Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Pe ale voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Antonia, morcovul il dau la storcator, porto o fac la storcatorul manual de citrice, marul il rad pe razatoarea de plastic, biscuitele il sfarm in mana si il pun in suc. Cam multe trebe sa spal dupa, dar vreau sa ii dau mai groasa compozitia, nu numai sucul.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Am trimis si eu un filmulet pe adresa comuna dak vreti sa va uitati

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare
La multi ani bebici nascuti in 4
Pitu, ce fain ca ai neamuri la Bistrita.Va asteptam cu drag, oricand.
Dana_ch, faine poze, faini copiii, dar fata ta e o adevarata domnisoara, nu pare de 12 ani, ci mai mare.Eu am avut clase de a6-, a7-a si ea imi pare mult mai matura decat elevii mei.Sa nu va suparati, asa mi se pare mie.
Nanadana, si eu merg pe considerentul ca iaurtul nu trebuie sa contina lapte praf si amidon si eu-ri, si Danone contine toate acestea.Si m-a sfatuit chiar cineva care a lucrat o vreme pt firma respectiva.Acum, nu stiu ce sa zic, ca voi nu sunteti in Romanica.
Sa va mai dau un pont, am primit zilele trecute un pachet de scutece BOnBini, se gasesc prin magazinele Plus si sunt bune si mult mai ieftine decat Pampers sau altele de pe piata.Eu ma declar multumita.desi Plus este declarat magazin al saracilor.La noi nu sunt decat 3 magazine gen supermarket si nu prea ai de unde alege,dar asta e.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor! Vreau sa urez La multi ani tuturor sarbatoritilor, de joi pina martea care vine!

Miruna e bine, parca mi se pare mai deshteapta, a desfacut un patrat din covorasul de izopren singurica. Oferta astora a fost mica, dar era de asteptat la o firma de consultanta sa incerce sa ne fure pe fatza (stiti voi vorba aia dttdnn - daca tine, tine, daca nu, nu, sau dpb - daca pune botu'). Dar am fost la 2 divizii Philips si am intilnit si o romanca project manager, care ne-a dat mail-ul ei (chiar a insistat sa-i scriem). Vom incerca pe fir direct, daca reusim va fi mult mai bine din toate punctele de vedere.

As'noapte la 1 eram in casa, iar peste o ora jumatate plecam din nou. Tot in Olanda, la cealalta firma. Ne intoarcem marti dupa-amiaza.

Va pup, si o sa citesc din urma cind vin, sa ma pun la zi cu noutatile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana ce rapizi sunteti. Pacat ca nu a fost buna oferta, poate acuma.....

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANIIoana Catalina,Calin Andrei si Laura
sa cresteti mari frumosi si sanatosi
Mersi ptr raspunns dar m-am contazis ieri cu cineva pe tema laptelui si mersi ptr aprecieri toti bebelaci sunt frumosi,ca si eu v-am admirat pozele la toate.
Cat despre d-soara face 13 ani in iulie si este foarte mandra de fratele ei ptr ca si-a dorit dintotdeauna un frate sau o sora,il schimba sta cu el cand am treaba ma ajuta mult,daca ar fi dupa ea nu ar mai merge nici la sc.sau l-ar lua cu ia daca ar putea.Acum 2 ani jumate am pierdut o sarcina la 17 sapt sa nu va zic a fost groaznic(hemoragie perfuzii......)d-soara a fost cea mai afectata.

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_chelcea/album?.dir=/d381"]Poze cu Lucas[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata fetelor,

scriu doar un piculet ca ma duc sa pregatesc ceva de mic dejun sa mancam si noi...ca la noi e 9 dimineata acum...

Codruta, pt un bebel de 1 an cred ca ar fi super daca ai gasi ceva din gama Little People de la Fisher Price. Problema e ca pot fi un pic scumpicele, aici setul de masinute (de ex) poate ajunge si pe la 15 euro... dar cum in Ro toate sunt mai scumpe... Ideea e ca fiind baietel si avand deja 1 an, masinutele ar trebui sa ii placa. Sau orice fel de jucarica cu butoane si lumini.. etc..

Irina, am intrat sa imi activez pm dar cred ca era deja activat sau nu stiu eu de unde sa il pun. adresa mea de mail e pe mail-ul comun, asa ca o poti gasi acolo.

Va pup acum si fug la bucatarie

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata la fete,bebelusi si tatici

La multi ani bebelusilor care azi fac lunita Ioana,Calin,Andrei si Laura va motocim si va uram sa aveti de aici incolo multeeeeeeeeeeeeeeeeee lunitttttttttttttttttttttte

La multi ani Marlen,multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi

Ioanalasa-i dai in colo pe olandezul ala smecher ,poate merge a doua tura hai ca iti tinem pumnii

Marilena sarumana ,chiar azi ma duc la supermarche sa imi fac cumparaturile si o sa ma uit ce are in compozitie

Doruleteu acuma mi_a luat X.TRA care sint multumita de el ,dar in general caut detergent care au "savon de marseillai"
Va doresc drum bun in romania maine

Danieu sint genul la bucatarie rapid,dar de cind este tata aici numai papa de acasa papam ,azi o sa-l pun sa faca o varza calita

Tonniaeu am facut asa:am curata 1morcov+1cartof(mai mic decit morcovul)+1/2 portocala le_am taiat cubulete taote si le_am pus la fiert cu 1.5 de apa la fiert, cind sau fiert le_am pus in blender care a iesit ca un piuree ceva mai lichid

Dana vai prin ce ai trecut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

simoniquema duc sa vad filmuletul dupa ce ii dau sa pape puiul si revin

poze

Mergi la inceput