Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor stiu ca ati mai discutat, cum dati mango la bb?
Anke, mami de Lucas, sunteti la nr.7 deja? Cum i-ai preparat pepenele?
Oana cum a fost la botez?
Si pe la voi ninge? Si eu care speram ca vine primavara.
CristinaD multumesc pt. poze, acum le descarc, ti le trimit si eu pe ale noastre. Cum v-ati distrat la Moeciu? A fost la fel vremea ca la BV?
Margott bafta la doctor, va fi bine o sa vezi.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna,

Gusta si Florentina, multumim mult de tot, sunt grozave colajul si filmuletul.
Cine intreba cum efacut? Uite ca nu m-am uitat la extensie dar se poate face in powerpoint asta.
OlgaM, olita nu pot sa spun ca o incanta pe ea, poate pe altii copii ii distreaza. Mai rau e atunci cand trebuie sa stai sa astepti dupa ce face pipi sa faca si kk, olita canta si te face de cap. Ca pana stergi bebeul, il schimbi, il imbraci etc, olita canta de cacpul ei pana ajungi la baita sa o golesti. Nici Teodora nu se ridica in picioare :(

Frisca pentru tiramisu. Frisca praf se pune in albus da, dar poti inlocui mascarpone cu frisca 24-25 %grasime, Cred ca despre asta era vorba de fapt. Eu am inlocuit cu succes, iese foarte buna insa am pus ceva mai multa din cea praf in albusuri pentru consistenta. Altfel mi se pare mai buna chiar si 400 de gr costa in jur de 5 RON fata de 15 la mascarpone.

Andreea, La multi ani sotului tau! Sa va iubiti!
Gabitza, nu il certa pe tati. Lasa ca tot pe mana ta e Andrei, lasa-i sa se bucure unul de altul cand sunt impreuna. Si a mea e la fel cand vine tati, o ia in brate si sa vezi cum se uita gogoasgha de sus la mine:)
Dintisorii ies destul de greu chiar daca se vad asa ca s-ar putea sa mai ai un pic de patimit.
Adina, cat ii mai dai antibiotic? Dar ziua cum i-l dai?
Ioana, nu te mai gandi asa, ca s-ar putea sa fie bebe rau mai tarziu. Ana e un copil bun si va ramane asa, mai tarziu depinde de educatie. Omai avea si ea zile proaste de aia nu doarme, poate o sacaie gingiile, cine stei?
Uite ca si a mea azi e maraita si doarme cate o juma de ora
Mygirl, felicitari pentru dintisori si MAM

Freya, felicitari si voua pentru reusita! Clar, noi ramane codase.

Elisor, nu te mai necaji, lasa-i in fericirea lor asa cum sunt.

Anke, bafta cu mutatul, sa vezi ce bine o sa fie dupa in casa asa mare!

Danelutza, felicitari! Cum e prea enegica? Adica i s-a parut slaba sau era doar referitor la starea ei?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Nu va speriati ca bb vostri au prea putini dinti, la noi ies pe rand si la voi o sa iasa mai multi deodata si o sa ne ajungeti si pe noi.
Pepenele(curatat de samburi) l-am taiat bucati si cu biscuiti inmuiati in ceai am macinat totul impreuna si a iesit un pireu mai moale (ca si pepenele ii apos) dar a mancat 2 lingurite si dupa aia a inceput sa scuipe. Tot asa fac si cu celelalte fructe (banane,mere,capsuni, mango....) dar iese mai gros.

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cristina am primit pozele, multumesc, de abia am asteptat sa le vad. Spune-mi daca sa ti le trimit sau le ei din albumul meu de la semnatura (Carina & Bianca)
Mikka mergi cu Ioana in NL? Cu ce mergi, avion, masina? Daca ajungi la Gusta si poti aduce un pachetel spune-mi si mie te rog!
Danelutza acum am vazut pt. prima oara pozele voastre, Principessa seamana cu tati?

Fetelor ninge de numa' numa, voi stiti daca mai vine primavara cumva?
Nici eu nu am nici un chef de 'nica, stau calare pe netul asta doar doar produceti ceva.
Beatrice inca nu ai aparut, ce face Alex? Tot mucios?

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

pentru Ana Maria!

Andreeaatan, La Multi Ani pentru sotul tau! Sa fie sanatos si sa aibe putere sa va indeplineasca toate dorintele! Ai facut alt tort?

Am pus si eu poze de ieri aici . Mi-am intins parul si au sarit toti gu gura pe mine. M-au facut sa promit ca nu mai fac!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Multumim de urari, le-am transmis domnului sot!
E foarte incantat de felicitarile voastre.
Felicitari pentru pitica Freya!

Thomas a facut azi pentru prima data in aroganta lui: bravo!!! sau placintele!!!!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nefertari crede-ma ca nu am primit poza de la tine.Sper ca nu esti suparata pe mine.

O sa facem alt colaj ca sa nu mai fie supari.Cine vrea sa trimita poza portret si numele cum vrea sa apara la copil pe poza,ca sa fie la toata lumea scrisul la fel.Va rog sa imi trimiteti poza pe care o vreti pe colaj ca sa nu aleg eu .

Andreea la multi ani lui tati.

Eu am venit de scoala si incerc sa citesc ceva dar parca sunt super aeriana nu imi sta capul aici.

Mikka eu stau aproape de Roterdam .E ceva departe de mine unde vii.Dar daca vrei poate ne intalnim.

Ma duc sa mai citesc si mai apar.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor sunt muci de suparare. astia de la mine fac presiuni sa ma intorc la munca. nu tsiu ce sa fac pt ca daca ma intorc nu mai fac anul asta bb2 si ce fac cu alexia? ca tre sa iau dadaca si ce castig la munca dau la dadaca! daca nu ma intorc imi e frica ca astia ma paruiesc si cand ma intorc la munca, daca e peste 1 an doi va trebui sa plec in alta parte!
la naiba de doby!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Gusta,Florentina G, multumim frumos ,este o amintire super frumoasa , abia astept sa vina sotul deseara sa-i arat, si Timeea a chiuit intr-una cat a vizionat filmuletzul,a fost foarte incantata.
Gusta,intradevar fetele care au trimis poze prim plan ptr. colaj au fost mai inspirate dar eu zic sa nu mai neglijezi copilulpentru colaj.Nu e graba ,poti munci la el in timp,usor, usor......
Si ideea numelui este buna daca este posibil dar eu ma gandeam sa muncim si noi celelalte mamici nu numai producatoarele si sa incercam sa le facem de ex. cate un tricou imprimat cu numele lor sau
eu stiu ceva de genul asta, o costumatie identica ca sa se vada ca fac parte din aceeasi gasca sau????????,asta poate cand implinesc 1 an.

Andreeaatan,LA MULTI ANI pentru super sot.
Florentina G,,LA MULTI ANI pentru sotul tau , ai dreptate Maya seamana cu el.

Fetele din Cta, ieri a fost vremea superba dar nu am reusit sa ajungem in parc,sorry.Dar am reusit sa iesim si noi afara pe la ora 14,00 si am dormit o ora in carutz si tare bine am papat dupa.

Elisor si ChrisDun,v-am vazut minunile.ChrisDun de ce aveam eu impresia ca tu ai parul blond?
Elisor, cumna-ta ta e clar ca nu realizeaza ca aveti nevoie de ele,daca si la urmatoarea sarja se intampla la fel atunci e indiferentza sau rea vointza.

Flicitari si de la noi pentru

Loreen,ce faci ai venit acasa?Ptr. colaj nici nu ma asteptam sa trimiti o poza mai putin haioasa.

Ieri a fost prima data cand sotul meu i-a dat Timeei sa pape la linguritza, la inceput ii era teama dar nu a avut incotro ca eu eram cu vopseaua pe par, ma pregatesc de 8 Martie ,am intalnirile cu fetele de la munca la un restaurant ,si a mancat micutza mai mult ca de la mine, i-am facut si o poza sa se vada ce incordat era, sa aiba amintire si dupa l-am intrebat cum a fost si mi-a zis zambind ca un fleac dar curgeau apele pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nu sunt suparata - azi e stres mare !!! Abia astept sa se termineeeeee ziua !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput