Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanailincam spune:
Mama, ce mai urla! E rupta de oboseala, dar nu poate sa adoarma. AM vidanjat-o nitel, dar fara efecte vizibile din pacate. Daca nu adoarme intr-un sfert de ora cred ca o trimit afara cu tac'su, poate asa merge. In orice caz sunt stoarsa de puteri, a urlat azi cat nu a urlat in 8 luni de zile.
Babygirl - ai reusit sa-i dau antibioticul? Tare mi-e teama ca va trebui sa-i dau si eu ceva mai puternic decat Nurofenul de pana acum.
Tzumpiloi - felicitari pentru iepuras. Cum e la noul loc de munca?
Gusta - nu te necaji daca nu reusesti. E foarte frumos si cel facut de tati (normal, Ana apare in el
). In orice caz exista lucruri mai rele pe lumea asta decat ca nu reusesti sa faci colajul.
Deci aseara am facut piureul pentru Ana, l-am pasat mai mare, sa vedem daca mananca azi. Ce voiam eu sa spun e ca in bucatarie e vraiste, toate oalele in care am fiert zac intr-o dezordine desavarsita
. A promis tati ca le spala, dar sa vedem daca se tine de cuvant dat fiind ca acum se chinuie sa o adoarma. Eu nu mai suport balamucul din casa. Vineri seara ajung si totul e luna ca vine femeia, iar pana duminica jegul e la loc. Nu mai zic ca mai nou e si dezordine, ceea ce nu prea era cazul inainte. Mi se urca la creier, nu alta, cand vad peste tot jucarii, suzete, scutece. Iar barbatul mai are si nesimtirea sa manance in sufrageri si sa lase farfuri aruncata pe acolo (a, de fapt e farfuria de la tiramisu, s-a mancat intr-o zi
).
Hai ca v-am innebunit pe ziua de azi. Ma bag sa mai citesc ceva de pe la Odisee, ca de curatenie nici ca ma apuc.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
N-am apucat sa citesc din capitolul asta mai nimic, of ce ma fac cu voi? Glumesc, ca si eu cand scriu imi uit mainile pe taste. Las' ca recuperez eu.
Am zis ca va povestesc cum a fost vineri.
Dupa o noapte agitata, am inceput vinerea cu o durere de cap si un somn de picam. Una e sa nu dorm ore intregi si alta e sa atipesc si dupa 10 min. din nou in picioare, mai mult teleghidata am fost. In fine am cautat diazepam supozitor in nestire dar cica nu se mai gaseste
, ce ma fac ca la tomograf tre sa stea linistita galusca. In fine, toata ziua a tinut-o in maraieli, nicicum nu-i intram in voie, la 16.30 am fost prezenti la CT. Am avut noroc ca bubulina a adormit in brate la taica-su.Iese asistenta, se uita pe bilet si-mi spune ca nu am programare la ei, eu insist ca da, sa citeasca mai atent pe bilet. Intra in cabinet, iese iar si-mi spune sa astept ca mai sunt si altii, eu insist (dar tonul deja era spre ridicat ca ma enerva, adik cum dom'le si privat si cu programare si cu banii dati si ea imi face fitze de genul asta) ca am fost punctuali la programare si mai e si bb. In fine iese o asistenta draguta de data asta si ne ia. Bianca a dormit exact in timpul CT-ului, ceea ce a fost super bine, a stat cu tati, eu am iesit din cabinet (bineinteles ca le-a pus la amandoi sorturile cu plumb, lui Bia i-a lasat doar caputul liber). Rezultatul il avem luni si cu el in dinti merg la neurochirurg, iar apoi marti sper sa fiu fata in fata cu neurologul de copii (care e un dr. de nota 20, daca se poate asa ceva) si sper sa fie totul bine ca as vrea sa va povestesc cate ceva daca imi dati voie sa vedeti cum a fost si ce-a fost, pana atunci mucles ca am un fix.
Nu va suparati pe mine ca sunt vorba lunga. O
pe voi ca ati avut rabdare de fiecare data.
P.S. am pierdut un cercelus la CT, am sperat ca poate e prin casa dar nu l-am gasit, i-am pus pe cei care au fost ai mei de la bunica mea, astialalti erau de la oma
Eli + Bianca si Andreas
ioanailincam spune:
Moama, sunt la Odisee - cap 8 - si erati toate in greturi de nu se poate. Puteti sa credeti ca mie nu mi-a fosta rau nici macar o data, nu am vomitat, nu am avut arsuri?
In schimba am avut insomnii, iar Mogaldea s-a razbunat si mi-a borat pana la 5 luni.![]()
Pe unde ziceti ca sunteti? ACuma cand aveam si eu un pic de timp ca a adormit maimuta si nu se mai da trezita...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
Salutare si de la noi pe ziua de astazi, sa scriu repede pana nu-mi vine fata de la plimbare ca iar nu mai apuc sa-l trimit!
Felicitari noilor iepurasi Alex si Ana Maria!
PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA, ISABELLA 
Ieri am fost la o petrecere, ne-am intors putin dupa miezul noptii iar astazi sarbatorim iarasi ca este ziua lui tati! Acum ne pregatim sa mergem la nasi unde o sa ne intalnim cu inca un cuplu de prieteni carora le-am botezat baietelul iar diseara asteptam musafiri!
E tare frumos afara, perfect pentru a scoate puiutii la plimbare! Va doresc sa aveti o duminica grozava alaturi de toti cei dragi!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni
mikka spune:
Moammaaaa, cat ati mai scris!!!
Io mai raspund totusi din urma, desi subiectele s-or fi inchis, ca n-am citit inca tot.
Diana, si eu ii fac branza din lapte gras, FUlga de 3.3% grasime, la 500 ml pun 4 pastile de calciu lactic.
Andreea, bmi=20.4, la mijlocul intervalului de normal.
Beatrice, am 1.64 si 55 kg, deci -12 kg la 'adevar'. Si mai vreua sa mai scap de vreo 2-3.
Olga, da, sa mai zica stia ca-s poatrioti, ca le flutur site-ul pe la nas...
Gabitrifan, al doilea dinte i-a aparut fetei mele la o luna distanta, siar urmatorii 4 nu au aparut nici acum (adica dupa 3.5 luni de la primul) desi ii vad formati in gingie.
Sufletzico, nu te speria, dragutza, ia gandeste-te ca e mama ta si nu o straina! Daca i-ar fi spus unei necunoscute 'mama', cum ar fi? Si bebeul stie foarte clar cine e mama, numai ca e normal ca acuma sa o prefere pe mama ta, pt ca e o persoana noua, fata de tine pe care te stie de atata vreme,. SI la mine la fel a fost, bine, mama a stat numai o saptamina, dar tot asa, cind o vedea se umplea de zambet. Asa ca nu te supara, mami este una singura si Sara stie bine asta, indiferent cine e'apelat' asa.
Adela, cauta pe dieta.ro si gasesti cure de ingrasat... cred ca ar trebui sa faci exact ce e interzis la curele de slabire. Is inteligenta, nu? ![]()
Gusta, fain colajul! Daca nu-ti iese, nu-ti bate capul cu el, ca vorba cuiva, nu-i bai! Avem propriile colaje live
.
&Ioana
elisor spune:
Acum din amintiri.
Bea chiar erai slaba pe=atunci, piele si oase cum zici tu, atunci erai domnisoara acum esti femeie. Mi-am pus si eu datele dar imi da BMI=0. Asa ca renunt.
Sufletzica felicitari pt. progresele Sarei, mai, mie mi se pare ca aduce putin cu Alesia Stefaniei. Cred ca ti-e f. greu sa te dseparti de Sara dimineata, devin din ce in ce mai scumpi si constientizeaza tot mai mult. Cum e la noul servici, a meritat sacrificiul? Si eu tot pe la 25 de ani ti-as fi dat, arati f. tanara. La multi ani!
Adela I eu am povestile cu Irina de cand s-a nascut de acum un an, tot de pe w3literar, mi-au placut atat de mult incat mi le-am salvat.
Tdi si bunica mea vitrega din NL se imbraca in roz, bleu, culori pastelate si are 90 de ani si o prind si bine, sper sa nu supar pe nimeni, dar in Ro dupa o anumita varsta femeile au credinta ca nu mai au dreptul la culori deschise, eu zic ca asa cum esti la exterior asa esti si in suflet. Nu zice nimeni sa se imbrace in rosu tipator dar parca negrul, maro inchis si griul ma duc cu gandul la lucruri morbide. Aveam o colega la servici care dupa ce a facut un bb si-a tras fuste lungi ca cica nu mai e domnisoara sa umble in mini (desupra genunchiului), mai si-avea niste picioare de intorceai capul dupa ele, de ce nu mi-a dat dom'le mie picioarele alea ca sa nu le ascund.
Scuze ca m-am intins.
Cloreta da' stiu ca ai un par, superb dom'le si o silueta de vis. Frumoase poze.
Adina of, imi pare rau ca gingasa papadie are probleme, cat mai aveti si voi de tras, dar se va face bine, o sa vezi si o sa ramana un episod urat. Sanatate frumoasei Ema!
Corni par superb are si sora ta, imi plac amandoua varinatele. DD ma calca pe nervi cand il vad cu transmisiile alea din apartament cand se perinda prin "studioul" lui intreaga "echipa" si nici nu cred in diagnosticarile prin telefon.
OlgaT ma bucur sa aud ca in sfarsit ati avut o noapte romance in toata regula si Tony a fost intelegator, la cat mai multe astfel de seri/ nopti si ma bucur din suflet ca rezultatul a iesit bun, dar tu cum te mai prezinti cu HB? cand mergeti la cardio?
Dau drumul la asta ca pana citesc tot se aduna prea mult.
Eli + Bianca si Andreas
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA SI ISABELLA
sa cresteti mari copii frumosi!
Elisor, o sa fie bine ai sa vezi... Ce rau imi pare de cercelusi ca erau tare frumosi...
Gusta, mai super colajul... O sa iasa bine in final... Arata bestial... Misto ar fi fost daca aveai posibilitatea sa ni-l faci la imprimanta color pe un carton si iti plateam... Si trimis prin posta... Ca eu mult imi doresc sa-l am... Ca daca il salvezi asa nu e la dimensiunea normala... Cel mult trebuie ulpoadat undeva... si sa-l downlodam de-acolo... Eee, vedem pana la urma!
Eu m-am trezit pe la ora 10, gratie lui tati care a lui Pifosul si au stat impreuna. Iar Pifosul cum a dat de caldura corpului lui tati a adormit pe el, la televizor... Si eu am avut linite de somn... Oricum mi-a dormit bine Pifosul de la 22.00 la 7.30 dimineata! Super bine...
Acum am incercat sa facem ceva nani si au sunat unii la interfon si ne-a trezit, ca suna exagerat de tare si nici nu putem sa-l dam mai incet... Off!
Ieri am facut niste spaghete cu branza si zahar si amestecate cu ou si un pic de unt si le-am bagat la cuptor. Moama au iesit o bunatate. A papat si Pifosul. Atata cat a putut sa roada la bucatele, ca dinti tot nu avem...
Muci si tuse la greu. Sper sa o rezolvam in cateva zile ca imi trimite cineva niste picaturi de nas si KARVOL si poate s-o mai intrema...
Ma duc sa-mi termin treburile prin casa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
LA MULTI ANI!!!! PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA SI ISABELLA sa cresteti mari si sanatosi!
Pupam toti bebelusii si pe mamicile lor si le uram sanatate bolnaviorilor. Elisor si Gusta un pupic special pentru Bianca si Mara.
noi suntem la fel de varza ca si ieri. aseara a adormit f tarziu. nu stiu ce avea dar chiuia si sarea ca o capra in pat si nu a vrut sa doarma decat f tarziu. i-am dat nurofen si a dormit pana la 7. de atucni a stat treaza pana acum! sa vedem cat doarme.
casa e vraiste, nu apucam sa iesim afara si avem musafiri la ora 15.00.
sa nu uit.Loreen... super reteta de tiramisu. este absolut demential!!!!!!!
pupici ca ma apuc de smotru sa termin si curatenie si mici pana la 15.00
si
Alexia Ioana
andreeaatan spune:
LA MULTI ANI ISABELLA, PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA !
LA MULTI ANI SOTULUI FLORENTINEI!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Florentina G spune:
Am pu poze noi in albumul Mayei la noua luni!
Ce spuneti, vi se pare ca ne-am mai ingrasat si noi un pic?
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni