Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Dana_ch spune:
Nanadana f.greu nu doresc la nimenisa treaca prin asa c eva,suna bine reteta se poate da 2 zile sau ii faci in fiecare zi?
MARLEN La multi ani tot ce mi doresc eu mie iti doresc si tie(lista este destul de lunga)
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_chelcea/album?.dir=/d381"]Poze cu Lucas[/url]
Dana_ch spune:
Sunt unde am gresit de imi apare tot carnatu ala la poze?
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_chelcea/album?.dir=/d381"]Poze cu Lucas[/url]
Anya20 spune:
Ei, am inceput sa facem si noi progrese. Acum jumatate de ora Anya s-a intors singura pe burtica. Acum e fericita ca a scapat de-o grija, ca de cand se chinuie si se screme...De-acum incepe distractia, ca tre' sa stau mereu langa ea s-o intorc invers ca nu mai stie si se enerveaza.
Dani - nu stiu ca vacxcinul antipertusis sa dea vreo forma usoara de tuse magareasca. Ma gandesc ca teoretic ar fi posibil, insa n-am gasit nicaieri. Ma mai informez si-ti spun. Dupa cum o descrii nu-mi dau seama prea bine cum e cu tusea. Cred mai degraba ca este o viroza ceva, caci tusea data de pertusis este inconfundabila (e predominant nocturna, sacadata, insotita de varsaturi, chinuitoare - copilul este incercanat, cu ochii infundati in orbite. Nu se insoteste de raguseala si nici de febra). Mai citesc si-ti spun. Oricum e bine s-o mai vada un medic pt. ca daca e o laringita nu e de gluma, ca astea pot evolua urat.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
Dana - ai uitat ghilimelele dinaintea "carnatului", de dupa "url="
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
nanadana spune:
Dana da bineinteles,eu ingeneral ii fac pt 2 mese
-vad ca ti_a raspuns Anya de ce ti_a aparut carnatiu
poze
godzila spune:
Gabirama eu neaparat vreau sa fac 2 copii. Si la distanta de 2 ani. Sa ma bucur de toate minunatiile dintre frati.
Dani vai ce m-a distrat faza cu nemtoaica. Cred ca o "asasinam" daca eram in locul ei.
Vero poate fi de la detergent sau de la transpiratie. Eu am scapat de ele imbracand-o light.
Simona nu o pot vedea pe Maia. Vezi link-ul.
Mai citesc si revin.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Tonnia spune:
Nanadana, n-ai dat reteta completa (pt una ca mine): cat timp le fierbi? nu mai completezi apa, nu? cand le pui in blender pui toata cantitatea de lichid sau doar un pic?