Constanta la apel(68)
Raspunsuri - Pagina 7
nastasie spune:
roxa, nu merge linkul.si pe mine ma intereseaza cresele.eu am auzit de cea din tomis 3 ca e buna desi e departe de mine(casa de cultura) sau daca nu aici in inelII de care zicea lizuca parca.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
lizuca spune:
La multi ani de ziua noastra! Sa fim sanatoase, sa ne bucuram de cei dragi, sa fim pretuite si rasplatite ca atare. Noi am primit in dar o zi libera azi, dar mai erau citeva lucruri de rezolvat si a trebuit sa dau o fuga pin' la birou. Dupa-amiaza petrecem la Zorile sau la Kmy's (eu inca nu m-am hotarit ce invitatie sa onorez).
O zi frumoasa si voua, cu flori si vorbe dulci (sau chiar mai mult decit atit!)
Pupici.
lulu77 spune:
LA MULTI ANI!
Sa fiti iubite ,sa aveti o primavara frumoasa ,sa va traiasca copilasiii ,sotii ,iubititii ,amantii si tot ce vreti voi !
Va pup !
Si spor la treaba ,celor care fac mucenici!
Azi e "baba" mea!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Leditia spune:
quote:
Originally posted by lulu77
LA MULTI ANI!
Azi e "baba" mea!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Si-a mea!
POZE
dadi_t spune:
LA MULTI ANI! sA FITI IUBITE! Distractie placuta celor care merg la petreceri..
Eu m-am petrecut deja sambata pe 4 Martie ..A fost petrecerea organizata de la serviciul lui Costin.A fost super fain, muzica buna(dj a fost bien sure Costin), papa bun si atmosfera pe masura.
Mamanaty- sarcina usoara, fara probleme si sa-ti dea D-zeu un bb sanatos si norocos!
O zi frumoasa!
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
roxanaz spune:
Adriana, merje linku, sterge si tu virgula aia ca e prea apropiata si aia e problema.
Leditia si Alina, aveti o baba misto azi, vad ca se insenineaza!
crig72 spune:
La multi ani!
Da Roxana am fost aseara si am dat comanda(nu pentru mine)si azi de dimineata le-am luat. Mi-a facut niste buchete superbe pe gustul meu !Mi-e atat de draga tipa.
Mariuca timida de dimineata la gradinita.S-a emotionat toata cand a dat florile.Pana sa plec din clasa deja cantau"I love mother..."Erau atat de dragalasi.
bye si o zi fericita!
Pentru voi de 8 Martie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
ina78 spune:
La multi ani si petrecere frumoasa!
Multumesc pentru incurajari si pentru primirea calduroasa, vad ca sinteti o mare familie, din care mi-ar placea sa fac parte.
lulu77 - merci pentru "portile deschise", ne mai auzim sipe mess. si aici. Spor la treaba.
roxanaz - gasca mare... vad... incerc sa ma prind in hora, desi vad ca sint destul de pe "dinafara" in ce priveste bb-ii. Si nu pentru ca asa vreau...
may - inca incerc... se pare ca exista niste mici sau mari neintelegeri ... neclarificate, m-am cam grabit si numai D-zeu stie de ce.... iar acum imi cam lipseste ceva... pasiunea.
Dady68 - multumesc pentru sfat, nu se pune inca problema unui copil, dar vad ca anii trec si ma tem doar sa nu ma trezesc prea tirziu. Casnicia trebuie sa fie in doi, amindoi sa ofere si sa primeasca iar eu nu prea am ce sa-i ofer...in afara de prietenia mea, care vad ca nu e suficienta. Poate e doar un moft de moment, inca analizez lucrurile.
Gradinite in tomis nord sint o multime, eu locuiesc la brotacei si in zona mea sint 2-3 gradinite, daca vrea vre-una mai multe detalii... trec zilnic pe linga ele. Una e chiar mai maricica si am vazut ca e binisor cotata.
Sa aveti o primavara frumoasa...
Celor a caror baba este astazi numai de bine... vad ca iese soarele.
A mea este miine 09.03, nu va speriati daca va fi urit... macar sa nu ninga...