Mamici de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, sa nu uit, pentru cine doreste sa (re)vada In pantec pe National Geographic, astazi la 22.00;
mie mi-au revenit arsurile, m-am bucurat o saptamana ca am scapat de ele,acum si greata ma termina, ce stare nasoala!
simonau,frumos vis, abia astept sa devina realitate!
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mamanati si Miky, ati fost mortaleeee, hahahha
Miky, mi-am facut si io inspectia la sani, dar nimic deocamdata

Fetelor, nu mi-a raspuns nimeni, asa ca io mai intreb: analize in trim 2,pls?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Alexia, imi pare rau ca ai stat in spital, dar e mai safe asa ca nu e de gluma cu contractiile alea urate...
Si mie mi se mai intareste burta uneori si mananc Nospa pe paine...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

da, cristina, vreau si eu sa stiu ce analize se fac in trim II? ma gandesc eu asa pt cele uzuale, dar poate sunt unele care se fac special in trim II?
anasia 17+

Mergi la inceput

Huacin, tu stii iubita ce analize ar tb sa facem in trim 2?
Si inca ceva: la controlul ginec medicul poate vedea daca s-a scurtat colul? sau daca e ceva in neregula? banuiesc ca da, voi ce ziceti? sau se masoara doar la eco si se compara cu eco anterioare...?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cristina_Ioana, acum in spital, cand mi-au facut eco l-am intrebat pe doctor si de col (mi-era frica sa il fi afectat contractiile) si mi-a spus ca cervixul se vede cel mai bine pe masa. Drept pentru care am cerut (eu!!, ca ei nu aveau de gand) si un consult sa vedem cum este.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Alexia, deci la control medicul vede daca e ceva in neregula cu colul....m-am linistit...nu ca as avea pb,dar sunt io stresata sa fie totul bine...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Fetelor, aveti idee, gasim pe undeva pe DC vreo lista cu tot ce ne trebuie pentru bebei? nu ma refer la cea pt spital, ci tot ce tb sa cumparam pt acasa, lucrusoare, etc?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Harnice mai sunteti. Eu nu am nimic vesti nemaipomenite. Azi trebuie sa merg sa imi cumpar vopsea si samb seara vine fata sa ma faca bella. Ma fac iar blonda cum eram inainte adik un blond aluna si cu suvitze mai deschise pt ca eu am parul rar si suvitzele dau impresia de volum. Ieri am fost si m-am pensat. Asa ca eu ma fac frumoasa si astept si eu vremea asta calda sa scot burtica la plimbaritza.
Eliza exact ce zici tu ca ai patit eu am patit dar cum ziceai in toata gura. Si s-a intamplat f rapid in 2 zile nu putea nici deschide gura deci nu e de joaca cu gingiile astea. Si eu tot Paradontax folosesc varianta verde cu flour.

Gata eu fug ca tre sa merg la vanat de vopsea care sa fie pe placul meu ca-s f mofturoasa, asa ca va pup pe toate si va urez un weekend placut!

------------------------
16+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor?
eliza, eu am patit la sarcina trecuta sa-mi sangereze gingiile(fara puroi, e adevarat) dar m-a tinut treaba asta aproape toata sarcina.
valentina, multumesc de informatii. Din pacate daca imi da DVD eu una nu am la ce sa il vad
Cristina_ioana
, asa stiu si eu de la medic ca starea colului se vede cel mai bine la control nu la eco. Da' nu-ti mai face tu atatea griji degeaba ca se va supara bebe pe tine!
Alexia 27, ma bucur ca esti acasa acum si ca au mai incetat contractiile. Ai grija de tine!
Cat despre (ca vorbeati capitolul trecut) la noi e cam pauza din cauza contractiilor dar am inceput sa am vise noaptea...sunt singura sau am luat-o pe aratura?
Despre analize in trim II, eu la sarcina trecuta le-am refacut pe cele uzuale date de medicul de familie. Atat. Acum inca n-am mai facut nici o analiza.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput