dr. iosup

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Trebuie sa-mi fac programare la Dr. Iosup pt. ecografie. Dr. Tutunaru mi-a dat nr. mobil al Dr. Iosup dar se pare ca l-am ratacit, si mi-e rusine sa-l rog sa mi-l mai dea odata . Va rog, daca stie cineva care e nr. dr. Iosup sa mi-l trimita si mie.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna Madana, ai primit PM?

Bafta multa,

Ingeras15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Stie cineva daca dr Iosup poate fi gasit si la CMU de la Arcul de Triumf?

Martha 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna, am intrat la voi din curiozitate si sunt tare incantata sa gasesc vechile aspirante cu fetita (ingeras) si baietel (martha). Sa va traiasca bebeii!
Martha78, din cate am citit in pagina CMU, Dr. Iosup are program si la sediul din Arcul de Triumf si la sediul din Unirii. Pagina de net poate fi accesata la adresa: http://www.cmu.ro/ Mai bine suna si intreaba. Va pup pe burtici

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Martha- pe site-ul CMU scrie ca dr Iosup este si la CMU - Arcul de Triumf, din strada Clucerului. Si parca asa mi-a spus si mie cand l-am intrebat (pt. ca eu am fost la el la Diagnosis).Cel mai bine ar fi sa suni si sa intrebi.

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Multumesc, fetelor..o sa sun sa intreb
Pupici

Martha 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Buna fetelor,
Vad ca nu s-a mai scris pe aceste subiect de cateva luni bune, hai sa-l reinnoiesc eu cu o intrebare: :)

Stiti cumva, dr Iosup face ecografie transvaginala? Recunosc, m-am trezit cam tarziu sa intreb asta, eu maine dimineata la ora 10.00 am programare la el la CMU, iar pe trimiterea mea de la dr. Badiu scrie eco transvaginala...
Si cam pe la cate saptamani trebuie facuta eco transvaginala? Ca eu maine imlinesc 12 saptamani, intru in a 13-a, si ma gandesc ca s-ar putea sa fie cam tarziu pt asa ceva... M-am trezit si eu... :(

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Am facut 2 echografii cu dr Iosup si am fost super multumita. Ambele echografii le-am facut la Polisano( undeva pe bdul Marasesti). Din start mi-a spus ca nu poate inregistra pe cd sau caseta video, dar la fiecare echo mi-a dat cate doua poze, plus masuratorile necesare. La fiecare echo, medicul meu ginecolog a fost super multumit, dar ma gandesc , daca cineva vrea anumite masuratori, nu tb decat sa le ceara.Este un om deosebit, cu simt fin al umorului. Da incredere prin prezenta si dialog. Nu se hazardeaza in aprecieri de care nu este sigur.Il recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

AncaSiRoxana, eu sunt programata la Iosup la eco cand voi avea 14 saptamani si 3 zile. Si asta pentru ca asa a recomandat doctorul. Foarte multe fete au facut-o pe la 14 saptamani. Asa ca nu e tarziu deloc pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Iosup inregistreaza pe CD la cabinetul Fortis, undeva pe la Agronomie, dar trebuie sa va duceti cu blank-ul. Cu mine nu prea a vorbit, cred ca le trateaza altfel pe pacientele lui Tutunaru, m-a intrebat cine ma urmareste si i-am zis ca nimeni, apoi vazandu-i expresia am zis ca tocmai am renuntat la un doctor.

Am povestit pe larg la iul-aug 2007. Si pe mine m-a intrebat cate ore lucrez si a zis ca am colul scurt, desi are 3,5 cm. si sa stau intinsa si nu pe scaun. Cel mai tare m-a enervat ca n-a vrut sa-mi arate cum si-a dat seama ca o sa avem o fetita. I-am zis ca stiu ca trebuie sa ma uit intre picioruse, insa il rog sa-mi arate exact ce a vazut si a zis doar "bine ca ati localizat". Noi chiar n-am venit cu pluta si daca nu ma urmareste un doctor nu e din ignoranta, dimpotriva, insa el a facut misto de mine si de sot tot timpul (vreo 15 min.) . L-am rugat in diferite moduri de 5-6 ori sa-mi arate labiile fatului insa a refuzat categoric, si toate astea pe banii mei. Ma intreb daca sigur a vazut ca e fata, sau doar nu i-a gasit outze... Am fost la el la 16 sapt.

Carla, 18+

Mergi la inceput