Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
Danelutza spune:
Gata, m-am lamurit, rezultatul e 24.5 adica sint normala ![]()
Vezi poate gasesti vreunul si pentru bibilica
, ca asta sigur nu mai e normala de cind stau acasa. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Adela I. spune:
Alooooo, ce-aveti mai cu slabanoagele? Eu am 1,75 si 55 de kg. Am avut 65 la nastere..am dat jos 10.Si vreau SA MA INGRAS!
De cand ma stiu am vrut sa fiu mai grasa.Acum si cu pielea intinsa in juul taliei si vergeturi..ma simt ca un shar-pei.Voi macar aveti o mie de variante cu 3000m de rgimuri si nu stiu ce.Eu nu am auzit de o cura de ingrasat!
ioanailincam spune:
Salutare, popor? SUnteti pe chat cumva? Eu nu mai am putere, tocmai am terminat de bucatarit, am produs tiramisul mult visat - acum imi dau seama ca de fapt mie nici nu imi place tiramisu si am aflat si motivul, gustand dintr-un piscot insiropat: pentru ca este o parjitura cu cafea; totusi, m-am simtit de-a dreptul constransa sa-l fac dupa atatea poze cat am vazut la voi, daca nu mi-o placea nu-i bai, barbatul asteapta dupa colt - si o friptura de vita la tava cu legume multe. Abia astept sa mananc din ambele, dar intai friptura, ca precis ma lesina pe stomac daca bag tiramisul intai. Asa ca acuma stau si salivez pe langa bucatarie si astept sa se faca...
Mogaldea e tot mucioasa, dar sper sa nu se mai agraveze raceala sau ce-o fi ce are. Oricum, daca e sa am nevoie de medicamente, am facut rost de o pila sa-mi dea fara reteta peste week-end ca la dr nici macar nu am mai sunat.
Iaca imi facui si eu IBM-ul, am 19,1, sunt normala
Babygirl - vai, vai ce-o sa mai trageti, trebuie sa manance copilul in cantitati industriale ca sa nu slabeasca cu asa mancare de regim. Incep sa ma bucur ca maimuta mea nu se grabeste la tarait pe jos ca la ce mizerie se face la noi sigur ar lua si ea vreo bolesnita, ceva. Insanatosire grabnica.
Sufletzica - dar deloc nu-ti arati varsta, eu iti dadeam vreo 25... Si La Multi ANi cu intarziere!
Gusta - dar ce-ai patit, draga, de esti nelinistita? Bine ca ai putut iesi la plimbare, eu presimt ca mucezesc cu Mogaldea in casa tot week-end-ul daca nu se face bine. Hai ca poate te mai inveselesti daca face tati colajul. ABia il astept!
Gabitzam - wow, dar pe ce femeie ai pus tu mana. A mea mai spala un vas, ceva, dar nu se baga la treburi grele; de fapt nici nu am pretentia, sa stea cu Ana, asta-i tot ce-i cer.
OlgaT - multa sanatate lui Tonila cu inimioara. Sa speram ca nu e nimic grav.
Corni - sa ne zici si noua ce a depistat aparatul. Chiar ca e diferenta cu sora ta.
Diana - nu e vorba ca nu e bun pestele din co;ert, dar nu se stie cat e de proaspat. Banuiesc ca exista varianta sa iei din Metro miscator si sa ti-l spintece pe burta la fata locului, asa esti sigura. In orice caz, eu as fi ingrozita de chestia cu oasele, asa ca voi apela la borcanase multa vereme de acum incolo. Branzica de casa i-am facut doar o data si a iesit naspa, asa ca sa traisca Fagarasul, mai ales ca acum avem dezlegare si la smantana si nu mai trebuie dat stratul de deasupra laoparte. Cat despre usturoi, eu nu i-am dat maimutei mele, dar fetele stiu ca le dau de pe la 7-8 luni, unele chiar mai devreme. Din cate zic ele, singurul efect negativ este obtinerea unor vanturi mirositoare
Ce-ai facut cu ochii?
No, si-acuma sa ma duc cica si sa invat un pic, daca mai sunt in stare
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Salutare,
Abia acum am reusit sa deschid si eu forumul, am trebaluit toata ziulica, am stat cu gogoasha si evident am facut TIRAMISU.
Sa vedem ce imi aduc aminte 
Beatrice, parul nu il aveam ci il am ca nu m-am tuns, e chiar un pic mai lung acum ca nu am mai apucat sa il indrept de ceva timp.
Si ce sexoasa erai in pozele alea. Asa ceva ![]()
Sufletzica, nu mai spune asa de bebe, ea nu stie inca foarte bine diferenta intre tine si mama ta daca ati stat tot timpul impreuna. Asa ziceam si eu de a mea dar cand plec undeva si vin acasa sa vezi ce sare de bucurie. Si daca o intreaba mama unde sunt sa vezi ce se uita dupa mine. Frumoase pozele, e dulcica foc Sara..
Nefertari, te-ai prins de poza de la Sighet
La Maniu in celula.
Adina, multa sanatate Emei
. Sa se faca bine repede papadia scumpa.
Ioana, la fel si Anei, sa mananc ochisorii ei ca safirele.
Andreea, felicitari pentru pasii lui Thomas!
Olga, bravo pt masuratori, super bine e puiul! Bafta cu inimioara!
Corni, sora ta arata mai tanara cu parul ondulat.
TDI, tare fata mey! Si ce a vorbit cu tati?:))
Gabitza, figura esti. Auzi, isi baga degetele pe gat!![]()
Olgamustata, ma bucur ca Maya e bine. Si sa stii ca nici Teodora mea nu sta pe picoioare decat cateva secunde singurica, in rest sustinuta si daca e cu ochii pe ceva se balangane in toate partile.
Nu merge de-a busilea, nu incearca sa se ridice si de cele mai multe ori se plcitiseste stand in fund si se lasa pe spate ca sa dea din picioare si sa vorbeasca singura. Are picioarele tepene, nu mai sta carpa ca acum o luna jumate dar e clar ca inca nu e interesata de mers ca toti copiii. Asta e! Dctorita mi-a spus ca bebe e ok asa ca nu imi mai fac griji.
E din ce in ce mai vesela, rade si vorbeste pe limba ei, a devenit mai lipicioasa, e super haioasa. Azi spalam ceva si baia e fata in fata cu dormitorul ei. Ea era in pat cu maimutele si m-am intor spre ea si am strigat-o. Mi-a facut cu mana si a inceput sa rada cu gura pana l aurechi, imi venea sa o mananc.
Va pup, nu mai pot sa intru si pe chat in sear asta. A venit tati din delegatie dupa doua zile si ma asteapta.
Nu sunt eu prea
in pijama dar rezolvam.
Noapte buna!
Pozele mele
andreea.a spune:
Noapte buna! Sau cum sa incep la ora asta? Hi hi hi..
Intru si eu repede, repede sa mai scriu 2-3 randuri.
Deci, in ordinea prioritatilor: Eric merge singurel tinut de manute, numai daca are un obiect sau o persoana la care vrea sa ajunga. Un "stimulent". Dar merge!! 
Facem listuta si cu BMI? Mi-am calculat si eu, sunt ok, cica. Da' ce conteaza kg cand suncile si pieile atarna in voie? 
Gata, am fugit ca abia am reusit sa-mi "ademenesc" somnul si daca-l scap am incurcat-o, ca sunt singura si nu mai pot sa adorm.
Va pupicesc de o mie de ori! Si va daruiesc un ghiocel virtual.. rosu!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Sau sa zic si eu noapte buna? ![]()
Sunt restanta la scris, dar tin neaparat sa o felicit pe Nelia, pt. toate realizarile!
Urez puilor bolnaviori multa sanatate!
Am mai vazut si eu poze cu mamici frumoase si bebeii lor si mai frumusei.
Nu imi vine sa cred ca trei bebelusi au luat-o deja din loc si merg singuri
. Mai avem putin si o sa avem o trupa de marsaluitori (asa s-o zice??). Sa te tii atunci
.
Andreea, mie un mi-ai facut ziua un pic mai buna (ca nu prea sunt in toane bune). De la "calculator" citire: sunt normala
.
Adela, ai incercat cura cu o ciocolata + diverse cocaturi pe zi? La mine nu da gres niciodata!
Olga Tarziu, felicitari pt. casa noua! Ma bucur ca incepi sa te obisnuiesti. Eu nu vad nimic deplasat in a angaja o femeie pt. curatenie. Bineinteles, ca nu am idee de costul unui asemeenea ajutor in Canada.
Sufletzica, am trecut prin aceeasi depresie acum vreo doi ani. Credeam ca Maria nu ma va recunoaste de mama. Nu e asa! Si mama mea avea prostul obicei
sa-i spuna "hai la mama", dar la insistentele mele a renuntat. Acum nu e decat buni
.
Maine se anunta cald, asa ca, daca reusesc sa ma trezesc, sper sa ajungem in parc. Fetele din Constanta, ce ziceti?
galinarodica spune:
Neli mama felicitari si de la noi pentru Tudora (cam tarziu ca eram restanta la citit...)Si daca ai nostri bebei tot fura primii la plimbat singurei si daca tot eu nu am cuscra tu nu ai hai dragutza sa ne incuscrim. Am baiat fain si frumos sa stii; e blond cu ochii albastri, vanjos si pupacios nevoie mare. 
Felicitari si pt Ericozaur care mere si el. Mama ce plimbaciosi avem fetelor.
Tdi spune:
Ciao fetele...io va zic direct noapte buna la ora asta
...banuiesc ca faceti nani! tocmai am adormit-o pe iepurasha - asa-i zice tata-su uneori
si nu m-am putut rabda sa nu bag un oki pe aici...am chiulit la apelu' de seara (in caz ca mi-ati simtit lipsa
) ptr ca tati m-a gasit rupta de oboseala si cu nasul in punga de gheatza dupa un cap de Alyssa primit in plin
... m-a trimis la culcare si am dormit 4 ore!!!
acu'-s fresh...hi hi!
Beatrice - io am bmiu asta 23.5...cica-s normala
...68 kg si 1.70. inainte de sarcina oscilam intre 55-58 kile iar la nastere ajunsai la 85!...inaltimea tot 1.70, putzin cocosata de munka ![]()
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
omustata spune:
In sfarsit am apucat si eu sa ajung la zi cu cititul.
Olga T-poate incepeti si voi sa aveti nopti mai pline. Nu-ti face griji ca l-au trimis pe Tony la cardiolog. Tocmai azi am citit un articol exact despre asta. Cica 90% dintre suflurile sistolice nu inseamna nimic serios. Probabil este o gaurica acolo care se va inchide treptat. Din cate stiu eu, faptul ca se aude mai tare nu este in nici un caz un semn rau. Uneori poate insemna ca gaura s-a micsorat. Are si o explicatie logica, de ex. cand trece aer printr-o gaura mai mare zgomotul este mult mai redus decat atunci cand trece printr-una mica. Nu stiu daca am fost suficient de explicita.
Si eu as vrea sa-mi iau femeie la curatenie pentru ca acum casa este mare si efectiv nu am timp sa fac curat. Mai am si 3 bai in casa. Imi este aproape imposibil in conditiile in care fac totul singura. Dar o femeie costa foarte scump si nici nu fac treaba ca in Romania. Am angajat una de firma cand ne-am mutat si asa mozoleala a facut ca a trebuit sa fac eu dupa aceea din nou si mi-am facut numai nervi. Explicatia ar fi ca americanii nu au standarde prea ridicate la curatenia in casa.
Cat despre filme, noi am ajuns sa ne ducem separat. Asta este solutia pentru moment, ca sa simtim si noi ca facem ceva mai distractiv. Unul din noi sta cu Maya si celalalt merge la film. De fapt nu am vazut decat 2 filme asa, dar tot e ceva, decat niciunul.
Gusta-scuze ca nu am trimis poza pana acum. Incerc sa-ti trimit acum un e-mail, daca nu este prea tarziu. La mine este inca vineri
.
Cloreta- Maya face exact ca Teodora. Si la fel, si ea este foarte vesela, si pare sa fie totul bine in rest.
Va spun Noapte buna acum si pe maine!
Olga si Maya (28.05.2005)
omustata spune:
Imi explicati si mie de ce la mesajul meu de la pagina 10, in coltul din stanga sus apare o fata posomarata?
Olga si Maya (28.05.2005)