Constanta la apel(68)
Raspunsuri - Pagina 6
crig72 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
neatza si meeeri crismaaaas! hohohooooooo
a cui e baba de azi? ce vreme nebuna!
a mea
Am colindat si eu putin prin oras si am ajuns inghetata toata.Am fost tentata sa iau ceva de 8 Martie dar am ajuns la concluzia ca nu prea ai ce.Sunt in pana de idei drept pentru care am facut o felicitare personalizata si voi cumpara desigur cele mai frumoase flori
va doresc o zi placuta chiar daca baba e asa cum e si va trimit un pic de soare care sa va incalzeasca din toata inima mea!
ege spune:
e si baba mea
dady,daca poti te rog sa-mi trimiti un pm
roxa ,ege se uita crucis cand isi duce o jucarie la guritza...si eu stiam ca nu tr.sa se mai uite crucis dupa 3 luni
fetele care vor al 2 lea bb:eu cred ca ALLAH sau DUMNEZEU,ne da puterea sa trecem peste noptile nedormite si toate grijile
gulten,sa inteleg ca si tu astepti un bb??
ma duc sa o adorm pe ege
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
jone spune:
deci maine o petrec cu alexandra?!dar ce?e 1 iunie?
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine!"
narcisa spune:
Buna seara,
Fetelor, dar scrieti nu gluma!
Roxi si Tatiana, succes in cautarea gradinitelor!
Ege, sa stii ca si lui Patrick ii fugeau ochisorii exact cum descrii, o pediatra ne-a si trimis la oftalmolog pe la 1 an si eu m-am cam enervat, ca eu aveam alta parere. Oricum inainte de 4 ani oftalmologul ne-a explicat clar ca nu se poate da vreun verdict. Aproape de 2 anisori problema a disparut, se vedea la el numai cind se concentra sa se uite fix la un lucru, cam ce descrii si tu si nu intotdeauna.
Ghiulten si Adriana, sa stiti ca si mie cel mai groaza mi-a fost la bb2 de trezitul din 3 in 3 ore care a durat la Patrick pina pe la 5 luni; dar Vivien a fost mult mai maricica si la 3 saptamani papa la 11 seara si se trezea dimineatza la 7, asa ca nu se stie niciodata.
Tatiana, succes in noul job!
Sarcina usoara mamanati!
Noi ne luptam momentan cu febra la Vivien de 2 zile, scade cu paracetamol, alte simptome in afara de cele de raceala dar fara tuse si muci nu are, in schimb dupa somn se trezeste cu aproape 40 febra, sper sa treaca miine.
In rest sintem bine toti.
Miine va doresc la toate un 8 Martie cit mai placut!
toate cele bune
narcisa
liris spune:
si io va doresc un merry 8 Martie!!! si multa sanatate si multe flori si multa voie buna!
crig72 spune:
www.dotphoto.com/FlashTool/MemViewShow.asp?SID=74548&Redir=/MemViewAlbum%2Easp%3FAID%3D0" target="_blank">poze de martie cu omul de zapada
Pupici si sa fiti iubite de ziua voastra!Eu am fost in seara asta pe la city flowers si cat am stat la coada m-am minunat de cate buchete de flori superbe am putut vedea.E prima data cred cand stau la o coada destul de mare de placere.
La multi ani !
Pentru voi de 8 Martie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
mav spune:
8 Martie fericit! Sa fiti iubite si rasfatate!!!
NU e bb2.... mi-a venit intr-un sfarsit...
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
la multi ani de 8 martie, sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
nastasie spune:
tatiana, mai este o gradinita in tomis nord, pe tulcei, printre blocuri nu stiu ce scoala e aia de acolo sau aia de la cap de linie de la ciresica.stiu ca amandoua sunt pe langa scoli si stiu ca una din ele e langa scoala 38 dar nu stiu care din ele e
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neatza neatza
Ege, dupa cum spuneam si ieri, la varsta asta e normal sa faca asa.....incearca tu sa te uiti la o jucarie din dreptul nasului....sa vezi cum iti fug ochii. daca vrei sa o duci la medic fa-o, pentru linistea ta.
Narcisa pupici lui Vivien. face vreo boala a copilariei de are asa febra mare?
Tatiana is multe gradinite in tomis nord, cea de care zici tu o stiu (au fost cam toti prietenii mei la ea, inclusiv sora-mea). fetita daca este speriata - solutia nu e mutatul si vizita parintilor pentru a vedea ce o sperie, vorbitul cu educatoarele, etc. uita-te pe site-ul asta sa vezi cate sunt acolo:http://www.isjcta.ro/retea_scolara.php, ai acolo si gradinitele particulare, in meniul din stanga.
eu la big ben nu il duc sub nici o forma, este mult prea departe pentru mine si dupa cum spuneam in zona mea sunt vreo 4-5 gradinite....trebuie doar sa am timp sa le vizitez.
heheeheh Cristinel ai fost la Olimpia? imi inchipui ca iar facea niste nebunii de buchete cum ii sta in fire ei!
gata trebuie sa fug la treaba....o zi frumoasa tuturor!