Mamici de martie-aprilie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
aida_o spune:
Felicitari, Tecla!
Si noi, care ne tot intrebam pe unde esti!,
Kim,
pe unde umbli? ai intrat in sapt 36, nu?
ama_kaly spune:
quote:Exista si varianta in care se taie muschii??
Originally posted by Catrinel_17
Azi am fost la spital, ne-au programat miercuri pt o discutie, sa ne esplice ce si cum la cezariana (MIE!! Care am citit deja tonee fain ca la spitalul ala se practica cezariana mai putin dura, nu-ti taie muschii, ii da numai la o parte si revenirea e mai rapida. Uff… din aia vreau.
Catrinel & titza mică
Pai nici eu nu vreau asa, ce fac o intreb pe dr data viitoare care-i treaba cu muschii si cum procedeaza ea si daca zice k ii baga si pe aia la taiat imi schimb dr la 9 luni?
Eu credeam ca cezariana e o procedura stas si ca toti doktorii fac acelasi lucru acolo..acum m-am bulversat de tot, am mai citit pe undeva o discutie de genul da nu am primit raspunsuri prea clare
32+ cu
Seby
Poze mami si bebePoze noi burtica si hainute Seby Bebe
dianad spune:
Felicitari, Tecla! Sa creasca bebe mare, frumos, destept si sa va aduca numai bucurii!Onsami, uite asa: [b.][size=5.][red.][/red][/size=5][/b]. mesajul il pui la mijloc. (am ales culoare, imediat dupa aceea marimea si bold, apoi le-am mutat simetric in jurul mesajului.(sterge punctele de dupa b, size5 si red)DianaD 34+ sau 33+
mari78 spune:
Burtici si mamici, am si eu o intrebare , de fapt e o intrebare pentru cele dintre voi care nu au avut imunitate la toxoplasma.Voi ati mai repetat analiza ? Eu am repetat-o de vreo 3 ori pana acum si a iesit ok, adica Igm negativ. Acum astept si ultima analiza pe care o mai fac in sarcina, dar parca nu mai am rabdare si doar maine merg la doamna doctor si imi spune. Sa-mi fac griji? Am avut pisicuta, dar am hranit-o numai cu mancare pentru pisici (bobite si conserve) si nu a iesit niciodata afara....ma gandesc ca daca nu am facut pana acum, nu cred sa o mai fac acum...
Mari 35++
ama_kaly spune:
Tecla FELICITARI PENTRU CAVALER!!!Sa va traiasca si sa creasca mare, sanatos si voinic!!!Te asteptam cu povestea nasterii si poze!!

io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ciuf spune:
Tecla, sa-ti traiasca voinicelul. Wow, dar ce lung este! Probabil si voi sunteti inalti. Sa fie un bb sanatos, mancacios, fara colici, somnoros, iar tie refacere usoara.
Kit, si zbenguina mea sughite de vreo cateva ori pe zi.
Delia, e ideal ce ai scris tu acolo. Asa as vrea sa gandeasca orice parinte si sa aiba atitudinea ta. Dar mai vedem.
Cate nu-mi doresc si eu pentru copilul meu, i-am dat multa libertate, pentru ca nu am vrut sa-l obisnuiesc cu NU la cele mai simple probleme, si eu si sotul am fost pe aceeasi lungime de unda in educatia lui (dar daca e nazdravan nu il pot impiedica),am vrut sa-l calesc, sa nu imi raceasca, si in mare parte mi-au cam reusit.
Daca as putea sa-l feresc de boli, sa fiu eu bolnava in locul lui, m-as considera cea mai fericita mamica.
Dar Dzeu da la fiecare cat poate sa duca.
Ma gandeam zilele trecute, intr-un moment de dulcenie a lui Luca, cat de satisfacuta eram cand il simteam in burtica, ce planuri faceam pentru el, iar cand a venit pe lume ... numai probleme am avut. Si l-am intrebat pe Dzeu DE CE? Poate asa trebuie sa se intample. Sa-si faca intrarea in lume prin suferinta. Gata, nu vreau sa-mi stric ziua.
Ah, ieri am fost tare dezamagita cand am vazut la locul de joaca un copilas cam de varsta lui Luca cu parintii lui. Doamne, ce atitudine aveau parintii aia. Ziceau ca erau pusi pe vandalism. Este prima data in 5 ani cand imi este dat sa vad asa ceva. Parca erau drogati, ce se mai pupau, mangaiau in fata copilasului ala. Cum tranteau leaganele. Dezastru. Mai ca ne venea sa sunam la Politie sa-i atentioneze un pic.
Pai ce pretentie pot sa am eu de la copilul ala??? Comportamentul lui va semana cu al parintilor. Sa ma mir cand mai vad astfel de specimene?
Fetelor, azi-noapte am dormit super. Ce frumos a fost.
Azi sotul pleaca in delegatie si ramanem iar singurei.
Avem temperaturi peste 22 de grade.
Ieri am facut si noi poze in parc si le voi pune cat de curand.
Pup gasca
Ciuf (33+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Delia21 spune:
Tecla,sa-ti traiasca voinicelu si sa va bucurati de el toata viata!
Ciuf,stii tu ca fprietenii ni alegem noi iar familia ti-o da dumnezeu.Dar nu se stie niciodata ce-i este sscris unui prunc ajunga.De exemplu Oprah,negresa,crescuta de o matusa si violata de unchi in copilarie,la 14 ani a nascut un bebe care nu a supravietuit,s-a dus la colegiu,si cu minte si noroc.....a ajuns Oprah.Eu una o iubesc si o admir.Este doar un exemplu de self-made person.Familia ne ofera baza,dar copiii cresc si ies in lume si mai depinde si de ei ce modele isi aleg si ce valori.De asta sunt si cazuri de copii din familii foarte bune care o iau pe cai gresite precum si copii din familii dezorganizate si fara prea multe valori morale care against all the odds aleg sa-si depaseasca conditia si reusesc.Stiai de exemplu ca Lincon,presedindele avea o mama analfabeta,pur si simplu nu stia sa scrie sau sa citeasca?Tatal lui Bill Clinton natural,era un betiv,si ma-sa a divortat,si a trecut copii,adica pe Bill si pe fratele acestuia pe numele de familie ,Clinton,al celui de-al 2-lea sot,deci la nastere se numea altfel.Hilary swank si Jim Carrey,ea a luat un oscar si el e un comediant in mare voga,actori amandoi,au crescut in rulote,adica au dat parintii faliment si....nu si-au mai putut permite sa plateasca chiria si....no stii tu ca pe aci ,dupa homlesi,cei mai saraci sunt cei ce traiesc in rulote.Asa ca numai dunmezeu stie ce-i e scris unui pui de om sa ajunga.Fug la Rudy.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
ciuf spune:
Mamicilor, mai bagati si voi poze cu piticutii vostri. Sa mai vizionam si noi cate ceva.
Pup
Ciuf (33+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
tcelen spune:
FELICITARI TECLA,SA-TI CREASCA PUIUL MARE,SANATOS SI FRUMOS!!!
MULTUMEC TUTUOR FETELOR CARE MI-AU VAZUT NOILE POZE CU FATA,PTR CUVINTELE FRUMOASE SPUSE!
eu nu prea mai am timp sa intru,ptr ca sunt singura cu doi copii acasa,sotul e la Constanta unde munceste si am inceput o noua luna cu contabilitatea asta,printre picaturi mai dorm,asta daca mai apuc!!!
va pup pe toate si cu burtici si fara
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
andra_simona spune:
TECLA-FELICITARI,SA-TI TRAIASCA BEBELINU,REFACERE RAPIDA.

LAURA_IOANA-lichide beau f multe iar vin rosu stiu ca e bun,dar am incercat sa ocolesc alcolu cat am putut.O sa incerc,poate merge ca pana sapt viitoare nu am incotro.
si nastere usoara si bebel sanatos.
CIUF-Multi
,trecem noi cu bine si de perioada asta,ca doar suntem fete descurcarete nu?
![]()
ANAIRDA-iti multumesc din suflet pentru sfaturi.multi
.Dar cafea tot nu pot sa bea ca nu o suport.
NOE-
COLA?super de asta vreau.
.super banc.
DIANA1968-iti tinem pumni,mai e putin si vine bebe,fericito.
TINA-cred ca intradevar,cel mai bine e sa intreb medicul,dar de abia sapt viitoare ajung la el
si pana atunci,incerc sa mai respir.Multumesc pentru incurajari.Te pup dulce,dulce.

MARI78-stiu cercelusi din plaza sunt superbi,de acolo vroiam sa ii luam si noi,dar deja a primit o pereche si sunt si astia superbi cu pietricele albe si roz.
CATRINEL_17-
eu nu as manca seara,dar parca taman atunci ma apuca foamea mai rau,cred ca cere bebe.![]()

ANDREEA_GEORGIANA-super bancu
AIDA-si eu am visat azi noapte ca am nascut.Ce coincidenta,iar fata mea avea asa un cuc....

EMA-nastere usoara,mai e fff putin.
KIT-e normal ca sughite.Ce ai cu copilu?![]()
Hai ca m-am intins super mult,scuze,oricum va pup dulce,dulcen pe toate