Mamici de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabana spune:
Amabella multumesc frumos de informatii. Am sa ma interesez. Bafta la eco. Tot la Iosup mergi?
Cristina iti faci 4D in Clucerului nu? E super misto aparatura de acolo. Bebe se vede super. Si pozele sunt super.
Mamanati nasol ca ninge la voi. Si la noi bate un vant nasol. Sigur aduce ceva viscol. Uf nu mai vreau. Stai in casa la caldurica si ai grija de tine si de bebe.
Cristina_Ioana spune:
Sabana si Amabella, daca ar fi numai banii m-ati fi convins si pe mine cu Euroclinicul, de cand s-a deschis tot dau tarcoale si ma uit pe site...e adevarat ca pt bebe nimic nu e prea scump...eu am insa o mare pb...banuiesc ca nu poti sa iti aduci dr tau sa nasti cu el acolo...adica daca nu e medic din cadrul Euroclinic...si eu il vreau pe Lemnete langa mine, imi da putere, imi incarca bateriile si ma simt in siguranta langa el...ufff, e tare complicat...
Amabella, deci m-ai abandonat, raman singura la Polizu....
Assa- ai fost mortala cu duracell-ul...adevarul ca asa face misto de mine sotul cand intru in priza si ma apuc de strang, sa mut prin casa sau il car prin oras tot weekendul...si seara adorm si ultima pe la 12-1 noaptea 
Angelli iubita, io eram cu fibrobaru', este sfant pt mine de ani de zile, intr-o vreme am tinut cura cu fibrobar si iaurt si am slabit mult, ca si cu Monti...acum mi se pare ok ca nu ma constip
, are multe fibre si e bun cand lesini dupa un dulce, fara sa se puna nasol...
Huacin, tu tot la 52 kg esti???????????
cum reusesti mama draga, mananci nu mai frunze de salata?
te rog un raport complet 
Bulinutza, ma alatur si io fetelor si te bat la cap sa ai grija de tine, sa fii vesela si optimista, odihneste-te si fa numai ce te simti tu ok sa faci
Cristina 22+
Cristina_Ioana spune:
Sabana, hai sa te mai intreb ceva...e penibil dar vroiam sa stiu, la Euroclinic nu mai dai cu plicu'in stanga si-n dreapta? adica oamenii aia sunt destupati si nu se uita urat ca nu bagi hartia in buzunar de cate ori intra la tine in rezerva? ![]()
Banuiesc ca din 1500E-2000E mananca toate gurile lor, nu?
Cristina 22+
Sabana spune:
Ioana evident draga mea. Asta ar fi si culmea. Si in plus, daca tu vrei sa nasti cu medicul tau nu ai decat. Nu te impiedica nimeni. Il convingi frumos sa incheie contract cu spitalul, poate are deja si asta e. Stiu asta tot din cadrul clinicii. De la un asistent, prieten de al nostru, care lucreaza acolo.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, ma ia cu calduri!!! Pot sa il aduc pe dr meu sa nasc cu el acolo????? 
Si zici ca oamenii aia nu cred in celebra spaga? pai daca e sa calculam cat dam prin spital la medic, anestezist, asistente in continuu cred ca ne apropiem de suma aia...
Cristina 22+
Amabella spune:
Fetelor, sunt superfericita!!! Am venit acum de la echo morfologica si am aflat ca si eu, si bebitzu' suntem in parametri! El are 468 g si arata cu 6 zile mai mare decat ar trebui dupa UM, iar eu am un col de 47 mm! Toate sunt la locul lor si functioneaza normal, avem 152 de batai de inimioara pe minut, lichid amniotic in cantitate normala, ce mai: suntem foarte bine!
Herghelegiu inca mai poate fi gasit la Polizu, dar nu stiu pentru cat timp. A zis ca in iulie inca nu va fi in concediu, ca pleaca prin septembrie, asa ca pot sa stau linistita, ca chiar daca bebitzu' meu o fi mai lenes si o vrea sa stea mai mult in burtica, pana atunci tot se naste. Mi-a zis ca DPN dupa masuratorile de la echo este 10.07, nu 16.07, cum e dupa UM.
Echo am facut-o cu el, cu dr. Herghelegiu, si tot cu el intentionez sa nasc. Am mare incredere in el, si cu atat mai bine daca il voi gasi la Euroclinic.
Amabella 21+ si
sanatos
Muuh spune:
adas multumesc de aprecieri. M-am obisnuit sa fac gimnastica, eu dimineata iau remediile homeopate si intre ele si micul dejun trebuie sa treaca 15 -20 de minute, pe care le folosesc la gimnastica. Eu seara ajung pe la 6 acasa dar fie ma plimb fie sunt franta si nu imi arde de miscare.
sabana nu vad de ce ar iesi polemici. Fiecare naste unde vrea, cu cine vrea si cum crede ea ca e mai bine.
cristina_ioana eu la inceputul sarcinii am facut si trei ecografii pe luna, toate la Vladareanu.
mamanati eu am citit ca acum inca e normal sa nu il simti pe bebe chiar si o zi intreaga. mai are el loc si de aia nu da chiar asa in tine.
Fetele care faceti renovari majore in casa sunteti niste curajoase. Noi am facut anul trecut in vara si muncitorii nu au terminat la timp decat dupa ce i-a amenintat sotul meu ca ii incuie in casa.
Mitza
19
Cristina_Ioana spune:
Amabella, ma bucur ca sunteti in parametri
Deci daca ramane in Polizu pana in iul nasti acolo, daca nu -Euroclinic?
O sa vb si cu sotul si cu Lemnete, sa vedem ce sanse ar fi sa nasc in Euroclinic...ufff, nu vreau decat sa fie bb ok
Muuh, multumesc de sugestie, o sa le spunem si noi ca ii incuiem in casa, ca tare neseriosi sunt muncitorii astia...mie mi-e aiurea sa il las pe sot singur sa se spele pe cap cu ei, asa ca nu stiu cat o sa rezist la Sinaia, sa stau linistita adica...am zis macar la inceput, pana termina ei cu spartul...
Fetelor, ma omoara spateleeeeee !!! 

Nu stiu ce sa mai fac si in ce pozitie sa mai stau.... 

Cristina 22+
mamanati spune:
Fetelor mersi tuturor care m-au incurajat cu miscarile lui bebe. Eu mai des il simt parca se rostogoleste in burtic decit ca bate. Desi nu sunt la prima sarcina dar parca as fi paranoica pe chestia asta.
Amabella, felicitari mamicai si bebelului sanatos!