Mamici de martie-aprilie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
dianad spune:
Catrinel 17, mai sunt si altii fara nume la copil... eu, de exemplu. Si nici camera nu e pregatita, si nici bagajul de spital. Este abia 6 martie si sper sa fiu mamica abia in aprilie.Andra_Simona, si eu tot asa: nu pot respira, ma trezesc fara aer, tensiune mica... si asta din sapt 16! Mai nou mi se umfla gleznele daca stau in picioare sau pe scaun.Ema72, ce ai facut azi la T? Te-a oprit acolo? Ceela, tu stii ceva de ea? Dupa ce am citit cum a nascut Ceela, ma gandesc tot mai serios la o rahi, fara peridurala, caci nu ma incanta ideea de a sta ore bune culcata si totusi cu un ac infipt intre vertebre. Tot va trebui sa incasez o perfuzie, asa ca sa-mi bage pe acolo si algocalminul. Mi-e frica de generala din cauza intubarii.DianaD 34+ sau 33+
aida_o spune:
Delia, esti adorabila
ce-mi place cum ai preluat rolul de mamica din toate punctele de vedere si te gindesti la educatia lui
stai sa vezi cind m-o apuca si pe mine, ca si eu am aceleasi idei. e foarte important, insa, ca si tati sa urmeze aceeasi linie, ca stii cum e: daca tu o tii pe a ta si apoi vine tati si procedeaza in stilul propriu, se duce naibii toata munca. si ma refer aici mai ales la micile "pedepse", cind unul incearca sa dea un exemplu, iar celalalt vine si rasfata copilul (care - evident - se va da de partea celui care-l rasfata mai mult). cum se spune ca fetele se lipesc mai tare de tatici, sa vezi munca la noi in familie :)
Catrinel17,
pentru nume de copii, poti incerca
www.babynames.com/" target="_blank">http://www.babynames.com/ sau
www.babycenter.com/babyname/" target="_blank">http://www.babycenter.com/babyname/,
www.babychatter.com/" target="_blank">http://www.babychatter.com/,
www.babynamesworld.com/" target="_blank">http://www.babynamesworld.com/
dar sa stii ca mie-mi place si Titza Mica ![]()
daca mai vrei si alte site-uri, spune-mi si iti caut, ca e plin internetul :)
Tinutza, am priceput eu ce ai vrut sa zici, ca acum toate vorbim aceeasi limba, oricum
ma oftic ca de la firma nu am cum sa intru, au blocat astia accesul catre YM si zau daca nu aveam mai multe sanse sa ne intilnim in cursul saptaminii, decit in weekend
Ciuf
multumesc ca te-ai oferit, dar daca ma mai apuc sa iau inca alte lucruri, cred ca o sa ajunga tati la disperare. deja am mai primit niste hainute, si stau si ma uit la ele si ma-ntreb daca va apuca bebelina sa le poarte pe toate, in cazul in care ar imbraca (,) cite alta hainuta in fiecare zi. si uite cum calculam eu simabata "deci astea-s pentru 0-3 luni, deci 90 de zile, deci daca ia cite una pe zi ar trebui sa le poata purta pe toate.".
oricum, daca ma apuca fixatiile si n-o sa mai pot rezista fara palariuta in cauza, stai linistita ca stiu cum sa dau de tine ![]()
Andreea Georgiana,
pai oricum nu o sa-mi fac machiaj ca de circ, stai linistita
ideea e sa imi ascund cearcanele, sa pun niste pudra, putin dermatograf si un ruj foarte natural (ca ma tem ca-mi vor crapa buzele - asta in cazul in care nu ma musc eu de ele, in timpul nasterii :)) deci eu merg pe ideea de naturel, nu muma padurii ![]()
si eu am aceleasi probleme noaptea, in ultima saptamina mi-e greu-greu... indiferent pe ce parte as sta, mi-e burta prea grea si ma doare (mai ales daca stau pe lateral... chiar si cu perna sub burta). si ma doare mijlocul, spatele, plus picioarele care-s umflate. pe mine ma sperie ideea de a ma vedea asa, ma tot intreb daca o sa-mi revin dupa nastere (retoric, evident; ca doar nu s-or umfla picioarele mereu).
am visat azi-noapte ca nascusem si eram super-fericita, si, la un moment dat, am realizat ca n-am anuntat pe forum ca nascusem
si grija mea cea mai mare era sa intru si sa anunt, ca de cind asteptam ziua asta :)) ca sa vedeti ce preocupari am.
33+1
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
ema.72 spune:
Dianad multumesc mult de grija, nu m-a oprit asteptam ca bb sa dea semnalul. Azi am implinit -teoretic cel putin- 40 saptamani . Bine ca acum e dr. in tara ca la ce morcov am avut saptamana asta nu-mi mai trebuie alte emotii. Acum o dau pe ceai si urcat scari sau poate si alceva.. ca tot am avut pauza 9 luni.
Va pup pe toate fetele si citesc si eu din urma.

Ema
ameluta spune:
bun mmicutelor!
Ciuf, sorry, nu stiu unde poti vede cel documentr.mie un nu mi- pict fis s-l inregistrez c pote s reusem s ti-l trimit si tie si fetelor cre mi vroiu s-l vd si nu u reusit.oricum, fost forte bine relizt pt c imginile cu respectiv bebit in burtic eru c si rele, dc nu chir s u si fost.
in principl, se incepe cu inceputul, dic cu momentul conceptiei si se prezint fiecre etp mi importnt din dezvoltre intruterin.cee ce stim cu tote este c trebuie s vem grij de noi cum n-m vut niciodt si s fim optimiste-lucru pt cre eu un militez de mult timp.
nu m reusit s descopr cev forte nou, cev despre cre s nu fi citit pe undev.
bebelin respectiv s- nscut norml-eu vznd si nstere filmt, lucru cre m- uluit.mi s- prut c iesit s usor, ir mmic nu dde semne de epuizre totl dup nstere, din moment ce tinut-o pe printesin ei in brte imedit.
concluzi me ce mi importnt s pute spune fost c srcin l 38 de sptmni este perfect, perfect pt pute nste bebelusul.deci, s ne tinem bebeii in burtici pn l 38 de sptmni.
nu cred c te-m lmurit pre mult, dr in fr imginilor computerizte si nu numi, informtii pre importnte nu m flt.
Noe, multumesc de pont.nu mi tinem minte cre dintre voi ne- sugert s urmrim cel documentr.dc mi stii si de ltele, s nu ne uiti.
Tinut, merci c te-i gndit l mine, dr eu zi m fost s-mi repet niste nlize si nu l dn dr.sper s is bune nlizele.l dr vom merge bi pe 18 mrtie, pt c noi mine implinim 32 de sptmni si dumneei nu considert necesr s ne vedem mi des.oricum, esti o drgut si pt mine un contez c te-i gndit l mine.
v urez l tote o sptmn super si un 8 mrtie mi frumos dect oricre de pn cum!
v pupicesc
kit spune:
Buna burtici!
sunt ingrijorata tare si m-am gandit ca poate ma ajutati voi! Bebelusa mea din burtica sughite de rupe tot timpul; stiu ca asa ceva e normal dar ma gandesc ca, la ce frecventa are, sa nu fie ceva nasol
. De exeemplu, cam in fiecare zi are 3-4 reprize de cate 10-15 minute si ma zguduie toata.
A mai patit cineva asa?
Qamar spune:
Kit, si la mine se poarta sughitu la bebe
, tot asa, fortzos si de 3-4 ori pe zi, de obicei dupa ce mananc eu...din cate stiu eu, nu trebuie sa iti faci griji,..mai inghite si bebe cate-o dusca de lichid 

si pe urma da-i si sughita, dar ca la orice chestie -daca te ingrijoreaza prea tare da un telefon la nenea/tanti doctor, ca pana la urma ei dau verdictul final 
Noemi
37+
Poze cu burtica
onsami spune:
fetelor, avem un nou martisor printre noi>
a nascut Tecla
un baietel de 3,5ookg, 54 de cm si scor apgar 10.
sa-i traiasca, sa creasca mare si voinic si sa va faca pe parinti mandri de el 

tecla este foarte bine si este deja cu puiul in camera. o sa va povesteasca tot. 

sa auzim numai astefel de vesti bune!
PS: cum se scrie colorat sau mai mare, ca eu am incercat toate variantele si nu mi-aureusit. mi-e necaz ca o asa veste buna vroiam s-o scriu mai mare
ANDREEA GEORGIANA spune:
Kit,stai linistita caci nu este nimic in neregula.Bebelusii (unii dintr ei) inghit prea mult lichid amniotic si cu prea multa lacomie.Si puiuta ma sughite f.f. des,astfel incat ii spunem...Sughitas dragalas.
Dar,prietena mea a caror bebei au sughitat la fel de mult in burtica,mi-a spus ca va sughita asa de mult si ...dupa iesire.Nu-i bai,se rezolva cu o lingurita de apa plata+ o picatura de zeama de lamaie.
Delia,esti cu adevarat o super mamica iubitoare,realista si mai ales,responsabila.
Tina,am pus pachetelul,de fapt am rugat-o pe Silvia(d-na care ma ajuta la treaba)sa il puna,intrucat in Bucuresti s-a starnit un vant de zici ca vine Craciunul si nu m-am incumetat sa ies.Sper sa se descurce sa este cam...impiedicata.
ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tecla,felicitari!!!!

sa va traiasca puiutul sanatos si...lungan!
Onsami,deasupra ecranului pe care scrii mesajul ai:Tip caracter,size si...culoare.Dupa ce ai scris mesajul,marchezi ceea ce vrei sa evidentiezi si alegi culoarea.
ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mari78 spune:
Kit si la mine sughite bebelina mea tot cam in 3-4 reprize pe zi, nu-ti face probleme, am inteles ca e normal .
Felicitari Tecla 

, bebe sa va aduca numai bucurii ! 

Cata dreptate ai, Delia, multumim !Asa este , ei vin asa puri pe lume si noi trebuie sa avem grija sa ramana asa, pastrand o atitudine pozitiva si optimista .
Mari