Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetele din Constanta,

m-am tot tinut sa va zic si am tot omis. Acum ca mi-am adus aminte...

La magazinul de marfuri confiscate din IC Bratianu (langa calea ferata, zona industriala, str. interioara parca se numeste) la magazinul nou, reamenajat, au carticele pt bebei (zice de la 9 luni in sus) din material textil, cu coperti fosnicioase (ca nu stiu cum sa le zic altfel) doua modele, unul cu numere, unul cu masini, marca Sinba Baby, costa 40.000 lei vechi. Al meu e innebunit dupa ele, le misca cu mana (sunt usoare), ii capteaza atentia (sunt colorate), ba mai da si cu picioarele in ele (ca fosnesc). Vin f frumos in gentuta de plastic transparent. Poate pun maine poze cu ele ca sa vedeti exact ce si cum.Le-am cumparat acum vreo 3 saptamani dar erau multe pe raft... poate mai sunt inca.

Va pupic acum ,sper sa fug si eu la culcare.

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Meme,multumim ca ne-ai zis.Poate ajungem si noi.Activeaza-ti pm-ul,te rog,as vrea sa-ti pun niste intrebari in legatura cu Irlanda asta.

Anya,lasa ca ai invatat destul,meriti un repaus.

Noi am sarbatorit azi ziua lui Matei cu tort,suc si 3 fetite.Asa de greu se incarca pozele astea.Vreau sa merg la culcare si nu pot sa inchid calculatorul.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Catush sa te uiti aici

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

nanadana, buuuun si ciorbitza cu afumatura.
Nanadana, fetelor, daca tot ati intrat la subiectul bucatarie, mai dati si voi cite o idee de reteta.. ce ati mai papat bun, ce ati mai gatit bun ...
, am remarcat semnatura noua

Carmi, multzumim frumos , ii dorim si noi la fel lui Fabi zimbaretzul.

moki, . Cum te-ai prins? Cum arata kk?
L-am vizionat si noi pe bb Mario, frumusel foc, ii uram multa sanatate .

Meme, bravo pentru bb Andrei. Santate multa sotzului tau.

Irina(b_irina_c), mulzumim frumos ca te-ai gindit la noi.

Christina-m, multumim frumos, Il si noi pe Mateias si il felicitaaaaaam pentru primele silabe!!

Dana_ch, l-am admirat si noi pe bb Lucas. Si ce fata mare si frumoasa ai!!! Bravo, sa iti traiasca, sa iti aduca numai bucurii! Ea ce zice de bb mic?

irina81, , ce baietel mare are mama, deja e tare indraznetz cu sexul opus

Noi inca mai tusim, in special noaptea
Anya, am si eu o MAAAARE INTREBARE la tine! Legat de vaccinul/boala pentru tuse magareasca (pertussis). Copilul meu le cam tuseste rau. Culmea ca are si accese de tuse productiva dar si accese de tuse seaca, destul de latratoare. La dr. azi nu s-a manifestat deloc, doar cind s-a uitat in git s-a manifestat vag cea productiva. Si eu m-am tot gindit ca poate a trecut cea seaca, ca a evoluat in productiva... dar vad ca e pe baricade inca , noaptea . Intrebarea ar fi: poate sa faca ceva forme de boala de la vaccin? Ca parca i se opreste si respiratia dupa o criza de aia de tuse.... Ioana a facut pe la 2 ani jumate vro 2 laringite tare urite si latra ingrozitor vreo 2 ore in miezul noptii, am crezut ca se sufoca, dar nu au fost decit vreo 2 nopti. Nu stiu ce sa mai cred, deja la Maria e a treia noapte cind face urit. Merci frumos .

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

A! Sa nu uit, stiti ca noi avem simbata program intensiv de familie si aproape sigur nu voi reusi sa intru pe aici...

LA MULTI ANI! blinii de pe 4!!! Ioana Catalina(karmenutza), Calin Andrei (anya) si Laura(Lucia_B). Sa fiti sanatosi, cumintei, sa cresteti mari si norocosi.

LA MULTI ANI! Marlena!!! Sa fii sanatoasa si iubita.

Va pe toate, noapte buna,

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

LA MULTI ANI! blinii de pe 4!!! Ioana Catalina(karmenutza), Calin Andrei (anya) si Laura(Lucia_B). Sa fiti sanatosi, cumintei, sa cresteti mari si norocosi.

LA MULTI ANI! Marlena!!! Sa fii sanatoasa si iubita.

Merci, dani flor, ca nu ma dai in judecata pt plagiat!

nanadana, spune-mi si mie exact cum faci supa aia cu portocala, cantitati si ce pasezi din ea!

Pitu, spune-mi si mie cantitatile pentru supa! (observati ca dezvolt o obsesie)

Alina, super poza sexy!

Karmenutza, paseaza, nu-i mai da rahatul ala incolor!

dana ch, si eu stiu la fel, fara lapte integral pana la 1 an.

Flavia, Nu cumva ai net acum si totusi intri atat de rar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Moki, multa sanatate tizului nostru
Flavia, multumim pt aprecieri si pt raspuns
Pitu,, deci sunt si iaurturi pe piata care nu au lapte praf?

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Nu mai plec la munte, ca face 1 an fiul nasei lui Petra . Sotul meu merge la concurs si eu ma duc la chef. Dar maine merg sigur si eu la ski (o las pe Petra cu mama si fug vreo 5 ore).

Godzila, citeste aici: http://dexonline.ro/ ce inseamna burica

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Codruta, cum faci tu sucul ala, la storcator sau la blender?
Fetelor, stiu ca par dusa cu intrebarile astea, ei bine...asa e! Nu prea le am cu bucatareala, dar intentionez sa va dau retete intr-un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am incercat a 2-a oara sa fac branzica din lapte cu lamaie si nu mi-a iesit.
Trebuie sa plec sa iau un cadou pentru ala mic. Ce ma sfatuiti sa ii cumpar (jucarie). Are 1 an.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput