Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

JOY, iti iau galactogil la intalnire daca nu gasesti pana atunci!cam scump in centru , in cartier e 298.000 lei!

Mai fetelor avem si noi o prob. si nu stiu cum o sa scapam de ea:are Victor niste muci in nas, aderenti, grosi de face mititelul gargara cu ei!ii aspir, ii pun ser, picaturi ciloxan si de 2 sapt nu vad decat o ameliorare mica!Sunt super suparata[:((], haraie cand respira de numa'!
nu am vrut sa ii dau antibiotic, nu sunt galbeni, nu are febra, doarme, mananca ...

am citit pe forum despre cum au rezolvat alti parinti cu asta dar dr mea nu vrea sa ii mai dam nimik!

Voi ce spuneti?

ANDA, ce ai facjut cu bona?

ilenutza si bb victor - 22 dec

Mergi la inceput

joy, si al meu tace cand il dezbrac!saracutzii, cu atatea haine, le-o fi greu!

Da, Noki, te cam falimenteaza galactogilul!daca iei cum scrie pe cutie nseamna 5 zile!eu am luat o cutie in 3 zile cand ma apucase disperarea!cam 2 mil pe luna se duc numai pegalactogil![:((]!

Mergi la inceput

am uitat si sucul defructe face lapte: tedi de ex., sau orice dar nu portocala!

pupice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Fetelor, in nici un caz nu dati cu ceai de mmusetel la ochisorii bebeilor!Eu am probleme cu ochii si dr. oftalmolog la care merg (cel mai bun din oras) mi-a spus ca musetelul e foarte rau la ochi pentru adulti, ce sa mai vorbim de bebelusi care sunt mult mai sensibil. Serul fiziologic e foarte bun, iar cel mai bun e insa laptele de mama!

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Slaba activitate,cred ca fetele sunt in parculet cu bb-ii.Si la noi e frumos, dar bate vantul asa ca am renuntat si ne-am resemnat in asteptarea zilelor mai bune!

Si puiul meu tace subit cand il dezbrac, e ultima alternativa.Plange cand ii pun pampersul.

Am reusit sa dormim toti 3 la pranz, e o realizare, ca azi-noapte la 5 eram toti in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fetelor, eu azi am murit!!! am inviat oarecum acum, cu o tona de pastile => lapte la puiut nu. bea numa din bibe. si cred ca atat a fost cu alaptarea. dar nu mai puteam de durere - n-am mai rezistat, mai ales ca nici nu puteam sa-l alaptez, ca ma taia o durere...
acum am numai febra, sunt slabita, oboasita si abia ma tin pe picioare.
va pup
si mai vedem...
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

corap, saraca de tine...mai du-te la spital, poate iti face o perfuzie, ceva...trece cu perfuzii, cel putin pe moment.

fetele cu galactogil, da, asa e, daca nu dati banii pe gal., ii dati pe lapte praf. noi consumam o cutie de Nan (220.000) la 3 zile. deci dati-i inainte cu galactogilul:))

nu stiu ce are azi nichita, urla incontinuu, e schimbat, mancat, n-are febra...de azi dimineata...nu pot sa-l las jos din brate...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Corap, si eu am trecut prin asa ceva, e nashpa, dar trece.Sper sa nu recidiveze!Eu am grija ce mananc si incerc sa ma protejez cat de cat.Te pup si insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap...ce sa-ti spun. Sanatate multa!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Si eu ma pregatesc sa ies afara cu Rianna, dar am intrat prima data sa va salut.

Corap, ai grija de tine! Cheama pe cineva sa stea cu tine, sau macar sa stea cu fata daca tie ti-e asa rau.

Anda, sa stii ca si Rianna are faze din-astea, dar din fericire n-o tin prea mult. Dar si ea are momente cand plange si nu tace decat cand o plimb prin casa in brate.

Alina, bafta in calatorie si neaparat sa ne spui cum s-a comportat Amalia pe avion. Sper sa-ti placa Olanda, mie mi-a placut enorm. E-adevarat ca si Franta are farmecul ei, desi eu nu am vizitat zona unde locuiti voi acum, dar am petrecut o saptamana in Paris anul trecut cand am aniversat 5 ani de casnicie.

Fetelor, voi reusiti sa-i lasati pe bebei sa adoarma singuri ziua? Ca eu nu am probleme cu Rianna noaptea, e asa de somnoroasa ca pot s-o pun in patut si adoarme instant. Dar ziua de cele mai multe ori reusesc s-o adorm doar in brate. Ma gandesc cum s-o obisnuiesc sa adoarma singura? Ceva idei?

Noki, ai dreptate, ce faina e atmosfera pe forumul nostru!

Cristina, sper sa reusesc sa-i fac poza Riannei zilele astea si sa ti-o trimit pt. panou.

Tania, ne gandim la voi si speram sa aveti o duminica frumoasa si Stefan sa fie cuminte cand il crestinati.

Pupici!

Mergi la inceput