Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cloreta cica era un pic sub limita la kg iar la inaltzime normala. Dar cit am stat acolo 2 ore ca sa faca pipi, a vazut ca nu statea o secunda si de aia a spus ca in perioada asta se ingrasha mai putzin. Uita-i sa-i spun doctorului ca eu la 14 ani aveam 38 de kg, asha ca seamana cu mine, desi maninca de toate.

Elisor cu tati seamana, noroc ca e fata asha mai are si mama cite ceva

Florentina scumpa foc Maya cu piinea in bratze, si a mea maninca piine mai ceva ca mine.

Monu dar de ce sa te oblige sa te intorci la munca, nu-i dreptul tau sa stai acasa cu bebe ?! Cind lucram in tzara, o tipa a nascut, a stat in concediu, intre timp a facut alt copil, a stat pina a facut ala mic trei ani. S-a intors la munca iar dupa vreo 4 luni, a disparut ca trebuia sa nasca iar, a venit doar pentru a prinde marirea de salariu.

Corni sotzul meu ii da tot timpul papitza cu linguritza, sa-mi vezi odrasla ce multzumita e. Cu mine maninca foarte serioasa, iar lui tati ii face ochi dulci cind vede linguritza.

Loreen unde esti, sa nu-mi spui ca esti inzapezita pe undeva, ca uite noi te asteptam cu povesti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

nu ma obliga , dar ma roaga "frunos" si voalat ma forteaza!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Florentina - nu e adevarat, mie imi place cum iti sta cu parul intins, asa ca sa mai faci
Gusta - daca e sa punem si numele pe poza sa-mi spuneti si mie cum se face, ca nu stiu.
ANdreetan - La Multi Ani lui super daddy!
Si noi sarbatorim de 8 Martie - wow, va dati seama ca e cu adevarat si pentru noi pentru prima data Ziua Mamei? - cu biroul (s-a spus expres fara soti/copii), dar sincer sa va zic nu am nici un chef, fiind in timpul saptamanii. Nu mai zic ca intai trebuie sa merg acasa, sa ma ocup de Maimuta si apoi sa ma intorc in oras, intr-un bar plin de fum si muzica data la maxim. Asa- ca zici ca in continuare am 150 de ani?
Dupa cum vedeti, in continuare am un cehf nebun de munca

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

2anke 7 dintzishori, noi avem doi si unul pe un sfert, ii mai apare unul o data la 2 luni, asha ca pe la un an vom avea si noi sapte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Stiu ca e cam lung ce postez eu aici dar sper sa va destindeti :

Conform unor posturi pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai iar astfel am ajuns sa avem si noi placerea de a-l cunoaste.
> Intrebare suplimentara: Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?
> Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar.
> Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele:
>
> In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele ce intra in Iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad. Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din Iad. In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad.
>
> Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad. Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta, volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra.
>
> Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:
>
> 1. Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra
> sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant.
>
> 2. Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra
> sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul.
>
> Asadar, care din ele este?
>
> Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de
> facultate, "mai degraba o sa inghete Iadul, decat sa ma culc cu tine", si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta. Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja.
>
> Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut... ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinta divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga "Dumnezeule!".
>
> Acest student e singurul care a luat 10.

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Elisor citii povestea ta cu cumnata. Parerea mea e ca, chiar daca ar fi avut un magazin de jucarii, tot acelashi raspuns l-ai fi avut. Las'ca o sa creasca bebeul tau si fara lucruri straine si pe deasupra si purtate. Uf, ca m-am enervat eu, din cite am intzeles e pe deasupra si nanutza, nu ?!
Gata ma racorii.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Salut fetelor. Stiu ca am chiulit dar motivat iar pana am citit toate mesajele
Gusta, Florentina multumim mult. Nu am cuvinte, mi-ati incantat sufletul, a iesit o minunatie, e ca o comoara cu multe bijuterii.
Corni, super ideea sa ii pozam intr-un tricou imprimat
Andreea, Florentina sa va traiasca sotii, La multi ani!
Gabitza, cum e zuzu?Si eu m-am uitat pe aici dar nik zuzu, vanzatoarele se uita la mine parca vorbesc limbi straine dar perseverezLa noi e trecut 76cm la 9luni, nu mai stiu poate asa am scris eudar sunt 73cm, zik si eu ca se deducea ca am pierdut un centimetru din inaltime, multumim
Mikka esti o fericita, al meu daca il pun in patut si mai inchid si usa risc sa il gasesc sufocat de atata plans. E o problema delicata cu somnul la noi, adoarme doar in brate sau la tzitzica iar noaptea ce sa mai zik, alaptez de vreo 5ori, nici nu mai stiu pe la ce ore ca nici nu deschid ochii, fac totul automat. Am citit ce a scris Danelutza, sa nu i se de-a de mancare noaptea dar daca ati sti de cate ori am incercat si m-am lasat pagubasa, imi trezeste tot cartierul.
Vai cat e ceasul, trebuie sa ne pregatim sa mergem la doctor, tot problema cu acneea de pe fata mititelului. Va pup si va tin la curent

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai tocmai ce am intrat si mi-a dat Pifosul restart la calculator ca se juca pe langa el... Asa ceva... Si m-am trezit cu imaginea neagra! Dar rezolvai repede. Dupa vre-o juma de ora... Asa ceva...

ANA MARIA (tzumpiloi) Sa cresti mare si sa fii frumoasa!

Elisor, nasol mai cu cumnata! Eu i-as zice de la obraz... Pai ce pana mea... Asa ceva... auzi sa dea bunatate de lucruri...

Gabit, faina treaba cu colajul pe prima pagina...

Elisor, inca nu ii trecu raceala lui Pifos.

Mai azi dimineata pifosu, facu kk jumate tare jumate moale rau de tot, zeama! Care e faza... De la ce naiba!???

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut fetele,
La multi ani pentru sarbatoritii zilei, sa cresteti mari si sanatosi.
Gusta si Florentina, multumiri multe pentru colaje sunt foarte frumoase amandoua. Si eu zic la fel ca Elisor, sa asteptam sa implineasca 1 an toti bebeii, sa le facem poza cand "sufla" in prima lumanarica si apoi sa repetam figura cu colajul.
Elisor, sper sa primesti vesti bune cu Bianca si sa scapati de stres. Eu am incredere ca va fi bine. Pupici la blonda.
Eu i-am dat mango lui Filip ca atare, taiat bucatele mici. I-a placut tare si i-as mai fi luat dar n-am mai gasit. Problema este ca nu ma pricep sa-l aleg ca sa fie copt si ce am mai gasit apoi erau doar 5-6 bucati mai mult verzi si mi-a fost teama sa nu iau teapa. Dar cu prima ocazie repet experienta. Eu nu m-am dat pe spate, mi se pare ca are gust si parfum de brad asa ca nu m-a incantat prea tare.
Cat despre cumnata, zic si eu ca Danelutza, si magazin sa fi avut si tot nu va trimitea cine stie ce. Din ce povestesti eu cred ca nici nu a dat jucariile respective si nici nu le va da. Asta imi aduce aminte de soacra-mea care i-a pastrat jucariile lu fi-su 30 de ani, in ideea ca se vor juca nepotii cu ele nu de alta dar n-a vrut decat un singur copil, deci nici nu poti zice ca le pastra pentru al doilea plod. Imaginati-va o caruta plina de jucarii de pe vremea lu pazvante, pline de praf si decolorate de vreme...
Olita: mai ce ma fac ca uite am amanat si acum imi dau seama ca fi-miu trage prima tura de kk cu ceva timp inainte sa se trezeasca. Si cum in ultima vreme a capatat prostul obicei de a se trezi la 7:30 nu ma vad trezindu-ma la 6 sa-l pun pe oala. Din cauza asta aman in continuare... Oare ce astept? hmmm...
Florentina, wow, ce-ti veni sa pui poza aia de super tort? Mie nu mi se pare ca arati rau cu parul intins, dar mai frumos este cret. Ai intr-adevar un par frumos, la fel si Cloreta Sa stiti ca va invidiez
Monu, stiu prin ce treci. Nu este corect sa te sune si sa te preseze. Pe mine nu m-au sunat ca oricum nu prea mai avea cine. Eu am ales sa-mi schimb locul de munca dupa ce ma reintorc la munca. Ramane sa ma hotarasc daca si lipesc doua CIC-uri sau nu. Dar nu ma mai "munceste" acest gand pentru ca deja m-am obisnuit cu ideea, cam de cand eram gravida mi-am pus in cap sa nu ma mai intorc acolo.

Eu am avut o stare infecta azi. Nu stiu de ce, poate din cauza vremii, cert este ca am asa o tristete in mine, nici nu stiu, de fapt plictiseala amestecata cu sictir si tristete. Oricum o stare infecta!
Filip azi mine o sa mai aba un dintisor, al treilea. I-a spart deja gingia si astept sa se arate. E umflata si cred ca-l doare saracu. Nu este din cale afara de marait, dar nici ca in zilele lui bune. De mancat mananca destul de prost, dar am ajuns la concluzia ca am facut eu o obsesie pentru asta si s-ar putea sa exagerez. Oricum la urmatorul control o sa cer si eu trimitere pentru copro si urina.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Elisor - tricoul l-am imprimat la Unirea, am dus CD-ul cu poza si a fost gata in 30 min. M-a costat 400.000lei numai imprimeul, tricoul separat. O sa-i fac o poza sa-ti arat cum a iesit! Am vazut si eu pozicile cu cele doua papusele, saracutele, erau imbracate gros si nu se puteau ele desfasura asa cum ar fi vrut! Las' sa vina vara sa vezi atunci smotoceala!

Gusta, ti-am promis ca iti scriu regimul ala cu care am slabit eu mai de mult! Dureaza 21 de zile, este un regim chimic inventat de un medic si pe care il tin balerinele.

1 zi orez fiert
2 zile macaroane (paste) fierte cu putin ulei
3 zile cartofi prajiti
2 zile carne de pui (fiarta sau gratar)
2 zile carne de vita
1 zi iaurt
2 zile mici
2 zile friptura de vita
2 zile ciorba de legume fara cartof
3 zile salata
1 zi tort

Se slabeste in jur de 10 - 12 kg. Eu una am dat jos 7 kg fara sa duc regimul la bun sfarsit, l-am tinut pana am ajuns la ciorba de legume. Insa de atunci nu am mai pus la loc kg pierdute si sunt sigur aca tot de atunci mi s-a micsorat stomacul pentru ca mananc foarte putin, ma satur imediat si o singura masa mai consistenta este mai mult decat suficient pentru mine pe o zi intreaga.

Mult succes!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput