelia, Corni, Lili, Ile2003, azi nu pot ca am botez, da maine se anunta zi si mai frumoasa...ce ziceti, ne vedem in parc?
Merg sa mai probez cate ceva...daca nu gasesc nimic, o sa merg in blugi![]()
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
andreeaatan spune:
Dragele mele, ma bucur ca unele v-ati binedispus cu BMI-ul.
Nu este cea mai sigura metoda de a masura grasimea din corp, dar normalitatea reprezinta un risc scazut de boli asociate grasimii in exces.
Daca aveti timp, mergeti aici http://www.he.net/~zone/prothd2.html si o sa aveti o imagine mai clara asupra kg de grasime.
Eu am cantar care-mi zice si grasimea in corp si apa din corp. Asa ca eu stiu sigur.
Nu intrati in panica daca va ies cifre cam mari, uitati-va aici si linistiti-va.
Body Fat Guidelines from American Council on Exercise
Classification Women (% Fat)
Essential Fat 10-12 percent
Athletes 14-20 percent
Fitness 21-24 percent
Acceptable 25-31 percent
Acest sistem este mult mai exact. Eu va dau astea ca sa castigati curaj.
Daca nu vreti, nu mai scriu pe subiectul asta.![]()
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
gusta spune:
Andreea m-ai omorat mi-a iesit un procent de 32% .sa vedeti voi ce depresie frumoasa fac eu pe seama asta.
Andreea felicitari pentru umblaret.
Olga am si poza cu Maya.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Noi ne-am trezit pe la 9.30 in continuare plini de muci si cu tuse... Off!
Am trecut si fetele care mi-au dat BMI si cu inaltime si cele care au mai dat detalii...
Andreetan, mistocut si linkul asta, ultimul! Trebuie sa-mi calculez si eu, dar trebuie sa ma pregatesc inainte, sa n-am surprize... Asa ceva...
Ma duc sa-i dau sa pape Pifosului!
o samb frumoasa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
corni spune:
Eu am BMI = 24.8 deci la limita superioara a normalului dar sunci en-gros![]()
Am fost la aparatul minune sunt varza:
-deficit vitamine:A,K,D,Bcomplex,F
-deficit minerale:K,Ca,Mg,Fe,Zn,Al,Co
Disfunctii:
-hiperaciditate gastrica-insuficientza circulatorie arteriala
-deficit de progesteron
-def.de acizi grasi nesaturati
-sistem imunitar deficitar
-teren atopic,sensibilitate tegumentara
-disfunctie iovariana
-prolaps de valva mitrala
-vulvulopatie trianspidiana(aici nu stiu daca am inteles bine)
prezentza zgomotului III cardiac
-suflu sistolic
-E.S.V
-CONGESTIE LIMFATICA
-SENSIBILITATE BRONHO-PULMONARA
-sensibilitate cervicala C1C2;toracala T1T8;lombara L2L4
-nevralgie intercostala
glicemia64,trigliceride83,colesterol 162
-risc la hipercolesterolemie
-disbacterioza intestinala-demineralizare,sindrom anemic
-parazitoza intestinala-sensibilitate otica
-infectie urinara,microlitiaza renala
-disfunctie hepatica,dischinezie biliara
-tulburari amnezice minore
-disfunctie hipofizara,estrogenica,tiroidiana
-gonartroza,lombago
-flatulentza-sindrom anxios
-sindrim migrenos
-risc de artrita reumatoida-enterocolita
-sensibilitatea cailor resp.superioare
nevralgii maxilare,nevralgie trigemeni
-boala hemoroidala-sensibilitate alergica la polen,artar
-risc de displazie mamara si chisturi ovariene recurente
-deficit de reglare a glicemie
-pancreatita
dar sa stiti ca multe le stiam ca le am(cele care le-am scris cu rosu) ,la inima n-aveam idee si aparatul genital mi-a recomandat un control.
Mi-a zis sa nu mai beau apa plata ci apa fiarta si racita si cat mai multa.Mi-a dat un tratament cu suplimente nutritive ptr. 3 luni care ma costa vreo 2,5 mil vechi
-produsele recomandate in traducere sunt:
-cartilaj de rechin(shark aid)
-ulei de primula
-Ginkgo Biloba (protect 4 life)
-salcie alba(white willow)
-lucerna(green care)
-o sa le caut si pe net sa vad detalierea lor ca apr la
http://www.terapii-naturiste.com/index.htm
corni spune:
Fetele din Cta. astazi cu "intalnela" nu cred ca venim din cauza de vant,mie imi pare ca bate vantul ,sa vedem cum va fi maine.
Mygirl, distractie placuta la Botez.
corni spune:
A, si am uitat sa va spun cum mi-a ales tratamentul.Pe o chestie conectata la computer imi punea cate o pastilutza din fiecare si astfel mi-a ales varianta acceptata de organism iti arata in procente daca organismul tau accepta sau nu produsele respective.
Cloreta spune:
Corni, moama ce scrie acolo. Ce analize ai facut de ti-au dat rezultatele astea? Ca eu i-as banui ca gasesc atatea ca sa iti ia banii.
Pozele mele
corni spune:
Cloreta,analize nu mi-au facut ci m-a conectat la un computer, mi-a pus o centura la cap, la incheietura mainilor si a picioarelor si au ei un program care iti determina afectiunile din organism,nu stiu nici eu cat sunt de reale chiar asi fi curioasa daca asi face o analiza la sange daca apar aceleasi valori si o sa merg si la cardiologie si ginecologie sa vad daca intradevar sunt probleme.Eu nu am mai facut testul asta pana acum dar sotul meu a facut anul trecut si acum a repetat si au aparut cam aceleasi probleme si sa stii ca la el sunt mai putine dar reale.De ex. el tocmai este in tratament cu dantura si a facut in ultima luna multe radiografii la dinti si a iesit ca este expus la radiatii si ca are probleme cu dantura.