Mamici de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_Ioana spune:
Cornelia, gata m-ati lamurit, nu ma mai impacientez, ca am fost luni la control si eram ok
paranoia asta...
Cat despre vise, nu esti tu ciudata, si la mine a crescut apetitul sexual in trim2 si tati e foarte fericit...e adevarat ca ne e teama si nu exageram, dar o data pe sapt acolo tot bagam 
Care sunt analizele alea uzuale pe care le-ai facut?...ca mie dr mi-a zis ca momentan sa stau cuminte, ca nu e nevoie sa ma mai intep...si stii tu, paranoia...![]()
Cristina 21+
anasia spune:
Cornelia, chiar ma gandeam ca sunt singura care viseaza si parea atat de real
...drept pt care mi-am pus sotul la treaba

mai cu teama;
Cristina, uite ce am gasit pe alte link-uri:
sapt 22-24- toleranta la glucoza
sapt 28-30- sange, urina, culturi col+ streptococ B, HLG, glicemie
nu stiu daca sapt acestea exact, poate mai sunt si alte analize;
ieri pentru prima data a simtit-o pe bebelina si taticu , care a fost foarte incantat;
pupici la toatte fetele
anasia 17+ 
Amabella spune:
si mie imi sangereaza gingiile, dar rau de tot si in toata gura. dar mi s-a spus ca e normal in timpul sarcinii, deoarece creste fluxul sangvin in tot corpul.
cornelia_laura, nu cred ca ai luat-o pe aratura, sau daca ai luat-o, atunci amandoua am luat-o, ca si eu am vise din alea ca ale tale...![]()
si, fetelor, o intrebare mai...ciudata. sper sa nu radeti de mine
: voua pana prin ce saptamana de sarcina v-au crescut sanii in dimensiune? ca mie mi-au crescut mult cam in primele 3 luni, dar apoi nu am mai remarcat nici o schimbare remarcabila de dimensiune. au mai crescut areolele si s-au mai inchis la culoare, e adevarat, dar atat. voua inca va mai cresc?
amabella 20+
Cristina_Ioana spune:
Anasia, saru'mana pentru analize....
Daca mai stie careva si de altele, bagati mare ca sa plec la intzepat 
Amabella, nu stiu exact cand si cat au crescut, dar pot spune ca sunt BE-LEAAAAAAA 
Cristina 21+
Amabella spune:
cristina_ioana, eu am mai aflat despre o analiza pe care intentionez sa mi-o fac: anticorpii de grup. cica e ceva asemanator cu anticorpii rh, pe care este posibil sa ii dezvolte mama in cazul cand fatul are o alta grupa de sange decat ea. toti dr cu care am vorbit mi-au zis ca asa ceva se intampla foarte rar si ca, oricum, se face fara probleme un tratament. cum eu am grupa 0 si sotul a2, va trebui sa imi fac si analiza asta, doar asa, ca sa dorm linistita, ca io sunt cam paranoica 
Cristina_Ioana spune:
Amabella, pai si eu tot din motive de paranoia imi fac toate alea... ![]()
Cristina 21+
cornelia_laura spune:
Amabella, si la mine la fel. Sanii
au crescut tare in primele luni si erau ff umflati. In ultima luna insa au stagnat, nu mai sunt asa tari nici durerosi. Iar mameloanele si sfarcurile si-au dublat dimensiunile si sunt fff inchise la culoare.
Multumesc fetelor pentru ca m-ati linistit in legatura cu visele.
...incepusem sa ma ingrijorez.
Cristina_ioana, la sarcina trecuta prin luna a 6-a am refacut: sumarul de urina si urocultura, biochimia(colesterol/Ca/Mg/trigliceride/glicemie/acid uric/uree etc) si hemograma. Toate recomandate de medicul de familie.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Amabella spune:
burtici, mai sunteti pe receptie? am testat sa vad daca mai merge site-ul, ca nu imi vine sa cred de cata vreme s-a lasat tacerea! ![]()
va rog pe toate sa imi tineti pumnii, ca luni am programare la echo 3D si morfologica si am niste emotii... apropo, eu merg la medsana si acolo imi dau gratis inregistrarea pe caseta video, daca vreau. mi se pare putin cam... sa zicem demodat
. as fi preferat pe cd sau dvd, ca sunt mai stabile, dar e bine si asa...
amabella 20+ 
mamanati spune:
Amabella, bafta la eco. SI la mine in sarcina trecuta au crescut muult sinii in preimele 2 luni, si ma dureau de nu ma puteam atinge de ei. Apoi si-au reinceput activitatea de crestere in ultimele 2 luni cred. Dupa nastere eram Pam Anderson!
Acum tot au crescul la inceput dar nu ma mai dor asa.
Noi am fost azi la medic. Ne-au cintarit, ne-au masurat. Medicul a spus ca totul e ok. Ramine sa intreb luni de rezultatele la analize, sper sa fie si ele bune, si sper sa n-am anticorpi.
Pupici la toate,
Nati
si bubu 17.
huacin spune:
cornelia cred ca asta a fost tampenia: au pus DVD intr-un inscriptor de CD, pentru ca hardul a pritocit ceva, dar DVD-ul e nou ca sigilat. Asa ca eu presupun ca dau CD in mod normal.
gingivita de sarcina nu e de gluma; la mine merge cu LACALUT AKTIV, fara a fi necesara apa de gura, care e cam riscanta; dragut e ca la Alex nu am avut nici un fel de probleme.
La mine e mai rau: azi am fost la dentista; s-a ingrozit de ce a vazut; bebe imi mananca tot calciul, a zis ca raman fara dinti pina nasc si sa-l intreb pe ginecolog daca nu pot lua mai mult calciu. Mi-a mai aparut pur si simplu o gaura, pe care nu o aveam acum 2-3 saptamani. E vreuna dintre voi care, pe langa Materna sau Elevit mai ia calciu suplimntar? Nu de alta, dar vreau sa merg cu lectia invatata la ginecolog.
analize: pe langa cele deja numerate, in trim.2 se refac zoonozele (toxoplasma, toxocara) daca ati intrat in contact cu pisici si caini netestati de curand, mai ales; se mai face citomegalovirusul. Dar, sincer, nu cred ca cazul sa va intepati si rastestati decat daca aveti suspiciuni bazate pe ceva real; testarea in sine reprezinta un stres nenecesar. Eu nu intentionez sa refac nicio astfel de analiza, nu am suspiciuni.
Colul scurtat se "vede" sigur la consult, daca medicul nu e "orb"; la consult este chiar mai relevant ca la echo, deoarec medicul sesizeaza si cat trebuia sa fie sau ceva de genul asta; orice belea e usor sesizata de un medic cu experienta. Mie, de exemplu, mi-a spus ca am colul scurtat, 36. La mine asta inseamna ca e rezonabil, nu ingrijorator. Deci, daca nu stiam de la medicul meu din sarcinile trecute (ecografista striga ca e colul scurt, de nu-stiu-cat, el zicea " binisor asa, nu ne ingrijoram") as fi intrat in panica si atunci il scurtam pe bune
.
Valentina
18+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)