Constanta la apel(68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ege la varsta asta e destul de normal sa ii "fuga" okisorul. pana in 2 ani....nici nu trebuie sa te ingrijorezi. cel putin asa mi s-a spus si mie. cat despre diversificare....incet incet. nu e obligatoriu sa ii placa....dar perseverenta e de baza! succes!
Tania hihihi cred ca de abia asteapta Bibitza sa se intoarca la gradi. tu ce faci, gata, la munca?
Gabi ati ajuns pe la ludoteca? cum e? ce face Alisia la gradi?
CRix, esti ok? ca nu ai mai zis nimic de ceva vreme!
pup u...si o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tatiana, desi gaza e mica, poate, daca vrei, pot sa vb la gradi unde am lucrat sa o ia la toamna (dar nu cred ca o vor vrea mai devreme)...au mai avut copii mai mici (tot prin pile )...
Poti sa incerci unde e si Cristina cu Mariuca, eu l-am avut pe David acolo de la 2.3 ani (dar au program pana la 14.00)...sau sa incerci la particulare sa induiosezi vre-o directoare...

Noi maine zburam spre Florida...de abia astept, ca aici e frig si ninge...acolo e cald si lumea face deja baie in piscine!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Chiar asa complicat este cu copilasii si integrarea intr-o colectivitate? Ce facem, Roxa, trebuie sa luam in considerare deja rezervari pentru gradinita? (ca sunt acelasi "leat" ai nostri)

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna seara fetele!
intru si eu pe fuga sa va salut.
am din ce in ce mai putin timp si mi-e din ce in ce mai mult dor de voi. poate mai facem o intalnire?
am citit pe forum, si mi se pare o veste extraordinara: mamanati va fi mamica in august.
pupicei

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara, fetelor! Uf ce de vesti noi! Am postat acum citeva seri si cind l-am trimis s-a luat curentul. Asa ca... Si in weekend nu am avut timp ca tati si-a serbat ziua, iar duminica am fost la plimbare in Mamaia, pe plaja.Am plecat la 6 , cind deja se intuneca, ca Ayli e innebunita dupa apa, deja incepuse sa-si dea geaca jos sa faca o mica baita.Am facut si o multime de poze, le pun zilele astea cind am timp.
Bun venit noilor fete : Lulu si Ina. Lulu , si pe mine ma intereseaza salonul tau!
Mav, deci te-ai decis, te apuci de bebe doi?Mi-e cind mi-a iesit testul pozitiv acum vreo luna, nu ma gindeam decit la nopti nedormite si trezit din 3 in 3 ore! Gindul asta ma omoara, ca eu sint tare rea de somn, si asta ar cam fi singura greutate din punctul meu de vedere.Ma rog, cea mai mare!
Sanzi, super pozele! Imi place cum doarme!Ce te invidiez, ca de maine esti la soare si balaceala. Sa te gindesti si la noi cind va balaciti in piscina!Ca la noi, au anuntat de maine iar vreme rea.
Tatiana, dar la Big Ben stiu ca au transportul asigurat! Adica , daca doar asta este problema:distanta.Si ti-o aduc pina in fata blocului.Mi-e mi se pare super asa, dar depinde si de taxe, nu?
Nu prea am idee cam cit ar fi.Sau varianta unei bone?
Roxa, ce faci iubita? Te tot fugaresc pe messenger, dar nu mai reusesc sa dau de tine!Nu mai reusesc deloc sa vorbesc cu tine.Ah, sa stii ca de o saptamina ma chinui sa-ti transmit urarile de 1 martie din partea lui Soni. Ca ea m-a rugat sa-ti transmit eu felicitarea virtuala, dar eu am sters-o din greseala. Asa ca sa nu te superi pe mine!
Ce porcarie mai Jone cu terenul vostru! Vorba Roxanei, nu aveti acte pe el? Asa vecini sa tot ai!
Deci nu se intimpla nimic de 8 martie?
Pupici tuturor! Ma duc la somnic ca e cam tirziu!
Noapte buna Constanta!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.si eu sunt interesata de cresa ca si eu din toamna trebuie sa-l dau.sper sa se gaseasca loc si pentru noi.va citesc sa vad ce noutati mai aveti in legatura cu asta.
eu m-am hotarat sa mai fac un bebe cand face razvan 2 ani ca sa fie diferenta cam de 3 ani.si eu ma gandesc la nopti nedormite, dar asta e.razvan va creste sivoi ramane singura.asa ca daca as face si o fetita ar fi nemaipomenit.si mi-ar mai trece din gandul ca nu dorm noptile.
va pup pe toate si o zi minunata in ciuda vremii.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza si meeeri crismaaaas! hohohooooooo
a cui e baba de azi? ce vreme nebuna!
Tatiana pai si eu am inceput sa caut dupa cum stii - problema mea este ca nu pot face vizite la gradinite prea usor datorita programului. de cand se desprimavareaza (cred ca din aprilie) ma apuc serios de facut vizite. pe langa mine sunt destule gradinite asa ca trebuie sa le vizitez pe toate.
Ghiulten ieri am avut ceva probleme cu net-ul dar in rest sunt cam tot timpul online! ne auzim!
Sanzi drum bun azi! sa ajungeti cu bine si sa va bronzati si pentru noi!
o zi frumoasa tuturor va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

'Neata fetelor !
Urata vreme azi ........capricoasa babuta de azi .
Eu sunt intr-o mare viteza azi , munca ,munca ,distractie ,si altele cele....asa ca daca nu "mai trec " pe la voi , va pup si va doresc o zi calduroasa si plina de realizari!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

normal ca avem acte.ca doar ne apucam asha aiurea.
oau!ce fain ptr mamanati.multa sanatate si pupici din partea noastra.

ma duc sa scot sania!pupici

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Noi mergem in continuare la gradi dar numai pana la pranz foarte rar doarme acolo, maiine avem serbare si vom spune poezia pt. mami. Astazi am program de alergat sa cumpar cadouri pentru educatoare.

Sarcina usoara pentru mamanati, chiar ca este o veste f. buna.
Edessa, nu ai mai scris nimic, ce ai mai facut cu problema fetitei tale? M-a impresionat povestea, mai ales doctorul acela care ti-a zis sa te gandesti sa mai faci un copil......
Crixia, nu ai mai dat de mult pe aici...esti ocupata rau?!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput