Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 5
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Mai intai sanatate tuturor , ca e mai buna decat toate.
Fetelor ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire. Eu cum am spus , Ioana a fost bolnavioara de miercuri , vineri era bine , chiar am fost la spectacol , dar sambata iar mi-a tusit si atunci nu m-am indurat sa o las , mai ales ca ea cand e mai bolnavioara numai pe mine ma vrea..Dar puneti si voi niste poze sa va vedem.
De azi incepe Postul Pastilor , celor care postiti va urez un post usor si cu folos mai ales sufletesc , sa inmultim rugaciunea,dragostea si faptele bune.
Va pup si va doresc numai bine!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Ana68 spune:
Saluti fete,
Bai gagicilor,io nu am mai intrat in vichend,ca nu am avut timp si loc...eh!omu' cu capul plin de McIntosh era la datorie si a stat priponit cu capul in monitor de nici nu ziceai ca traieste,ca nu respira....
Sa va spun ca m-am distrat la intalneala la greu....Ne-a spus tanti Doris povestea cu pocaitii de m-am cocosat de ras.Si acum rad(se uita astia la mine in birou cam ciudat,ca rad singura)...ca imi amintesc faza cu vanata cruda si "Jesus loves you...!"Beton,ce mai?!
Bai,sa vedeti,ca io am luat tramvaiul de la Conti....Eeee,io nu am vazut ca pe el scria "Retras depou" si,in loc sa merg inainte spre Printul Turcesc....a luat-o spre Badea Cartan....si dupa ce am stat un secol sa vina 5-ul,am mai stat inca un sfert de ora sa vina si 11-le....Asa ca am ajuns acasa aproape de 11....Aventura aventurilor....
Mah,io ieri am fost in Flavia si m-am capatat cu bluzita si parpalac fain si ciocolata...pupa-l-as pe ochii aia albastrii pe barbatel,ca el a zis sa imi iau ce vrea muschii mei...
Iar smbata am bantuit prin Selgros si Kaufland.
Copilasii sunt cu gatuletele in pioneze...cu tuse si dureri de gat si cap...Le dau medicamente,ce sa fac?!
Dana-danitin,ai dreptate....Sa fi tu sanatoasa si daca trebuie si poti sa ti cura de slabire....eu iti doresc mult succes!
Katik....pai ce sa scriez,mancut-as-i sufletelu' matale?Ca tre' si olecuta inspiratiune si daca nu-i...de unde?Lasa ca ma screm io olecuta si cum iese o tzaruca inspiratie...dau cu ea in tine,d'acord?Pupic si multa sanatate!
Gagici,ce faceti mah,de 8 a lu' martzisor?Hai ca io va pupez si sa aveti o zi cat mai buna.Si in caz ca maine nu am timp sa intru p-aici,va spun de pe acum "La Multi Ani!" de ziua noastra si sa petreceti frumos si cu multe surprize...
PS.Gabi,multa sanatate la printesa ta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Bey...Ana, esti mortala... noroc ca sunt singura acasa...m-a apucat si pe mine rasul...
Promit sa caut pozele cu ei si la intalnirea viitoare sa le aduc, in special pe cele in care americanul se chinuia sa intinda piftia pe paine!!!
Sanatate la copilasi! cred ca e cumplit sa fie amandoi bolnavi!
Am trimis pozele lui Gabi, cand are timp le pune ea.
Silvana, ce avea berea aia?
Era aviata?
De la bere ti-a fost rau?
Irina, sanatate lui Ioana!
Si intr-adevar, pentru toate cele care tin post: un post usor!
Mai putin si plec si eu la job...
Ne auzim diseara, care mai aveti chef...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Misto poze!
Doris, nu stiu daca berea a fost aviata da' io sigur am fost
Ana, povestea cu pocaitii a fost totala, da' vad ca Doris nu zice nimic de zupa de cocosel? Ha, Doris???
Sanatate bolnaviorelor!
Silvana si Paul
danitin spune:
Ciao, fetele! Faina intalneala, faine poze, da mie mi-ati tras clapa. Sa vedeti cum... Merg la Poli la meci - un noroi si un frig de mor - dupa constat ca ai mei colegi reporteri au cam tras chiulul asa ca eram eu cu trei microfoane in mana, se uitau fotbalistii cam lung si ma tot rugam de cameramani hai mai repejor ca am intalneala si vreau sa plec. Da pana au facut dus jucatorii, s-au frizat si parfumat, a trecut timpul. In final, merg la releu si incep sa bomban ca am pierdut frumusete de intalneala. Asa ca ai mei colegi si cativa fotbalisti ma invita la intalneala lor tot in cafe de Paris, ca sigur va gasesc si pe voi acolo. Intreb chelnaritele de un grup mare si vesel de gagici, alea dau din umeri, eu ma gandesc ca am inteles gresit ... ma consolez cu o bere si o iau spre casa.
Ana / nu ai zis nimic de chefurile de pe la tine de la serviciu... cred ca am si eu niste cunostiinte pe la voi. Pe Teo (cel Maare)si pe Cosmin Moldovan (Ninu).
Doris / cum stai cu slabitul. Mie imi trebuie taare multa vointa, ca pot merge la sala doar intr-o fereastra de la serviciu, intre 11,00 si 14,00 si cand vin de acolo sunt franta... Vreau si o consultatie de specialitate, ce culori, in afara de blond, se poarta anul asta. trebuie sa/mi schimb culoara ca mi se usuca tare parul.
Irina, sanatate puiutului. Tu reusesti sa tii postul?
Silva / da cata bere a fost?
gabi / starea aiurea ni se trage de la vreme. Nu ai vazut, a scazut temperatura cu 10 grade in 2 ore... Asta numai bine nu face. plus ca o fi ceva si cu astrele.
Noi am inceput pregatirile pentru ziua spiridusului. Revin cu intrebarea / nu stiti pe unde gasesc de cumparat trandafiri pentru ornamentat tortul?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
angy11 spune:
Ciao!
Am vazut pozele sunt faine!
Care-i faza cu pocaitii?
Vreau si eu sa stiu!
Danitin,am vazut undeva dar nu mai stiu,sa ma tai bucatele,dar daca imi aduc amine,si de-ar fi sa ma duc de la scoala la vreun net si tot iti scriu.
Cert e ca am vazut ceva floricele de totrt in piata Iosefin.
Eu sunt varza dupa ziua de scoala si lectiile lui Daniel pt. marti,tot cred ca e marti.
Irina,faza de pe mail cu Geta a picat,asa ca fiecare pe cont propriu.Asta daca vine Ioana,azi parca nu am vazut-o.
Eu pe Angy am luat-o azi cu lacrimi in ochi,cica o durea gatul.
A venit pediatrul a vazut-o nu avea mai nimic.Nu situ ce sa cred.
Fetelor joi avem concert de prezentare a instrumentelor,de fapt a sectiilor din scoala,muzica,teatru,balet.
o sa tina vreo ora si e special conceput pt. cei interesati ca copiii sa invete ceva muzica...etc.
daca vreti joi la 17 la Ion Vidu,intrarea liberea.
concertul e realizat de "crema liceului" la nivel profesionist.
Va invit cu copiii,macar sa va faceti o idee.
Apropos Gaby si Irina,a-ti fost la baletul cu alti balerini,hehehe
Toata lumea se distra azi la scoala pe chestia.
In fine nu conteaza partea tehnica,fetelor le-a placut?
katik spune:
salutare fetelor!
mai, da' faina intilneala ati avut! faine poze!
imi cam scapa oarece amanunte, poate ma dumiresc pe parcurs, acum neuronii mei lucreaza mai greu
pina nu uit, danitin, acum ceva vreme am vazut flori pentru tort la Trandafirul, acolo in spate unde se vind chestii la pachet. pe la Codrina ai intrebat? la un moment dat am vazut si pe acolo, mai demult ce-i drept. spor la cautat!
acu' nu mai scriu, ca pic de somn, tare, tare!
pupici
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara...
Dormiti?
Ei, uite, eu am venit de la scoala, un frig de numa, am baut o cafea cam tarziu ce-i drept si nu mai am somn.
Asa ca va scriu...chiar daca la ora asta vorbesc singura.
Danitin, chiar imi pare rau de faza cu intalnirea...
Zau ca ar fi bine sa ai numerele noastre de telefon, macar pentru situatii din astea limita...
Despre culoare, eu iti pot da sfaturi, dar stii ceva?
Te invit pe bune la o consultatie, cand ai timp.
Sa stam de vorba, sa vad culoarea pe care o ai acum, alea alea...
Asa ca luni, joi, vineri, intre 16-19,30 sau sambata intre 10-13, te astept la Modex, et. 3.
Nu de alta, dar eu stiu sa fac mai bine decat sa spun...
Trandafiri pt. tort am vazut la Codrina din Dacia.
Silvana, bandito...
Da mey, am facut zupa de cocos si seara am facut varza cocoselul...
asta felul doi...
Na, ca sa ai de ce rade maine dimineata la birou... ca acum seara nu ai net.
Katik, trebuie neaparat sa vii la intalniri, altfel pierzi comedii de ultima ora...
Suntem pasnice, chiar si dupa un pahar de tarie, suntem OK.
Angi, merci de invitatie...
Valabil si pentru tine, mai lasa munca aia, eu stiu ca munca inobileaza omul, dar cine mai are nevoie de nobili?
Vino si tu, sa te mai destinzi...pe bune...
Ce a zis Mihai de a mica?
V-am promis o surpriza, asa ca ma tin de cuvant, de altfel ca intotdeauna!
Normal ca dupa ce mi-am dat demisia, ma simt infloritoare, imi pare rau ca nu am facut-o mai demult...
Si avand mai mult timp, m-am gandit eu asa...
Dupa faza cu Cafe de Paris, unde madam aia nu ne-a primit, m-am cam suparat...
Si ce mi-am zis?
De cand ne cunoastem - si e ceva timp de atunci- ne intalnim numai prin baruri, nu zic , e super fain, dar mai trebuie schimbat decorul.
Cred ca multe dintre voi si-ar dori o excursie undeva...la aer curat, macar pentru un we, ca tare bine ne-ar prinde dupa atata munca , zau...
Si pentru ca in preajma zilei de 8 Martie, toate meritam un cadou, subsemnata impreuna cu complicea Vali nasa, va daruim un cadou pe care speram sa-l primiti cu bucurie iar in urma lui sa ramana amintiri frumoase pentru mai tarziu!
Atentiune, Natiune....
In 14-15 aprilie, respectiv vineri si sambata, va invitam intr-o excursie de neuitat, la ROMANESTI.
Cazare: Vila lui Vali
Gazde: Parintii ei, deosebit de ospitalieri si bucurosi deja ca le vom fi musafiri( stiu deja despre ce punem noi la cale)
Mesele: asigurate din partea casei( daca e cald mesele se vor servi in curte)
Obiective turistice de vizitat:
Pestera de la Romanesti, Manastirea, Valea lui Liman,imprejurimi.
Transport:
Aici e singura problema, dar rezolvabila. Avem nevoie de masina(i), in functie de cate doritoare vor fi.
Asa ca, daca Anda va spune prezent, am putea pune toate bani de benzina, si aceasta ar fi singura cheltuiala pe care ar trebui sa o faceti, in rest totul e gratis din partea casei, cazare, mancare.
Ghid:
Vali, o graviduta aventuriera
In speranta ca intr-adevar v-am facut o surpriza, din timp, sa va puteti aranja programul pana atunci,sa nu spuneti ca nu puteti veni, astept cu nerabdare parerile voastre!
Bineinteles si Vali...
Intre Noapte Buna si Buna dimineata, sa visati frumos...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Si fiindca o nebuna incurabila ca mine nu are somn....
a mai vorbit la ora 12 noaptea cu alta dusa...adica cu Anda!
Natiune,
Anda ne duce cu masina...
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
E super incantata de idee...
Avem deja primele trei prezente:
Anda
Doris
Vali
Lista continua...
Stiam ca sunt dusa, dar cand am reintrat pe DC, am crezut ca s-a dereglat scrisul:
Mi-a urat Buna dimineata, Doris-Alina...de fapt ce ma mir, e 12 si un minut
Dimineata sper sa va incepeti ziua cu un zambet si cu multa bucurie, pentru ca meritati!
Marea provocare continua:
...........................
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI