Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Canutza- da, asa este, ser fiziologic laochisori. Si noi la fel facem! Ceaiul de musetel nu e indicat, ca are impuritati. Apa fiarta e ok.

Lavi- si io am fost harnica azi si am reusit sa fac ordinea mult visata in dulapl cu lucrurile lui sarah! Doamne, ce usurare! Acuma chiar gasesc lucrurile! Nati,o bomboana de fetitza! Superbe poze!

Mara - tare m-au impresionat definitiile alea e mamici. Nimik mai adevarat! Mai, io pe vremurile demult apuse, cand vedeam mamici care inncepeau - pe plaja mai ales, dar si in parcuri - sa despacheteze, nene, un milion de lucruri pentru copilasii lor, ma gandeam ca clar le chinuie talentul si isi complica viata in mod inutil, carand tot calabalacul ala. Saraca de mine, nu stiam ca ele duceau doar strictul necesar, numa' ca ala e maaare, cit China!

Canutza- asa face si Sarah la aparatul de fotografiat. Il cerceteaza de numa', desi la cite poze i-am facut ar cam trebui sa-l cunoasca. Sau poate il cunoaste si vrea doar sa-l aporfundeze? Cine stie?Cert e ca dispar urmele de zambet si devenim brusc tare serioase!

Ina- super misto la cursuri! mai-mai ca-mi vine sa iau si io avinul sa vin la ele!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angi75 spune:

Salut!

Curatatul nasucului. MUltumesc de raspunsuri. Eram cam nelinistita cand am vazut ca aici sunt dezbateri despre aspiratoare, pompite si alte instrumente straine de noi....Mama zice sa-l mai asez din cand in cand pe burtica asa incat sa-si frece nasucul de ceva(o carpita, paturica...) si frecandu-si nasucul va elimina mucisorii, plus asa cum spuneai si tu, Ina, ne bazam pe stranutat.
Pe mine m-a zapacit doftorul cu "tummy time", ca sa-si formeze muschiorii la gat.Voi cat de des ii asezati pe burtica?Apropo, nu-i asa ca fiecare dintre voi aveti o poza cu voi cand erati mici asezati pe burtica(eventual cu funduletzul gol)?
Ina ce este acela pm? Ma scuzi dar nu stiu. Cristina mai zicea ceva si de email. Adresa este: diculescu@hotmail.com.
Cat despre papa la tzitzi, puiutzul meu este tare ambitios. Daca ii este foarte foame si nu ii dau imediat,plange si nu mai vrea decat dupa vreo 5 minute de plans.Traduc atitudinea lui: nu mi-ai dat cand am vrut, merci, nu mai am nevoie......
Alina, ai o papushica tare draguta.....Si ce frumos o imbraci...Asa imi plac culorile vii...

Angi si Stephan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!
Am lasat fata sa doarma in locul meu in pat si-am venit sa-mi iau portia de drog (DC).
AM executat cantarire si masurare ieri, Cristina, poate ma ajuti sa apreciem greutatea la trei luni, ca nu ne-am cantarit la data exacta.
Deci, ieri aveam 64 cm si 7.050 kg. Mama, aruncasi un ochi in tabel si se pare ca suntem campioana la greutate la fete. Incep sa nu fiu de acord ca trebuie sa ne dublam greutatea la 4 luni si sa ne-o triplam la 1 an. ADik imi convine decat daca se lungeste corespunzator, nu sa fie ca o bila. Oricum, nu cred ca avem cum sa punem 1 kg luna asta. Sa fim noi sanatosi!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

neata fetelor!
Acu'ii dadui un bibe lu'stefanel,si e ta-su'la capitolul rag-rag,asha ca eu va mai scriu un pic!
Anda,daca tot nu am intrat o luna,pana sa recuperez ce scriserati,imi spui si mie,plss,daca ai facut astrograma lui Stefanel??Si daca nu,mai ai timp si pentru noi??....
Corap,am citit ce-ai patit,saracutza de tine...sa stii ca si mama s-a kinuit asha cu bila,da'rau de tot saraca,ea nu se vaita aproape niciodata de nimik,dar intr-o seara a fost nasol de tot,nu va mai povestesc,lesina si invia,pe bune!
Si-a scos vezica biliara,si-acum e ok!!!Avea un pietroi,doamne cat era de mare!!!!
O sa pun si eu poze de la botez poate zilele astea!
Anda,cuu baitza la 2 zile:asha fac si eu,i-ash face zilnic,dar sunt zile cand Stefanel doarme de la 6-7,se mai trezeste la 11,si-atunci,la ora aia,kiar nu am kef,deci recunosc,cam din lene nu fac zilnic....De placut,nu pot zice ca-i place nemaipomenit,iar la faza cu spalatul pe cap...cam urla!!!!Asha ca...sa se faca el mai mare,sa ne balacim,sa ne jucam cu ratuste...mai e un pic!!
Pupicei la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bic-ule merci mult pentru compliment, sis a-ti traiasca minunea ca tare frumusica mai e!!! Eu cred ca o sa continui cu uraturile lunar ca e un obicei pe care l-am dobandit in familie, si anume pana la 1 an copilul se sarbatoreste in fiecare luna si...e si prilej de bucurie (sarbatoare) ceea ce e minuunat!!!

Anda dar nu mai bine ai incerca sa il faci sa nu-i mai fie frica de apa? Eu stiu...poate ii place apa mai fierbinte sau mai rece, sa te joci cu el sau tu sa-l speli in timp ce tati sau altcineva ii distrage atentia cu ceva... La noi baiata e o bucurie enorma pe care nu vreau sa io ratez, deci facem baita zilnic. Cand nu imi ajungea laptele si urla de mama focului...cand incepeam dezbracarea cu kile de lacrimi in ochi radea in hohote!!! Cum sa nu-i fac baie in conditiile astea? La noi e jale in schimb cand iesim din cadita dar....are grija tati si bunica mea sa-i distraga atentia in timp ce eu curat urechiuse si nasuc. Si uite asa devine operatiunea placuta pt bb.

Cristina mama pai tocmai tu care ne bucuri cu atatea minunatii informatice sa te superi ca iti spunem Shefa!!! Pai daca nu tu...cine???? Cine se ocupa de administrearea topicului mai mult ca tine? Deci pentru noi esti Shefa chiar daca te super desi stiu ca nu te vei supara!!! Daca nu iti place Shefa ...putem sa iti spunem “Lady Boss”?

Noki tare sper si eu sa renunte la bagatul pumnisorilor sau a degetelelor in gurita ca...nu stiu ce o sa fac. Nu imi place deloc pentru ca stiu ca pe termen lung prefer suzeta ca de aia pot scapa usor dar de deget....il are cu el tot timpul!!! OOOf sper sa se dezvete in timp si sa se invete tot mai mult cu suzi.

Lavi sa-ti traiasca dulcica de Nati ca tare dragalasa mai e. Si bineinteles ca si Silviuca e mortala dar...Nati e bb mic si dulce!!!

Silvia sa-ti traiasca crestinul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Mimi Dumy, Fee si Ionaina sa va traiasca pruncii si sa fie sanatosi!!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Despre noi...ce sa va mai spun...suntem ok papam, ne jucam dormim...deci multumesc lui Dumnezeu pentru asa minune de copil!!!

Azi avem sedinta la bloc si abia astept sa ma duc sa imi vars nervii acolo ca multe nereguli s-au mai facut!!! Apropos:la voi la blocuri s-au dat prime de Craciun ??? Ca eu am inebunit cand am vazut la avizier prime de Craciun!!!

Corap-iorule sper ca esti mai bine cu sanatatea!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mamicute dragi,

Intru rapid sa va salut si sa urez La multi ani sarbatoritilor de azi!

Nu o sa mai intru cateva zile bune de aici inainte - in caz ca va intrebati - si sa ne tineti pumnii, maine vom calatori toti 3 cu avionul si am emotii pt pitica mea...Sa nu mai spun ca nu stiu cum o sa fac cu alaptatul si cu tot programul pe care il avem, dar...ne vom descurca noi cumva.
Va las ca am atatea de impachetat si de pus la punct...dar sa incep cu manichiura! Gata am zburat!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006
Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, io stiu ca shefia pusa de tine e cu bune intentii... si haioasa... da' aici e "comunitatea egalilor"... si nu vreau eu sa am motz... intelegi tu, nu?? si repet, ce fac, fac din placere si in limita timpului disponibil.
da' sa stiti ca peste un an, cand mi-oi cauta de lucru, va cer "recomandari", ca is foarte organizata si muncitoare...poate poate ma ia si pe mine cineva!!!

cu adresa aia de n-o folosesti... pai daca nu ma insel eu, ti-am mai sugerat s-o schimbi si pe contul comun... ca noi de-acolo luam cand vrem sa scriem. ba cred ca am si io vreo 3 mesaje la care tot astept raspuns... daca esti draguta, ca-n 3 randuri termini...

canuta, si lacrimile sunt sarate, iar serul are aceeasi concentratie ca ele. nu afecteaza ochiul.

dordia, cum adica prime de craciun?? un fel de-al 13-lea salariu???

ma duc sa , si , poate imi ramane timp si de legislatia aia nenorocita, ca aseara m-a luat durerea de cap dupa oprirea si stationarea interzisa... ca nu vor muschii lor sa opresc io unde am pofta si nevoiee

ps. astept in continuare "contributiile" la rugricile grupului... canuta, tea-m bagat si pe tine la dosar!!.
apropo. i le-am dus unei prietene care urmeaza sa nasca. a fost impresionata pana la lacrimi, a doua zi dupa ce le-a citit pe toate era cu ochii rosii... cica numai pe anda si lordra le-a visat (adica mi-am dat eu seama ca de ele era vorba), si transmite cate un la toata lumea, cu multumiri ca ati scris povestile!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

silvia, eu tin minte ca am facut-o. din pacate cautarea pe forum nu este dintre cele mai bune...te rog eu, caut-o in urma. dar parca mai erai pe net cand am facut-o, eu asa tin minte...daca n-o gasesti, of, o mai fac inca o data, dar as prefera s-o gasesti:))

bbalinus, calatorie placuta! dar chiar acum plecati in olanda? asa repede?

dordia, pai cere si tu sa-ti dea asociatia indemnizatie de maternitate, daca tot se da al 13-lea salariu:)

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput