Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Florentina mi-au facut o super surpriza cu ce ai facut.Mai facut sa plec la scoala cu zambetul pe buze.

Elisor eu vreau sa fac un alt colaj numai cu portrete ca sa se vada mai bine fetele la bebe.Dar trebuie sa mobilizam mamicile sa imi trimita poze.Asa ca de mine numai depinde nimic,cum am puse cum ma pun pe treaba.

Eu azi ma duc la scoala si debea astept sa se termine si eu nici nu am plecat inca,de aici puteti realiza ce chef am de carte.

Ma duc sa mai citesc un pic si sa mai beau o cafea.

Loreen mie dor de tine debea astept sa vad cum te-ai distrat la munte.

Pup toate mamicile si bebelusi.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Florentina, peste zi Ema doarme o singura data. Ma intind langa ea,in patul mare si o tin in brate pana adoarme.Uneori se catara pe mine sa doarma pe burta mea.Dupa ce adoarme o pun in patul ei, dau drumul la baby link si inchid usa. Cateodata o las in patul mare inconjurata de perne si plapumi.Dar in situatia asta las usa deschisa ca sa pot fugi urgent in camera ei cand se trezeste.

Ioana, mda, mare chinuiala cu antibioticul de ora 23:00.Nu vrea sa se trezeasca,nu vrea sa deschida gura,scuipa,iar apoi urla pana adoarme.Mi-e frica de urmatoarea coprocultura.Daca nu ia cant.de antibiotic necesara nu-i a buna.

Eli, multumim pt complimente.

Am uitat sa va spun ca ieri in Herastrau ne-am intalnit cu o mamica de august-sept pe care o cunoscusem la cursurile Lamaze. Are un bebe frumusel care doarme cum il pui in carucior. Noi ieri bineinteles ca iar ne-am plimbat cu papadia in brate pana a adormit!!! Cumplit!. Adormise intr-un final intr-o pozitie tare caraghioasa, la Mihai in brate, cu degetul ei bagat in gura lui.Am pus-o apoi unsor in carut si am respirat si noi usurat 30 de min. Noi vom fi cu siguranta in fiecare duminica in Herastrau. Va asteptam. Mai ales pe cele pe care nu le-am cunoscut inca. Nu mai strig ADUNAREA ca vad ca strig degeaba.

Ema iar e in priza. Da din perete in perete cu premergatorul.BAga viteza,nu gluma. O dam la atletism ca sa arda excesul de energie, clar! Trebuie sa incepem sa cumparam coltare,opritori si toate astea. Deschide sertarul si sta atarnata de el. Isi trage usa de la cuptor in cap, se agata de suportul de tv.

TRIMITETI-I POZE PORTRET GUSTEI PT A FACE AL-2-LEA COLAJ!!!!

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, am fost si noi in Herastrau ieri, dar noua ne place sa mergem cu Andrei in zona Roata Mare. Era atita veselie si culoare ieri acolo. Sint cam 80% doar persoane cu copiii mici, erau carucioare in sir si multi prichindei. Sint bancute multe daca vrei sa stai jos, iar cind or mai creste piticii sint zone cu pietris bune de joaca si bagat pietre in gura

Florentina, este grozav slideshow-ul, am sa pun un link pe prima pagina catre el.

Pentru urmatorul colaj eu zic sa lasam un timp de trimis poze, sa zicem doua saptamani, se se hotarasca mamicile ce poze sa timita sau sa faca altele noi. Si inca o sugestie, pozele are fi bine sa fie toate pe acelasi format, ori toate portrait ori landscape toate. Se vede si in colajul acesta ca Gusta a muncit ceva pina le-a dimensionat pe toate ca sa se incadreze ca lumea. Sa ne zica Marilena cum i-ar fi ei cel mai bine sa fie pozele si atunci incepem si trimitem.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Gabitza, asa...si..? Ne primiti, ne invitati si pe noi acolo?

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, cu draga inima este primita toata lumea Ideea era ca am vazut ca voi preferati zona cealalta, de linga fantani. Poate in weekendul care vine, daca este vreme frumoasa, ne vedem la Roata.

Andrei m-a terminat cu nervii ieri, a fost asa suparacios, plingacios si marait, nimic nu i-a placut si nu i-a convenit. Eu ziceam saptamana trecuta ca-i ies dintii aceia intr-o zi - doua. Dar se pare ca dureaza mai mult decit am crezut. Toata gingia de sus e alba, dintii de vad perfect doar ca nu e pleznita gingiuta. M-am suparat si l-am boscorodit si pe Costi care il super rasfata. Cit e el acasa Andrei nici nu se mai uita la mine, daca vreau sa-l iau in brate imi trage palme si tras de par si urla de parca as fi straina. Cind e doar cu mine este alt copil.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Netaza si Multi ani sarbatoritilor!!

Gusta, Florentina, colajul si slideshow-ul au iesit bestialeeeee! Aveti un mare de la noi, ca ati muncit la ele!! Eu zic sa va mai lasam un pic sa respirati, inainte sa va apucati de urmatorul. Si daca va putem ajuta cu ceva... pliz... de ex. sa punem numele fiecarui bebelus pe poza, inainte sa v-o trimitem, sa stim si noi ce si cum...

Gabitza, la fel si la Ioana, toata gingia e alba, cei 4 din mijloc is formati si se vad foarte clar, dar nu au spart inca... sa vezi ce shoricei o sa avem...

Adina, tare bine de voi ca doarme copilul afara... Ioana nici inainte nu se omora, dar tot mai prindea macar jumatate de ora. Da' acuma, neam! Are lucruri mai importante de facut afara, decat sa doarma. Si nu trebuie sa stam pe loc, trebuie sa ne plimbam mereu, asa ca pe mine ma ia o durere de picioare de la 2 ore de umblat... da' face bine la feiseri . I-am luat si eu aparatori de priza, iti recomand de-alea care se lipesc acolo, si ca sa bagi stecherul trebuie sa-l rasucesti... sper ca ai inteles ceva. Coltarele nu au efect, adica le scoate primele, nici nu i-am mai luat.

Olga, maimutza doarme in patul ei, singurica. Adica o pun in pat, inchid usa si gata, adoarme in cateva minute. Am mare noroc la faza asta.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Thomas a papat azi primul mic dejun de om mare-o felie de graham cu unt si 280 lapte.

Foarte frumoase si afisele si filmujletul, felicitari fetelor, ne-ati produs mare bucurie.

La multi ani pentru ANA MARIA!
LA MULTI ANI PENTRU SOTUL MEU - UN SUPER SOT!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, fetili!
Sunt chiauna, Ana a innebunit, la 3 urla de foame, in conditiile in care de regula manca dupa ora 4,30 (OlgaM - ce sa o mangai si sa-i cant, cand nu ii este foame functioneaza si adoarme la loc, dar cand o chinuie soriceii la burtica urla de trezeste tot cartierul; adevarul e ca m-am obisnuit si nu vreau sa o privez de o portie de laptic (eu am o obsesie cu calciul), iar la 6.20 trezirea definitiva - nic cand era nou-nascut nu facea asa, adica se culca la loc. Asa ca m-am chinuit o vreme facand naveta intre dormitoare si punand-o ba pe fata, ba pe spate, pana m-am enervat si am dus-o in sufragerie pe canapea (de cand cu raceala am intins canapeaua si sta acolo ziua), i-am dat drumul la TV (nu dati cu pietre) si am lasat-o singura. Dupa care am adormit pana la 8.20, iar cand m-am trezit aveam o durere de cap horror. O mai auzeam din cand in cand chitaind, dar a fost peste puterile mele sa ma mai dau jos. Culmea e ca am gasit-o in acelasi loc in care am lasat-o, nici macar nu se lasase pe burta (v-am zis ca mai nou se intinde dupa cate o jucarie si ajunge pe burta, dupa care schiteaza miscari de ridicare in 4 labe) si nici nu risca (inca) sa pice, in caz ca va gandeati pentru ca nu prea se deplaseaza, iar daca totusi cade, vorba barbatului, nu cade in cap, dat fiind ca merge in marsarier. In fine, dupa acest week-end supermarait, incep sa traiesc o spaima inoculata de prietena mea care a nascut in octombrie si care cunoaste o gramade de bebelusi care pana la 6 luni au fost cuminit, iar dupa le-au scos peri albi parintilor. Sper totusi sa fie numai o faza trecatoare, data de starea de boala, care vad ca nu mai trece, motiv pentru care iar nu a vrut sa suga de dimineata, chiar daca o vidanjasem. Eu asta nu inteleg, la 3 noaptea putea sa suga, dar la 9 nu (desi clar ii era foame).
Hai ca m-am trezit cu chef de vorba.
Florentina - nu pot sa deschid slide-ul de la birou, dar diseara abia astept sa-l vad, mai ales daca Gabitzam il pune pe prima pagina, sa-l gasesc usor. Iar cu Maya, sunt aproape sigura ca in realitate aduce a bebelus, dar in poze are asa o atitudine de domnisoara ca pare de 2-3 ani.
Gata, va las ca trebuie sa plec un pic. Profit de asta sa trec si pe la primarie sa vad ce si cum e cu stimulentul, ca eu nu am deloc dosar la ei. Va tin la curent cu ce mai aflu. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si La multi ani sarbatoritilor!
la multi ani ptr sotzul tau, Andreea, sa fie sanatos si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Gusta si Florentina, felicitari si multumim mult pentru munca depusa, au iesit niste amintiri extraordinareSunt de aceeasi parere cu Gabitza, pentru colajul urmator sa punem numele copilului pe poza, ca sa-i identificam mai usor si sa ne aducem aminte peste ani...ca at sigur o sa stam mai prost la capitolul asta ( eu uit de la mana pan' la gura de pe acum) Eventual eu o sa-mi fac pe dosul pozei un index cu numele copilului- ID-ul mamicii.
Am avut mari bucurii weekend-ul asta - sambata seara primul dintisor si aseara primul "MAM " adresat MIE.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

FLORENTINA, MINUNAT SLIDE-Show!!!!!GROZAV. M-am uitat la el de 3 x. Multumim. In ce..cum l-ai facut? Mi-ar place sa fac si eu unul cu pozele cele mai frumoase ale Emei.Pt family.

La multi ani pt sotul Florentinei si sotul Andreei!!!

Adina&Ema

Mergi la inceput