Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
codruta_grg spune:
Pana la urma am luat cadou de la Chicco, melcul, care si canta si il poate trage dupa el. Si normal ca i-am luat si la Petra ceva : ratza cu ventuza si telefonul mobil broasca. Si i-am luat si 2 carti cartonate una cu catel (pt Petra) si una cu pisica (cadou). Asa s-a bucurat cand a vazut cartea...
meme, intradevar sunt scumpe pe aici lucurile bune. Dar am gasit si ieftinaturi, dar sunt niste plasticuri in ele, ca eu nu i le-as da la Petra sa se joace.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
godzila spune:
Miflore felicitari pentru ma-ma si tie Codruta pt ta-ta.
Valen si Iulia are pielea aspra mai ales pe picioruse sa-mi spui si mie ce ti-a zis dr.
Codruta eu sunt convinsa ca Fabiano va fi incantat ca Petra nu doarme noaptea.
Laura sanatate lui Mario.
Flavia nu esti singura. Si eu voi sta acasa nu ca nu as castiga mai bine la serviciu dar momentele cu Iulia nu le pot intoarce niciodata.
Irina81 ai un baitel de zahar. E asa de dragut…….
Dana Lucas e tare dragut. Cred ca tare mult il iubeste surioara. Imi pare rau de sarcina pierduta. Cred ca a fost groaznic. Chestiile astea te cam marcheaza.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Hildegard spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE FAC LUNITA AZI! SA FIE CUMINTI, SANATOSI SI SA AIBE PARTE DE TOT CE E MAI BUN.
Stefan s-a linistit de aseara, adica s-a saturat cu titi si cu cereale si asa a dormit, de numai.....se vede diferenta.
ii dau morcovel azi, suculet.
bubuitele se cam duc...nu s emai vede apropae nimic, o fi de la caldura zic eu.
o duminica placuta in familie va doresc!
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
codruta_grg spune:
Hildi bine ca scapati de bubite (eu ti-am zis ba Hildi, ba Vero, da parca Hildi imi place mai mult )
Godzila
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
codruta_grg spune:
dana, eu te inteleg perfect prin ce ai trecut. Eu am pierdut la 32 saptamani o sarcina in urma cu 3 ani.
Dana_ch spune:
Veramersi, andra isi iubeste enorm de mult,in vacata de vara vreau sa o trimit in USA si ma intrebat daca il dau si pe el cu ea...
e adevarat ca te marcheaza dar viata merge mai departe si timpu te ajuta sa treci peste toate,mai ales cand ma uit la cei 2 printi mi se umple sufletul de bucurie
Poze cu Lucas
irina81 spune:
Vera,multumim mult!Si Iulia e o scumpa,este tare norocos Vladut!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
godzila spune:
Codruta . Nici nu stiu ce sa-ti spun. E cumplit.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
nanadana spune:
Tonnia in principiu incerci morcovelul si daca nu este fiert mai adaugi apa ,dar la sfirsit apa sa fie la nivelul legumelor chiar mai putina ,eu iam dat azi adoua porti si papat cam 125g
Am fost la cuparaturi si am uitat sa ma uit la iaurtele
fetlor ii dau de 2 zile, seara niste cereale (faina de orez +tapioca)puse in lapte la ultimul bibe si vrea sa va zic ca nu se mai trezeste neam seara ,doarme pina dimineata
Vera ce bine ca trec bubitele ,poate sa fie si de la caldura cum spui tu
poze