Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
Dana_ch spune:
In sfarsit si pozele... Bebe Lucas (28 oct 2005, 11:30, 51 cm, 4,350 kg ), Mamik lui Dana si surioara mai mare Andra...Poze
irina81 spune:
Miflore,multumim! Ce fericita trebuie sa fii ca Ana Maria a zsi ma-ma.Matei zice ta-ta,iar de mine isi aduce aminte cand plange.
Codruta,felicitari pentru ta-ta.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
doruletz spune:
nanadana,ce marca de detergent lichid folosesti? Io am luat acuma Skip cu aloe vera, vad ca au inceput sa treaca bubitele. La balsam tot n-am renunat (inca)..
dana si io stiam ca abia dupa un an poti inlocui laptele de bbei cu lapte de vaca. In primul rand laptele de vaca nu are suficient fier ceea ce poate duce la anemii, are prea multe proteine, n-are destul zahar, toata compozitia e de fapt diferita.
Laptele infantil este preparat astfel incat sa fie cat ai apropiat de laptele matern, sa aiba aprox. aceleasi concentratii de proteine, lipide, zaharuri, calciu etc. Doar anticorpii lipsesc.
Spre exemplu in laptele industrial de vaca se afla o cantitate prea mare de proteine (cat pentru cresterea unui...vitel ) si o cantitate prea mica de zaharuri (ele permit dezvoltarea creierului, la 2 ani un vitel are vreo 300kg din care creierul reprezinta doar 350g in timp ce creierul unui copil de 2 ani are 1,2kg!). De asemenea in laptele pentru copii o parte din grasimile animale au fost inlocuite cu grasimi vegetale iar cazeina (substanta care da tulburari intestinale) a fost inlocuita cu lactoser etc.
In sfarsit, laptele infantil are o compozitie foarte diferita de laptele de vaca de la cutie, io zic ca nu degeaba medicii nu-l recomanda la bebelusi sub un an.
Gata, noi suntem in pregatiri de calatorie, duminica pitica ia avionul a doua oara in cele 4 luni de viata! Asta a calatorit in primele 4 luni mai mult decat mine in primii 25 de ani!
Alexandra - 13 octombrie 2005
nicole74 spune:
Valen multumim mult de aprecieri!
Si noi am admirat-o pe Sara in pozele cu Anya, acum cateva zile !
Eu invat de zor, am citit mai mult printre randuri.
Ma bucur ca sunteti bine Jadi!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Anya20 spune:
Crista - pune-ti o mascuta cand stai in apropierea fetii si evita s-o pupi si s-o dragalesti cateva zile.
Nicole - bafta la invatat! Ai toata stima mea (ca si celelalte fete care invata). Eu nu am nici un chef.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
christina-m spune:
Dana_ch, frumusel foc Lucas. Faine poze. Mai ales cea in care casca e .
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
catush spune:
Irina (Matei Cristian) - da pe bune deci.....Daca ar fi dupa mine m=as muta cu totul in C-ta,chiar ne-a recomandat dr pt ca trebuie sa ne refacem imunitatea dupa varicela...........
Deci s-a mai format un cuplu
Briana Maria & Matei Cristian
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
irina81 spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
la picioare, mai precis la glezne trebuie sa facem masaj, sa nu ramanem cu ele asa cum am stat in burtica, adica ele au tendinta de a sta orientate spre interior.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Si Matei a avut o atitudine de talus valgus bilateral,dar si-a revenit dupa masaj.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze