Mamici de sept-oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
amyzuca spune:
Buna dragutelor,
Try iti multumesc mult, si imi cer scuze pt intarziere dar nu am internet acasa.Eu ma gandesc ca poate scurgerile sunt si de la chistuletul pe care il am si poate asa se elimina.Merci mult.
Fetelor voi va plangeti de eco 400.000 lei mie imi ia dr 1.000.000lei, motiv pt care o sa ma mai duc la control peste o luna, desi ea mi-a zis sa ne vedem sapt asta sa-i ascultam inima bb daca nu mai ma rabdare, dar trebuie sa am...ca 1 mil la fiecare 2 sapt.Ma mai costa si utogestanul si no spa, dar inca nu m-am hotarat sunt nerabdatoare sa-mi vad din nou puiutul,dar acum stau asa prost cu banii... nu stiu..
a inceput sa-mi creasca burtica si mi-e tare drag
va pupicesc si mi-a fost dor de voi
8+
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
tare liniste a mai fost in weekend! eu am citit dar nu prea am avut ce scrie!
a fost intr-adevar o zi superba in bucuresti ieri. am fost in parc la plimbare (aici la noi in oras - bragadiru,la 5km de bucuresti - e un parculet f frumos, unde vine multa lume si face gratare, iese la iarba verde). dar tocmai din cauza gratarelor m-a apucat o pofta teribila de mici si carnita la gratar, dupa atata timp. zis si facut! am papat ca un purcel si mici si carnita si cartofi prajiti si salata de rosii.......si azi-noapte......cine sa moara? am avut cea mai oribila noapte de cand sunt
.
sa nu mai zic ca nici sambata n-am fost chiar un ingeras!
m-a dus sotul sa pap ciorbik de burta pe care o ador! de la care normal ca mi-a fost rau, dar....dak am avut pofta....
nici acum nu ma simt prea bine, dar simt ca e pe trecute!
ati fost la nasi? stiti, lasatul secului? pe unde e obiceiul...
noi n-am ajuns la nici una din perechile de nasi.
intreba andra zilele trecute, cum e pretul de 400.000 pt eco. eu zic ca pt bucuresti e f bine. eu am dat 500.000 si nici nu era un ecograf prea stralucit!
osna, ma bucur ca nu sunt singura careia nu-i iese maioneza fara galbenus crud. adica iese, dar f moale si gretoasa! ultima data am facut sal boeuf asa si a ajuns direct la cos!
aaaaa, ieri am primit frezii!![]()
va pup, si va doresc o saptamana frumoasa, fara probleme, cu vesti f f f bune pt cele care merg la dr, si de 8 martie sa fiti cele mai iubite sotii si mamici din lume!
10+
flavia ramona spune:
Amyzuca, vezi ca Utrogestanul(care de fapt e Progesteron) e compensat 100 %. Este pe lista de medicamente compensate 2A. Pe reteta dr mi-a scris doar, sarcina x saptamani si apoi recomandarea Progesteron, cate cutii, si lista 2A. Si NU PLATESTI NIMIC.
Bb_ralukutza, Try, multumesc de raspunsuri. Port si eu acum cu mine ceva dulce si de mancat mananc dimineata ca altfel nu pot pleca de acasa. Cel mai probabil ca mi-a fost rau de la statul in picioare si ca era cald acolo. Si azi sunt cam ametita si sper sa-mi treaca. Azi ma limitez cat pot la munca de birou si nu ma perind prin oras.
Anangel_lexi ma bucur ca totul e ok cu voi.
Adriana_mica, eu in primele 9 saptamani de sarcina am avut vreo 5 herpesi si am tot discutat cu dr pe tema asta. Poti sa te dai cu Aciclovir sau Zovirax, local, deoarece cantitatea folosita e foarte mica si nu ajunge la copil. Eu mi-am facut griji pt ca atata timp cat infectia mi s-a activat de atatea ori in sange ajunge si la copil, dar dr mi-a spus ca e mai periculos daca faci pt prima data herpes in timpul sarcinii si nu daca ai mai avut infectii pana atunci. Si herpesul apare si datorita faptului ca in timpul sarcinii imunitatea organismului scade. Cel mai periculos este herpesul genital.
Acd2you noi de 8 martie mergem la un restaurant al unui prieten, ca are inaugurarea. Sa vedem cat rezist in fumul de tigara.
14+
pozici
katia spune:
Salutare mamici!
Va multumesc pentru incurajari. Acum lucrurile stau mult mai bine la mine. Tati lu' bb nu este actualul meu sot. Eu m-a, despartit de el (de sot) la o luna dupa ce am facut nunta, asta dupa ce am locuit impreuna 2 ani super fericiti, casatoriti doar civil. Am trait un adevarat cosmar stiindu-ma vinovata si fiind constienta ca sotul meu tine enorm la mine dar nu va putea niciodata sa treaca peste ceea ce i-am facut si sa ma ierte. Acum suntem intr-o relatie de prietenie. Cand i-am spus ca sunt insarcinate m-a felicitat si stiu ca a fost sincer. Timp de doi ani cat am fost impreuna m-am tinut de capul lui sa facem un bb si el spunea ca e prea devreme. Acum stiu ca s-a bucurat pentru mine stiind cat de mult imi doream un bb.
Scuze ca va plictisesc dar sunt mandra ca am reusit sa-mi pastrez o relatie buna cu sotul meu.
Despre tati pot sa spun ca imi este tare drag, are mare grija de mine si ne alinta pe amandoi (pe mine si pe bb) si ca acum sunt fericita si ma simt cu adevarat implinita. Bineinteles ca un divort indiferent de situatie nu este placut dar acum stiu ca pot sa trec peste asta. Ma rog doar sa fie bine bb ca deja abia astept sa ne intalnim 
Apropo de haine de gravi. Pana acum nu am avut nevoie dar deja ma deranjeaza blugii, fustele.....mi-a ramas o singura pereche de pantaloni de la un costum asa ca pana una alta umblu la servici in acelasi echipament
Try, sunt de aceeasi parere cu tine legat de scurgeri. Eu am avut scurgeri vaginale inca dinainte sa-mi vina ciclu iar acum de cand cu burtica s-au intetit. De cativa ani folosesc absorbante pentru fiecare zi. Eu m-am impacat foarte bine cu cele de la bella o vreme, acum folosesc alldays dar optez mereu pentru variantele mai subtiri ca sa nu ma deranjeze si ca sa pot sa le port si cu bikini (pe care de altfel ii port foarte rar- cand imi cere tinuta; in primul rand nu prea pot sa-i suport si in al doilea rand cred ca sunt neigienici din cauza acelei ate care se plimba intre anus si vagin si "omogenizeaza" toate bacterile).
Gata ca v-am plictisit!
va pup si va urez o saptamana buna!
11 +
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
nicolstoy spune:
Salutare fetelor,
De citit am citit , dar spre rusinea mea , nu prea mi-a venit sa scriu.Sambata mi-am aruncat si eu un ochisor la un magazin de hainute pt noi, erau cateva lucruri chiar dragute.Momentan nu mi-am luat nimic, dar va trebui s-o fac curand.Pt cele care nu au ajuns inca pe acolo pot sa-si clateasca ochisorii aici :http://www.gravide.ro/
Si am mai gasit niste lucruri frumusele intr-o revista, o sa incerc sa fac niste poze sa va arat si voua.Eu vreau sa-mi iau material si sa-mi fac cate ceva din modelele respective la croitoreasa.
Cam asta ar fi, burtica incepe sa se vada din ce in ce mai tare parca si ma bucur....
Noi ne ducem sa ne mai vedem in jur de 24 asa ca pana atunci...
Zile insorite tuturor.[/i]
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
tanima_i2002 spune:
Azi imi fac curaj sa ma bag si eu in gasca. Sunt tot o mamica de octombrie, cu bb mic mic de 6 saptamani, speriata rau din cauza antecedentelor:doua sarcini pierdute. Parca imi e frica si sa ma bag in seama sa nu carecumva sa se intample iarasi sa nu fie. Dar azi m-am zis ca trebuie sa fie bine si trebuie sa stie toata lumea si de noi. UM 22 ianuarie, DPN este 29 octombrie. Sa dea Dumnezeu sa fie. Am vazut ca scriati ca utrogestanul se da gratuit. mie medicul de fam nu a vrut sa imi dea ca nu am reteta de la medicul de specialitate cu stampila unei institutii care sa lucreze cu CAS-ul. Vrajeli, cu siguranta, dar ce sa fac ca altul nu stiu. Dar cred ca e timpul sa il schimb mai ales ca mie nu mi-a dat nici macar o trimitere sa fac analize gratuite, le-am facut cu bai pe toate. Si ce de bani, ca fetele care au mai pierdut sarcini stiu. De utrogestan mi-a spus ca oricum nu se compenseaza decat 50% si mi-am zis ca nu are sens sa mai umblu atat dupa o reteta, desi iau 4 pe zi. Poate stiti voi ceva si de pregnyl, daca se compenseaza ca asta ma toaca de bani. Dar ptr bb orice. Eu stau acum si in concediu medical de frica sa nu pateasca bb ceva si de data asta, si nici pe ala nu mi l-a dat medicul 100%, ca nu au vrut muschii ei, dar ce sa faci. Asta e. E greu ca eu medicul ginecolog il am la Bucuresti si eu nu sunt din Capitala. Mai e si naveta de fiecare data. Uneori si saptamanal. Acum am fost saptamana trecuta la 5 saptamani si nu am vazut mai nimic, decat sacul gestational. Ar trecui sa merg saptamana viitoare iarasi, dar nu cred ca voi mai avea rabdare atata timp si vineri ma infiintez la Bucuresti. E greu si cu transportul, ca te zdruncina de mori maxitaxi. Dar deocamdata nu am alternative. Eu nu am greturi, nu am nici un simtom. Saptamana trecuta am avut dureri mari de burta si de spate. De doua zile au trecut. Stau ca pe ghimpi ca nici nu stiu daca e bine. Daca bb e bine, daca exista un bb, ptr ca nici macar nu l-am vazut. Daca as fi avut ceva simptome...poate imi era mai usor. Dar asa nu imi da nimic increderea ca sunt gravida. Poate mai este si alcineva in situatia mea si ma mai incurajeaza si pe mine, ca eu nu mai dorm nici noaptea de teama. A mai trecut cineva prin asa ceva: nici un simptom? Cum sa trec eu peste perioada asta cumplita? Si pana la 12-14 saptamani mai este atat de mult...
floricika spune:
Buna ziua la burtici!
Ma bucur cand intru si citesc numai vesti bune, sa o tinem tot asa!
Noi suntem bine, crestem
, si chiar acum am facut programare pentru ecografie 4D, pe 28 Martie. O sa fiu in 17 saptamani atunci si sigur se va vedea si sexul
In rest....in continuare nu pot manca carne, dar ieri am vazut ca imi placea mirosul de gratar deci e un pas inainte, poate curand imi revin!
Bb_ralucutza ai fost la suciu? Sa imi spui cum ti s-a parut. Noi am fost ieri la nasi, tinem la traditie desi si noi si nasii suntem f tineri, am fost chiar cu plocon![]()
Va pupicesc pe toate!
Floricika
13+
Nunta
Sephora spune:
Va pup pe toate
.
Va multumesc pentru urari si pentru sfaturile date.Da Igorasu e un golden retriver alb,si e o scumpete de catel.Nici eu nu am de gand pentru nimic in lume sa il dau,ptr ca il iubim foarte mult si nu mi se pare corect.
De mine ce sa va zic,tot asa rau imi e mai nou ieri m-au apucat niste dureri la muschii spatelui infioratoare.De la cat m-am incordat sa vomit mi s-au contractat atat de rau si cred ca am facut un fel de febra musculara.Aseara m-a mai apucat si o durere de cap care vad ca,continua si azi dar azi e si cu ochi.Nu stiu daca e normal.Voi veti dureri de astea groaznice de cap?
Sunt intr-o stare deplorabila,m-a simt ca o rama.Sambata Ste s-a apucat sa-l spele pe Igor ca fiind alb pe noroaiele aste va cam dati seama cum s-a facut,si el nu l-a mai spalat niciodata asa ca i-am dat o mana de ajutor dar nu prea m-am omorat mai mult la sters am contribuit,nu v-a puteti da seama cat de tare am obosit si cat de greu puteam sa respir parca facusem o cursa de 10 km,apoi curatenie prin casa el mi-a zis sa stau potolita ca face el,dar stiti cum fac barbatii curatenie asa ca m-am apucat si eu ,am sters nitel prin baie,am sters covoarele din dormitor cu carpetin,a terbuit sa m-a opresc ca iar obosisem ca nu stiu ce.La fel e si la voi?
In rest ce va mai spun ,abea astept sa trec peste perioada asta critica sa ajung si eu sa m-a bucur de bebelus cum merita saracutu.
V-a urez la toate sa treceti cu bine peste 
.A mai auzisem pe cineva cu castraveti murati,am cautat pe la toate vecinele ca eu aveam de aia pusi in otet si vroiam de aia pusi in sare,iar cand insfarsit i-am gasit si am mancat imediat dupa i-am
.
Cam asta e fetelor astept si eu cu nerabdare sa vina caldura,peste 2 saptamani mergem la ecograf sa vedem bebe mai mare ca nu l-am mai vazut decand era o fasolica mica de 10 mm.
Va pup si a auzim de bine.
IO
10+
http://it.pg.photos.yahoo.com
Sephora spune:
Nu stiu de ce dar l-a trimis de doua ori asa ca am gasit modalitatea asta de a-l sterge.
io
10+
_Ralu_ spune:
floricicka, n-am fost inca la dr suciu. am niste emotii de mor! eu n-am mai fost la medic barbat pana acum, dar o sa fie bine!
n-am mers pana acum ca abia de sapt viitoare intra si sotul meu intr-un progr normal la sv.firma lor a deschis un nou magazin, si a trebiut sa se ocupe el de deschidere si de primele saptamani.
cand va sti exact programul pe care il are imi pot face si eu programare. singura nici nu ma gandesc sa ma duc, ca nici nu stiu exact unde e, si nu prea ma vad prin tramvaie, orbecaind!
abia astept sa ma duc!