Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Azi e zi plina - putin timp de forum !

Andreea - LA MULTI ANI ! pt sotul tau - te cred pe cuvant !

Doar sa va dau o veste mare - vineri Freya s-a ridicat in picioare in pat , tinandu-se de bare . Punem poze maine ca azi mami a uitat aparatul acasa .
Alte vesti pe scurt - weekend de pomina - cheltuit tot bugetul ; sedus tati la greu ; scos copii la plimbare - mancat pe sponci , scuipat compotul cu cereale

gustaaaaa - unde-i mey fata mea ? ca poza aruncai la tine pe mail .

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani sotului tau Andreeaatan, sa aveti sanatate si putere sa-l cresteti pe Thomas asa cum va doriti.
Oana lui Alex pentru primul iepuras si pentru "mam", mai, se pare ca v-a priit muntele, cum ati plecat de aici cum au inceput progresele sa vina...unu dupa altul. Mai veniti!
Tzumpiloi si Mariucai felicitari pentru primul iepuras, la cat mai multi, sanatosi si frumosi.
OlgaM succes la bilantul de 9 luni, chiar astept sa te intorci si sa dai detaliile ca sunt curioasa ce-ti spune.
Ioana o zi usoara la munca, mai si eu ma gandesc la ce spui tu cu bb cuminti pana la o anumita vartsa ca apoi sa se schimbe si bianca e maraita si miorlaita, eu o pun pe seama diintisorului nr.2 (nr.1 ne-a iesit la exact 8 1/2 luni, adica avem o saptamana cu compostorul)

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Nefertari wuaw ce numar ai la postari 666 , in alta ordine de idei FELICITARI pentru ridicat, de-acum vor veni urmatoarele miscari, ai vazut ca n-a fost nevoie de macara?

Am luat si eu ieri in premiera cereale de la Humana, mai, nu-s rele deloc, ba chiar imi plac asa aromate cu iaurt, Bianca nu e de aceeasi parere, dar o conving eu in final, eu nu-i dau masa de cereale ci ii pun 2 lingurite in bibe de seara.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'!

Ma bucur mult ca v-a placut filmuletul si la fel ca si Gusta, imi exprim regretul ca nu am avut poze cu mai multi bebelusi. La un moment dat incepusem sa scot cateva poze din albumele celor care nu trimisesera poza dar care au albumul facut public si apoi m-am razgandit, mi-a fost teama sa nu vi se para o indrazneala prea mare din partea mea.
Oricum ar fi frumos sa strangem poze de la toti bebelusii si o sa incerc sa pun si numele lor pe poza desi cand am invercat lucrul asta se vedea cam aiurea, dat fiind ca poza este in miscare nu se vedea tot numele. Dar cu un pic de efort o sa-i dau eu de cap! Si asa nu fac nimic constructiv cat stau acasa, m-as bucura sa am un proiect care sa ma tina ocupata!

Adina, programul in care am lucrat il am de la sotul meu care e pasionat de fotografie si care l-a achizitionat de la un prieten din State. Nu stiu exact sub ce denumire il poti gasi, mie imi apare in PC "film slide show".

Gata, fug ca Maya protesteaza.... si inca tuseste!

Va pup!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

Intalnirea din Brasov:
Carina si Bianca

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Sa va zic si voua cum sunt unii, adik cumnata-mea. Vorbim zilele trecute si o intreaba frate-su daca mai are jucarele care nu le mai foloseste Eros (nepotul nostru de 3 ani jumate), la care ea ne tranteste un: tocmai am dat o plasa de jucarii unor albanezi, dar voi de ce n-ati zis nimik. Mai, sa ne cada cerul in cap, nu atat ca le-a dat, dar in decembrie iar i-am pus o intrebare de genul asta, daca mai are nevoie de tarc si scaunelul de masa la care la fel si atunci tocmai le-a dat. Asa ceva nu pot concepe, ori prostie, ori intentionat le face. Ea sta in Italia si cum e o snoaba pana-n maduva oaselor are numai lucruri de firma. Orice om normal intai si-ar fi intrebat fratele, caruia cica i-a botezat si fetita. Sunt plina de furie. Si tot ea ne "cearta" ca suntem risipitori, ca am putea pune un pulover pe noi si am face economie la gaz, ca de-aia platim atata, ea asa face si are in casa 19 grade. Mai nene, chiar daca eu nu ma duc in concedii de 4 stele, dar in casa mea imi place sa am un confort cat de cat nu sa clantan din dinti ca sa stau vara la 4 stele.
In schimb ne poate trimite o plasa de plusate, pai alea sa si le tina sanatoasa ca am sa dau si la altii.
Pe mine nu m-a dus capul sa pricep faza asta.
Treceti mai departe, eu m-am racorit pe moment. Imi cer scuze daca am fost deplasata.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

iara-si n-am apucat sa va citesc de tot.

Noi suntem putin maraitit pt ca ne-a iesti al-7-lea dintisor si in plus mai suntem si mataiti la mancare. I-am facut papa cu pepene galben si biscuiti si nu a vrut deloc. Alaltaieri i-am dat si eu peste, am gasit borcanel de la hipp, si mancat tot.
O sa ne mutam si noi pe la mijlocul lui aprilie intr-o locuinta mai mare , o sa ne fie greu.

continui cu cititu

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Elisor, las-o incolo pe cumnata-ta daca e asa neserioasa, ca sa nu zic altfel, va descurcati voi si fara ea. Daca nu vrea sa vi le dea, arrivederci si n-am cuvinte, ca oricum nu vi le-ar fi dat cu placere. Asa ca nu te mai enerva si pe ea, ca se pare ca nu merita. Oricum, pozele is mortale, aveau ceva treaba fetele...

Anca, al 7-lea dintisor?? Wooow, cred ca sunteti campioni... maimutzik mea are unu' si jumate... O sa fie greu cu mutatul, dar si cind o sa fiti la casa mai mare, sa vezi ce bine va fi!

Gusta, unde in Olanda esti, mama? Ca io o sa ajung pe la Maastricht, ma apropii de tine, daca stai mai in sud.

Nefe, asa mai zic si io vesti... asteptam detalii!

Andreea, MUUULTI ANI pt sotul tau!! Sa-ti traiasca si sa fiti mereu fericiti cu totii!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Elisor - superbe pozele! Sunt scumpe fetele si chiar seamana un pic. Chiar voiam sa intreb daca a mai avut loc intalnirea ca nu ai mai zis nimic. Iar cu cumnata nu mi se pare ca esti deplasata, mai ales ca zici ca are posibilitati, dar iata ca pana la urma tot mai bine de mine ca nu am pe nimeni de la care sa am asteptari. In schimb am frate si cumnat si precis vor avea ei ceva asteptari. Pe care o sa le tai din radacina ca nici pe mine nu ma ajuta nimeni. Sunt cam rea, nu?
Of; deloc nu am chef de munca, dupa cum se vede. Vreau sa se faca seara.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani pentru ANA MARIA!

La multzi ani Andreea pentru sotzul tau.

Raportez: am fost la pediatru la controlul de 9 luni, pentru pipi si analiza singelui. cica pipi-ul e bun, analiza singelui trebuie sa-i dau picaturi ca are lipsa de fier, asta pentru o luna, dupa care repetam analiza.
GREUTATE : 9 luni - 8.680 g (cica e prea energica), 71,5 cm.
Gabitzam - trece si la mine datele.

Va doresc o zi buna.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput