Mamici de sept-oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca unele dintre voi au scapat definitiv de greturi. Eu am o permanenta stare de aciditate la stomac; poate tocmai din aceasta cauza mi-a aparut un herpes pe buza. Stiti cumva, este periculos pentru bebe? Mi-a fost frica sa folosesc vreu ungunet de la farmacie, fara sa vorbesc cu medicul meu.
Luni mergem din nou la medic, si de abia asteptam sa vedem cum evolueaza bebe.
Urez si eu sarcina usoara noilor venite.
Adriana
Vine barza
Pozici
anangel_lexi spune:
Salutari la burtici. Eu acum m-am trezit si am trecut sa va salut, ca am o groaza de treaba azi si nu stiu daca mai apuc sa intru. Ma simt super fericita, cauza princuipala e bebe dar cred ca e si vremea asta frumoasa:))
Pupicei 
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
osna spune:
buna fetelor,
aici a inceput sa ninga din nou cu fulgi mari desi ieri ne-a amagit ca vine primavara.este asa de frig si nu am nici un chef sa ies din casa.ma duc sa fac un nani mic.
sa aveti o zi minunata
Susa spune:
Buna fetele,
Lexi felicitari pt vestile f. bune care le-ai primit de la DR.
Tare liniste pe forum azi la noi, se vede ca e weekend...numai la mine nu se simte ca pe vas noi tinem minte doar data in care suntem , ziua nu conteaza toate sunt la fel...adica lucrate in aceeasi masura.
Maine termin si eu primul trimestru de sarcina si nu-mi vine a crede ca parca ieri i-mi facema testul(vreo 10) ....
Cu alergia de pe piele sunt mult mai bine, a fost o combinatie intre uleiul baby Jhonson concentrat cu aloe si vit E, care se pare ca nu a facut bine la mai multe fete si contactul cu polistirenul care ma mai deranjeaza si acum.. Am trecut la ulei de masline, si ceva special pt. prevenire vergeturi de sarcina cu cocoa butter si colagen care miroase mai neplacut dar e tare bun. Mi-a rams rinita asta alergica cu care ma lupt tot timpul cand e aer conditionat si-mi cam strica momente bune din zi...aseara mi-a fost un pic greata cand mi-am luat sotul in brate si am inspirat miros de tigara (care se prinde tot timpul de chelia lui, e tuns zero)si era sa
dar am respirat adanc de cateva ori mi-am dat cu camphor pe nas , mi-a trecut repede....tot timpul cand vine de la munca trebuie sa se dezbrace repede si la dusulet ca altfel fac urat.V aurez o duminica placuta si ne auzim maine cand va fi mai populata zona. 
11+6zile
Silvia
Vauva spune:
Mai ce putina miscare astazi pe aici. Se vede ca e week-end.
Osna si la mine e inca zapada dar azi a fost mai placut si am fost la o plimbare mai lunga. Ce sa zic ca am venit rupta de foame, am mancat si apoi am tras un pui de somn de vreo 2 ore. Sper sa pot dormi la fel de bine si la noapte.
Sambata am fost si eu la cumparaturi si mi-am cumparat o pereche de blugi cu elastic pentru gravidute SUPER!Sunt tare incantata de ei si sunt asa sexi
, mai ales cum se vede burticuta.
Pupici
15 fix
http://community.webshots.com/user/Vauva101
andra2005 spune:
Buna seara burtici !
Liniste mare azi pe forum...
Eu azi am fost o purcica:m-am sculat la 12
, apoi am fost la mama si am mincat, de zici ca m-am nascut pe vremea foametei
.De greturi n-am scapat dar parca nu au mai fost atit de suparatoare azi.Ori m-oi fi obisnuit eu, cine stie...
Vauva cred ca sint super blugii cei noi.Pe aici nu am vazut haine de graviduta care sa fie si comode, si dragute.La primul bebe mi-am luat niste pantaloni, ce-i drept erau comozi, dar la aspectul estetic am renuntat total purtindu-i
.Acum nu mai caut haine de gravi prin oras.O sa caut pe net niste modele care sa imi placa apoi imi cumpar material din oras si mi le fac la croitor.In felul asta o sa am ceva pe gustul meu si nici nu o sa mai caut de innebunesc prin oras
.
Acum ma retrag.Vreau sa-mi fac o masca de par si putina curatenie.
ionica spune:
Dragele mele burtici,
Am intrat sa va salut si sa va mai citesc ca de scris nu prea am mare lucru de spus pana nu merg iar la doctor pe 21martie.
Ma bucur ca ati profitat putin de soare la bucuresti azi am sunat si mi s-a spus ca erau 20°C!!
Andra2005 cat imi doresc sa o am si eu pe mama langa mine si sa ma trezesc direct la masa,esti o norocoasa sa o ai,pretuieste-o!!!
Vauvasa-ti traiasca bebelusul si ma bucur ca ti-a crescut burtica pentru pantaloni asa sic!!! eu i-i folosesc acesti jeans-i aproate de la 8saptamani,burtica mea este ca un pepenas,hehehe,sotu meu masoara 192cm, oare si bebe meu sa creasca asa mult!!ooooppppsss
Uite iti dau un link cu un site unde-mi cumpar eu hainute:www.mimimaternity.com
au niste lucruri de mori,eu le ador!
SusaDoamne cat te admir ,cum poti mama sa stai pe vapor ,cum faci cu greturile, nu se misca prea tare?
Eu am tot traversat pe mediteraniana prin franta spre corsica dar credeam ca mor vreo opt ore la bord!!felicitari si sa treaca timpul mai repede ,din cate stiu trebuie sa revii pe "uscat"!!!
MIRELAMEAPuiul meu de fata, hai fii curajoasa a mers bine pana aici totul de acum inainte v-a fi si mai bine.
Lasa durerile deoparte sau incearca sa faci yoga sau sa meditezi(eu asa fac si merge)
Am pierdut la fel ca si tine trei sarcini(ultima in septembrie 2005) si stiu prin ce treci ,gandestete ca puiutul tau are nevoie de pozitivitate ha uite un pupic mic si o floare
Angel_lexymi-am luat si eu un sutien din acela si m-a vazut sotul imbracata ,sa stii ca i s-a parut chiar f practic sii place f mult,e cam vicios el din fire 
La mine treburile stau bine pentru ca bebe este bine,dar greturile si voma au revenit aseara si azi fara mila.
Am facut si eu cartofi la cuptor in aluminiu dar nu-mi plac sunt f fazi!!
NU stiu ce sa mai mananc ,in afar de paine nu intra nimic.
Aici este cald si frumos ,miroase a portocali peste tot si este ca in paradis ,
Va pupic pe toate.
+11
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
mexxa spune:
Buna dimineatza...da ce e cu linistea asta??
Eu sunt bine...aseara mi-a fost tare rau toata noaptea ca am mancat carnaciori din aia proaspeti si nu prea i-au acceptat stomacul si am dat la ratuste...
dar in rest acceptabil.
Acusi merg sa imi iau trimitere pentru analize si sa ma programez...uff cand ma gandesc ca eu nu prea am vene si ce o sa ma intepe aia maine dimineatza...vai de capul meu.
Va pup si va urez o saptamana cat mai frumoasa.
9+
http://community.webshots.com/user/mexxa
putzuruca spune:
Pupici fetelor
,
Felicitari pt cele care si-au vazut puii la eco. Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei frumosi si sanatosi.
Azi am fost la Spitalul Fundeni pt niste analize si m-a mirat foarte tare ca nu m-a costat nimic. Am facut analize pt sindromul antifosfolipidic si maine iau rezultatul. Sunt sigura ca va iesi bine. Acum de abia am venit si sunt moarta de somn. Dupa ce scriu mesajul ma indrept direct spre dormitor sa trag un pui mai mare de somn ca mi se inchid ochii.
Ma bucur ca sunteti bine si ca bebelusii nostri se dezvolta cum trebuie.
9+
acd2you spune:
salutari viitoarelor mamicute.
si eu sunt programata pentru maine la analize, si la ecograf, sper ca in sfarsit sa aflu varsta exacta a bebeului, sa ne putem inscrie si noi cu un DPN.
maine merg la analize chiar cu viitoare mea finuta, pe care o voi cununa pe 4 iunie, si tot atunci voi boteza si pe finuta cea mica, caci fina e insarcinata in 34 de saptamani. Abia asteptam sa o vedem pe cea mica, iar Andrei (baiatul meu) a inceput sa intrebe cand scoate Nico bebele din burtica.
starile de rau inca nu ma lasa, cel mai rau imi este sambata si duminica, nu prea inteleg de ce. faptul ca stau mai mult in pat imi provoaca starea de rau? eu credeam ca, daca stau in pat, ma mai linistesc, dar tocmai atunci ma apuca greata. sper sa nu patesc vreo bucurie maine dimineata la analize. bine ca am pe fina cu mine, ca tare ametita ma mai simt.
ce planuri v-ati facut de 8 martie? eu am o zi plina. dupa serbarea lui fiu`meu de la gradinita, mergem la ziua de nastere a viitoarei moase a lui bebe. e nascuta tocmai de 8 martie, si e tare incantata de acest lucru. asa ca e rost de distractie, numai bebica sa ma lase.
pupici tuturor. sper sa pot intra maine, sa va dau si alte vesti.