Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 11

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
  Mneata fetelor dragi! Ce frumos e afara...
Mneata fetelor dragi! Ce frumos e afara...
La multe luni srabatoritilor de azi!
Alinush- pai calatorie placuta, sa iasa totul bine si distractie misto! Mai, ce m-am distrat, frantuzoaica din tine - acuma cu acte in regula - cum putea altfel sa inceapa impachetatul decat prin manichiura?
 Mai, ce m-am distrat, frantuzoaica din tine - acuma cu acte in regula - cum putea altfel sa inceapa impachetatul decat prin manichiura?  Ehe...io una nu mai stiu ce e aia de jumatate de an.
 Ehe...io una nu mai stiu ce e aia de jumatate de an.
Dordia- bine faci, mama, ce-i si inventia asta cu primele? Da la voi tot e bine, la mama saptamanina trecuta a fost sedinta de bloc sa-si aleaga un nou administrator si au constata ca ala vechi i-a lasat cu o "mica" gaura de 800 de milioane restante neplatite pe la furnizori inca din 2001. Si stive de persoane, care mai de care pline de bani cu datorii de zeci de milioane la intretinere.
Si la noi baita e o placere. Chiar daca e in scandaluri inainte de ea, cum ajungem pe blatul de la bucatarie sa ne dezbracam, cum ne apuca bucuria si zambareala. La noi e ok si dupa baita, facem masaj, gimnastica - unu-doi. Nici cu urechile nu e bai, doar la capitolul manichiura e dezastru...
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Fetelor, o intrebare: cele care luati Galactogil, cum ati procedat? 
Ca io cand am vazut ca trebe de 3 ori pe zi cite o lingura, am dedus ca-mi ajunge o saptamina fix. Pai in stilul asta dau faliment...

Voi cum ati luat? A avut ceva efecte? Cat de repede?
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah

mara95 spune:
mara95 spune:
 Dordia
NokiLara
Si eu am vizionat pozele cu bb-ii acum cateava zile.Le-am luat in ordine, ca nu mai stiam cine si cum a postat si sunt magnifice!Si cele de la inceput erau, dar pe masura ce cresc bb-ii, sunt tot mai expresive.Si le compar cu cele ale bb-ului meu si gasesc multe asemanari.Cand ma uitam inainte de nastere la poze de bb mi se pareau dragute, acum imi dau efectiv lacrimile.
Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi, impreuna cu mamicile lor!Si sa continuati sa-i pozati si filmati ca amintire peste ani.Noi de exemplu am tot filmat-o, incat acum din lipsa de inspiratie, am filmat si momentul cand face kk.E atat de haioasa, ca am ras cu lacrimi!

Tocmai ce am venit de la oftalmologie.Am inceput de conjunctivita la ambii ochi, cica ar fi epidemie .Si habar n-am de unde am luat-o ,ca eu stau mai mult in casa.Acum 2 zile am fost la stomatolog, ca am inceput reparatia capitala in sensul asta, si probabil ca m-am capatat cu conjunctivita de acolo sau de pe drum.Sper ca bb sa nu pateasca nimic. Va pup pe toate si sa fiti sanatoase!
.Si habar n-am de unde am luat-o ,ca eu stau mai mult in casa.Acum 2 zile am fost la stomatolog, ca am inceput reparatia capitala in sensul asta, si probabil ca m-am capatat cu conjunctivita de acolo sau de pe drum.Sper ca bb sa nu pateasca nimic. Va pup pe toate si sa fiti sanatoase!

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Mara- Sarah a avut conjunctivita la iesirea din spital, se pare ca a pescuit-o pe acolo. Iitial la un ochi, apoi s-a extins si la celalalt. Am dat cu Kanamicina si a trecut cam in 3-4 zile, dar tratamentul l-am facut o saptamina. Apoi a recidivat peste vreo luna. La fel tratament si a fost ok. de atuncea, nope! Tu trebuie acuma sa pastrezi super-igiena, ca altfel va lua micutza de la tine. 
Tin pumnii sa nu ia si sa te faci tu repee bine! 
PS - Ce-mi place ca a revenit forumul nostru la starea de spirit initiala si fireasca, fara rautati si ironii! Doar cu multe dulcegarii si lucruri placute! Da las' ca-s bune alea, ca tot imi plac mie dulciurile mai mult decat orice alt papa!
 Da las' ca-s bune alea, ca tot imi plac mie dulciurile mai mult decat orice alt papa!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah

mara95 spune:
mara95 spune:
 Noki, eu am mai facut conjunctivita  anul tercut in iunie, cand eram insarcinata.Tratamentul a durat 20 zile, cu picaturi din 3 sticlute, pe care le alternam din ora in ora pe parcursul intregii zile.Kanamicina a fost interzisa ca si spalatul cu musetel.Acum am fost la o alta doctorita care mi-a dat o singura sticluta cu picaturi de 4-5 ori pe zi.Sper sa fie ok!Pana anul trecut nu am avut nici o problema cu ochii, dar toate au un inceput.
 eu am mai facut conjunctivita  anul tercut in iunie, cand eram insarcinata.Tratamentul a durat 20 zile, cu picaturi din 3 sticlute, pe care le alternam din ora in ora pe parcursul intregii zile.Kanamicina a fost interzisa ca si spalatul cu musetel.Acum am fost la o alta doctorita care mi-a dat o singura sticluta cu picaturi de 4-5 ori pe zi.Sper sa fie ok!Pana anul trecut nu am avut nici o problema cu ochii, dar toate au un inceput.

dordia2000 spune:
dordia2000 spune:
 Noki ei iau galactogil si..da o saptamana ajunge. Mare diferenta nu am observat dar...ceva,ceva este. Depinde de organism cred.
Diana mamica de  Stefan-Cristian
  Stefan-Cristian
14.11.2005

cristinamh spune:
cristinamh spune:
 noki, fetele parca ziceau ca  e o doza de urgenta, si una de intretinere, cu o lingurita pe zi. asa tin minte....
si sa intri in faliment... pai nu cred, ca daca ai da banii pe lapte praf tot la pretul asta iesi, daca nu mai mult. asa ca io zic "merita" banii...
Cristina  Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Andrei-Razvan(2.08.2003) si  Iris-Sabina(17.11.2005)
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris 
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

joy04 spune:
joy04 spune:
 BUNA ziua.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si frumosi !!!
Am deschis Dc-ul de la 8.30 si nici  acuma nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris.
Anda, nu stiu daca o sa fie 100% sanatos vladonele meu, dar macar ii ofer anticorpi la virusii si bacteriile cu care s-a luptat organismul meu. Ca nici laptele de mama nu ii oferea 100% imunitate. adica daca eu nu am avut rujeola, pai nu am de unde sa-i dau anticorpi pt ea ca organismul meu nu are.Cam asa am inteles eu ca se merge cu inumitatea si anticorpii...
fata de laptele praf este ceva...
ALEXANDRINA, piticul meu are zile cand face si de 2 ori pe zi caca sau numai o data, sau la 2 zile. E a doua oara cand nu face 5 zile la rand.
si cu unghiile...nu stiu ce sa zic.
ma confrunt cu niste probleme:
1. nu vrea sa bea ceai de musetel..nu-i place. sa-ipun zahar in el? ca i-am dat fara. adica abia a baut 20ml...
2. mi-a urlat 1 h, de nu vroia nici in brate, nici jos, nici ceai, nici san, i-am facut si bibe cu lapte praf si NIMIC.....urlete, urlete, urlete...si a sa vezi, cand i-am dat pampersul jos a tacut..
Nu-i prima oara, s-a mai intamplat, dar tot am zis ca este o coincidenta ca tace cand incep sa-i dau pantalonasii jos..s cand ii dadeam si pampersul chiar tacea.
nu-i tin pampersul mai mult de 3 ore ca nu-i place. dar fata de nr 2 si 1, astia cand ii dau jos are pielea creata, ca si cum ar fi stat in apa. Si este jilava, nu sstiu cum sa zic sa ma fac intreleasa.
Nu este uda uda, doar asa...jilava, umeda.
A mai patit careva? sau am nimerit eu un  lot naspa? sau se poate pur si simplu sa nu-i placa lui?
joy si  Vlad Andrei 01.12.2005
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

proadelina spune:
proadelina spune:
  La multi ani!
La multi ani! pentru toti aniversatii de azi.
 pentru toti aniversatii de azi.
ANDA - multam de urari!
Mama di tutti - seringa dozatoare de la medicamentele de copii se fierbe? 
JOY - eu am folosit o vreme ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares, cumparat de la plafar. La 10 minute dupa ce am baut ceaiul am avut lapte en-gros.
Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)

proadelina spune:
proadelina spune:
 Scuze JOY  pt NOKI a fost sugestia cu ceaiul. De la oboseala se trage.
 pt NOKI a fost sugestia cu ceaiul. De la oboseala se trage.
Adelina cu bb Albert (16.11.2005)