Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii!!! sa fiti fericiti si sanatosi si cumintei!
Azi Alyssa mea draga a facut 10 luni...Doamne cum mai trece timpul! Multumim pentru urari!
Am citit tot ce ati scris dar nu ma ajuta capu' prea tare...sper sa nu va incurc la raspunsuri...
Elisor - ma bucur ca ati trecut cu bine de CT, sper sa fie bune rezultatele si sa iesi cat mai repede si cu inima usoara din toate problemele!
Corni - multa sanatate si tie!...daca-mi permiti o gluma, ai fost cu toate neamurile la consult de-au gasit atatea bolesnitze?
Gusta - BRAVO! colajul e super dragutz!
Olga - pentru soareci e foarte eficienta capcana cu nuca si castronul, parca Gabitza a pomenit-o...stiu ca am avut si noi pe vremuri musafiri din astia si strabunica-mea a pus un castron cu gura-n jos sprijinit de o nuca (desfacuta pe jumatate si cu miezul spre interior!), il lasi peste noapte...functiona de fiecare data, dar noi, copii fiind, nu mai puteam de entuziasm sa-l vedem pe "gericutzu" - de la Jerry - si-l faceam scapat...scuze ca m-am lungit, daca vrei iti trimit foto.

Vad ca vorbiti de odisei burticoase ...maine lipesc neshte poze cu burticul meu sa vedeti ce balena am fost...m-am bucurat cat am putut mai mult de perioada aia chit ca am stat cu inima cat un purece si nu m-am linistit pana nu mi-am strans in bratze pitika iubita...am avut niste gretzuri infioratoare in primele 4 luni plus contractii toata sarcina, tensiune mare, zeci de kile in plus, nastere cu nabadai...au trecut toate, acum am doar amintiri frumoase pe care vreau sa le pastrez pentru ca n-o sa mai trec niciodata prin asa ceva. ziceam intotdeauna ca vreau o turma de copii...deh, poate in viatza viitoare!

inca ceva... Felicitari pentru umblaretzi, iepurasi si vorbareti!...si multa sanatate la bolnaviori!!!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Adina prima poza de sus e baiatul lui Dadym.Daca mai sunt bebelusi care nu ii stiti intrebati.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Gusta superb colajul. Multumim frumos.
Eu cred ca o sa-l pun in rama . Era dragutz daca trimiteau toate fetele poze cu bebelusii.

Noi azi am fost in Metro si vorba lui Gabitza, am plecat sa luam cateva chestii, si am plecat cu caruciorul plin......4.500.000 .

Apoi am fost in parc la noi, unde s-a strans iar toata gasca, am ras, am glumit, ne-am admirat bebeii, a fost super. Abea astept vara, cand ne uita dumnezeu in parc si mai plecam de-acolo pe la 9 seara.
Apoi am fost in Mall, la Plaza, am papat ceva, Bia a molfait si ea cativa cartofi prajiti si in cele din urma am ajuns acasa pe la 8 seara. Am bagat-o repede in baie impreuna cu sora-sa si apoi papica si la culcare.

Va pupacesc pe toate.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu propun asa.Daca tot va place cum a iesit colajul o sa mai fac unul acuma fiecare vede ce si cum la poze.Si propun sa facem unul numai cu potretele bebeilor.Acuma voi va ganditi .Eu astept pareri, opini.Si daca vreti eu ma ofer sa mai fac unul.Ca am prins gust.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina la multi ani sotului tau, sa va iubiti ca-n prima zi, la bine si la greu! Mai, tu ai fetita mare si sugubeatza, imi place mult poza unde asteapta ca tati sa dea de baut (si comentariul). Ai un par superb si Maya are deja carlionti.
Oana am vazut si pozele voastre din vizita la Ines, intradevar Alex a socializat foarte mult pana acum, mai ales ca-i si iarna si in general piticii stau mai mult prin casa.
Adina si pozele voastre sunte superbe, ca de obicei o surprinzi pe Ema in niste ipostaze dragute.
Ioana ziua in amiaza mare dormi, pune mana pe carte ca vrem sa iei examenul (dar in ce domeniu il da?) sa aiba Ana mai multi banuti de cheltuit pentru ea Nu mai stiu, ce-ai mai facut cu caruciorul?
Gusta munca ta incununata cu succes, felicitari si multumiri din toata inima. Acum daca tot l-ai facut ma gandeam ca atunci cand vei mai avea timp, undeva prin vara ar fi frumos un colaj cu bebelusii de mai-iunie 2005 la aniversarea unui 1 an, adica sa asteptam ca toti bebelusii sa implineasca anul. Scuze daca am intins coarda, a fost doar o sugestie.
Acum vazand colajul, care e superb, ma gandeam ce bine ar fi fost daca eram inspirata si-ti trimiteam o poza mai de aproape cu Bianca ca de abia se vede, poate data viitoare, in orice caz multumesc.
L-am salvat si e la loc de cinste.

Tati a fost azi in parc cu copiii si a stat vreo 2 ore, sperand ca poate trage un pui de somn si Bia, dar ti-ai gasit, cateva minute si gata. Cat o sa mai vrea ea sa doarma cand o fi mai mare...
Apoi spre seara ne-am dus in Carrefour si cum la noi e un noroi in parcarea din spatele blocului (ca s-a deschis un santier pt. 2 blocuri) am demarat in tromba, dar la intoarcere surpriza: am gasit masina vecinului improscata cu noroi din cap pana-n picioare si da-i si pune-te pe-un ras si cand intorc capul pe cine vad, vecinul . Pesemne ne-a asteptat, desi n-a recunoscut, tocmai s-a nimerit pe-acolo cand ne-am intors. A iesit sotul cu galeata (a carat la galeti cu apa...) ce sa faca? Initial vroiam sa-i dam bani sa-si spele rabluta la spalatorie, dar cred ca o puneam si mai rau cu el daca ii propuneam asa ceva.
Am pus-o pe Bianca in cosul de Carrefour pt. prima data in cos normal cu piciorusele pe afara, doamne, era in extaz ca poate vedea tot ce este in jurul ei si am primit o multime de laude la adresa ei de la diferiti clienti. Ce mai, avem niste bebelusi dragutri foc, care mai de care mai frumos si mai special, in primul rand pt. parintii lui. Despre Bianca mi-aduc aminte ca ne uitam cu sotul cand era un pui mic de tot si spuneam: e PERFECTA.

Hai ca m-am intins si m-asteapta sotul
Noapte buna sa aveti!

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

acum am incheiat si ni un we agitat. alexia a inceput din nou sa baloseasca. poate ii ies alti dinti? oricum la 23.00 punct a adormit dupa ce a sarit si chiuit prin pat.
m-am uitat prin Dc si am descoperit subiectul referitor la listele de medicamente care se vor da sau nu cu reteta. mey! a innebunit lupul? exluotn se da numai cu reteta valabila 6 luni! adik tre sa misc fundu la gineco doar pentru atat? mai studiem lista ca e tare ciudata.
somn usor
PS a m uitat sa va zic ce a facut dra astazi! statea dimineata pe olitza si canta fericita cu un soricel in brate. si canta ea si se legana stanga - dreapta si canta si deoadata a facut buf pe laterala. in avantul ei de leganat s*a dat pra tare intr-o paret si a cazut si evident iar s-a dat cu capul pe jos! nu a plans dar ma gandesc sa nu pateasca ceva daca tot se trosneste la calculatorul central!
si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Aolei, mai umplurati o pagina!
Elisor - lasa-ma, mama, ca toata ziua nu am avut chef de invatat. Dar cel mai rau nu a fost lipsa de chef, cat faptul ca ma simteam vinovata de acest lucru si mai simteam si privirile barbatului in spate. De aceea am si dormit, am mai produs un tort (nu tiramisu ca nu mai aveam mascarpone si nici de unde sa mai iau, dar facut tot cu blat de piscoturi, iar pe poste de crema, Creme Ole), in fine, diverse casnice. Dar si cand m-a apucat cheful de invatat\, nene, pe la 9 seara am tinut-o intr-o veselie pana acum, cu spor maxim. Tare imi este greu sa invat in week-end, eu care il asteptam cu mare dreg, incep sa il detest. Nu mai zic ca e prima oara cand astept sa se faca luni pentru ca Mogaldea ne-a tampit de cap. A bagat azi niste maraieli alintate de n-a vazut Parisul. A invatat gaza ca poate obtine ce vrea daca plange (asa, alintat, mai mult un rasu plansu) si a bagat din greu. Dar lasa ca maine vine femeia si se da militaria jos din pod.
Cu cartul ce sa fac, a fost reparat, numai ca nu l-am adus inca acasa ca nu se topise de tot zapada si barbatului ii era frica sa nu il strice iar femeia fortandu-l. Dar pe maine seara traga speranta ca vom face iar rocada si cu ajutorul Domnului poate sambata viitoare il voi inaugura si eu.
Nelia - nu e nevoie de frisca naturala la tiramisu, cel putin in reteta lui Loreen era vorba de frisca la pachet, pudra adica. Dar piscoturile sunt absolut necesare. V-am zis inventia mea? Pentru ca mi se termina cafeaua, am indoit-o cu Pepsi si a iesit super (adica mai dulce si aromat - era Pepsi Twist), de-acuma asa fac pentru ca mie nu imi placea doar cu cafea neindulcita. Cat despre link-ul cu Odiseea, nu il mai am, eu mi-am salvat-o direct in calculator si citesc de acolo. Dar te poate ajuta Gabitza, cred. Ca veni vorba, Gabitzam, in pozele din parca am avut o mare revelatie: ANdrei iti seama leit. Iti zice toata lumea, nu-i asa?
Gata, iar m-am intins cat o zi de post si mai trebuie sa ma duc si sa ma spal pe cap, ca sa nu mai zic ca barbatul ma pazeste la o portie de ceva, dar cred ca il ia somnul pana vin eu de la baie. Hai sa aveti o saptamana buna. Si astept si fetele care au disparut, motivat sau nu: Androix, Loreen etc.
Gusta - super colajul. SI ideea de a-l reface cu portrete. Am produs zielele astea cateva poze dragute din fata, asa ca fac selectia si iti trimit.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Multumim pentru aprecieri, nu imi vine sa cred ca Maya vi se pare asa de mare, eu am impresia ca am ramas un pic in urma si ca suntem chiar un pic mai micute decat ceilalti copii de varsta ei. Oricum acum pot spune ca sunt multumita de evolutia ei, chiar se simte la pipait ca a pus bine in greutate fata de lunile trecute cand i se simteau coastele cand o luam in brate.

Multumim si pentru urarile adresate lui tati, l-am sarbatorit fara prea mare alai, i-a facut mama tort diplomat cu fructe, a fost foarte bun si o sa pun si poze maine.

Am rugat-o pe Gusta sa-mi trimita si mie pozele pe care le-a primit de la voi si am facut si eu un slide show dragut, zic eu. Il puteti lua de www.savefile.com/projects.php?pid=611948" target="_blank"> aici.

Gusta, foarte reusit colajul tau, se vede ca ai pus suflet si apreciez efortul pe care l-ai depus astazi.

Ioana, unchiul din poze e fratele meu !

Elisor, multumesc mult! Fotografia aceea imi place si mie si chiar i-am facut o surpriza azi lui tati - i-am imprimat-o pe un tricou....orange ! Cred ca ai fost tare mandra sa vezi ca toata lumea intoarce capul dupa Bia! Ai si de ce!

Va pup mult si fug si eu langa tati, ca doar e ziua lui astazi

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina e...miscator colajul muzical, mi-au dat lacrimile vazandu-l si ascultandu-l. E atat de emotionant sa-i vezi cum apar rand pe rand, niste ingerasi mititei si scumpi. Felicitari pentru idee! Ce mult ma bucur ca fac parte din aceasta gasca.
Cum ai imprimat poza? E un procedeu pe care-l poti face acasa sau cum?
Pastreaza-mi si mie o felie din tortul vostru...cand mai veniti in zona

Maine va pun si eu pozele "Carina & Bianca"

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani pentru PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA SI ISABELLA .

Gusta si Florentina-va multumesc din suflet pentru colaj si respectiv slideshow. Au iesit minunate!!!

Danelutza-eu inca mai alaptez, insa in nici un caz noaptea. Chiar daca se scoala (ceea ce se intampla extrem de rar) nu ii dau sa manance. O mangai, ii pun putina muzica si stau cu ea pana adoarme la loc. Am citit mai multe carti in care spun ca daca le dai se manance noaptea se obisnuiesc asa si apoi se scoala mereu pentru ca stiu ca vor primi de mancare. Maya oricum este destul de plinuta si nu are nevoie de supliment.

Elisor-iti tin pumnii sa aveti rezultate foarte bune la tomografie.

Mai vroiam sa scriu niste raspunsuri, dar chiar nu-mi aduc aminte acum ce mai vroiam sa zic.

Voi cum ii adormiti pe copii in timpul zilei? Maya dormea pana acum intr-un leagan, dar de vineri incoace refuza sa mai doarma acolo si abia reusesc sa o adorm in patul ei, care pana acum era folosit numai pentru noapte.

Cele care aveti olita din aia care canta, este buna de ceva? Adica ii distreaza pe copii sau sunt mai eficiente decat olitele obisnuite? Trebuie sa-i cumpar si eu si nu ma hotarasc de care.

Maine mergem si nou la pediatra la controlul de 9 luni si am emotii sa vad ce-mi spune de faptul ca Maya nu se ridica in picioare.

Va pup si sa aveti o saptamana cat mai buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput