Impreuna, Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Ce misto!!! Si eu viiiiiin!!

Danitim, o bere am baut, dar cred ca era expirata. Imi pare rau ca ai venit la intalnire si noi nu eram acolo.
Mai revin, acum am ceva de lucru.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Superba surpriza Doris si foarte frumos din partea lui Vali sa ne invite. Eu multumesc din suflet si sunt convinsa ca ne-am fi simtit minunat, dar din pacate trebuie de pe acum sa zic "nu". In 16 aprilie e Pastiul catolic, asa ca sub nici o forma nu am cum sa vin. Imi pare chiar rau.

In 1 si 2 aprilie merg la teambuilding la Moneasa si deja e mult sa las pe altii cu copiii ... dar cred ca o sa-mi prinda tare bine. Mi-e foarte dor de o iesire. (vezi, Ana, mi-am dorit tare un teambuilding cand am vazut pozele tale, si acuma facem si noi )

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Silvana, ne bucuram ca vii...
Eu deja numar zilele...
Gabi, sincer, nu m-am gandit ca atunci e Patele Catolic.
Dar, in acel we e libera Vali de la lucru.
Nu am vrut sa mergem de Paste ca nu ar veni nimeni, plus ca de Pasti, ii vin nasii lui Vali din Italia, asa ca e ocupata casa.
Iar in luna aceasta e inca frig, am vrut sa se mai incalzeasca, sa infloreasca pomii.
Imi pare rau, dar, promitem, daca iese totul bine, si fetelor o sa le placa zona, mai facem astfel de excursii la sf. saptamanii.

Au spus prezent pana acum:
Silvana
Anda
Vali
Doris
Mai o persoana si prima masina e ocupata...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salut dragele mele!

Au plecat ai mei parinti si iar nu mai fac fata..

Imi pare rau ca n-am ajuns sambata...dar neprevazut nasii ne-au invitat la Mall..io am sperat ca ajung si la voi...chiar am sunat...dar probabil ca tocmai radeati f tare si Doris n-a auzit telefonul..asa ca tre sa fac rost de toate nr-le voastre..

La Romanesti..nu se poate ca am treburi unguresti..da vreau si io altatdata..n-am fost niciodata..

va pup si primavara macar in suflet va doresc si sanatate bolnaviorilor...

mihi

POZE

Dia_codat io stau pe Timocului in Traian si-mi aduce un nene laptele acasa...cand vi vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete ,

Dana , nu stiam ca ii cunosti pe Teo si pe Ninu...Ce haios!Vezi ce mica e lumea?Sti ca Teo e mare boss acum,la Bucuresti.A plecat de la 1 ianuarie ca sef de compartiment monitorizare la Bucuresti la IGCTI-ul mare....Hehehehehe...cica s-a ajuns!Glumesc,evident!
Si ca tot intrebai de chef:uite,dragelor,ca suntem in focurile creatiei aici,la munca.Mai devreme am terminat de umplut oualelele...si acum am luat o pauzare pana ce vin mezelurile,apoi e sedinta pe la 12 si p-orma ne chefuim.Au organizat colegele mele,de fapt toate am pus la cale tarasenia,sa le facem surprize la colegii baieti...Dana,sa nu cumva sa-l suni pe Ninu,daca citesti si sa ii spui de surpriza,ca te musc de cerul gurii,ai grija.Asa ca eu va spun voua...da' nu ma dati de gol.Auziti aicea ce le-a dat prin cap la colegele mele:am facut toate poze,imbracate absolut la fel:sapca neagra(aceeasi,de la o colega),pantaloni negrii sau blugi negrii,bluza neagra(aceeasi de la aceeasi colega),ochelari de soare negrii si....am taiat pozele facute A4 ca pe puzzle si le dam la trei echipe de colegi masculi sa le nimereasca.Echipa care face prima puzzle primeste o sticla de vin.Baaaiiii....n-o sa ma credeti,insa cand am vazut pozele,pe cuvantul meu ca nici eu nu m-am recunoscut,asa de semanam toate una cu alta,evident in functie de dimensiunile corporale.Eu m-am confundat singurica cu alte trei colege....In fine,pe langa asta,o sa dansam intre noi Brasoveanca si pe urma,dupa ce le aratam cum se face,ii invitam fiecare pe cate un coleg la dans....O sa fie pisu lumii,ca astia ai mei de la lucru ,au in general doua picioare stangi,nu prea le au cu topaiala.
Si surpriza serii va fi un streape tease facut de o colega,da' nu va imaginati ceva erotic,ci fata doar isi pune un tricou alb,mulat(cu sutien,nu fiti rele) peste care pune o camasa inchisa la culoare.Ei bine,ea danseaza pe muzica lui Joe Coker,dar da doar camasa aia jos de pe ea,si ramane cu tricoul mulat pe care scrie asa :"Daca vreti mai mult....eu imi doresc o vila,un BMW si un Yaht"...
Si la tot cheful asta vine si seful al mare de la Bucale...
Din cate am inteles si baietii ne-au pregatit o surpriza,insa habar nu am despre ce-i vorba...Va povestesc io maine ce si cum a fost...Cam asta ii cu cheful.
Copilutii sunt cu tratament amandoi.Alex are scutire de la scoala pana luni si a inceput si el cu antibiotic.Am fost aseara cu amandoi la dispensar.
Doris,ce fain cu excursia....As fi mers si eu,insa nu pot veni....Asa ca va spun de pe acum distractie frumoasa pe acolo pe unde mergeti.
Hai ca v-am facut curioase,este?!Hihihihihihi.....
Baaahh.....sa vedeti ce face tanti Lina a mea:spala cutia in care tin io branza in frigider si mi-o pune la loc in frigider goala....de ce?Paote ca sa nu se strice goala....Prima data cand a facut asta ,bagase o farfurie curata goala in frigider,am zis ca e o intamplare,dar acum vad ca nu e...A innebunit lupu'!
Silvana,ai tu dreptate....Bai Doris,cum a fost supa de cocosel?Ai uitat sa ne pove...Hehehehhee...
No gagici,va las,ca acusi tre' sa spun prezent prin bucatarie.Pupici si mai vorbim noi!Sa aveti o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Bey...Ana....
Cu ce ocazie e cheful vostru de la job?
De 8 Martie?
Ce fain va distrati, cu asa colegi....jos palaria...
Distractie placuta si sa faceti poze sa vedem si noi!
De ce nu vii in excursie?
Nici nu-mi imaginez sa nu vii, uite si Vali zice la fel...
Totul e din partea casei...
Din cate stiu nu esti catolica, libera in we esti, asa ca mai ramane sa vb cu tanti sa stea 2 zile cu copii si vii!
Ne-am inteles?
Sau ai deja alte planuri pentru 15 aprilie?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Salutare fetelor!

In primul si-n primul rand vreau sa o felicit si eu pe Miro, sa ai o sarcina usoara si fara probleme si sa ne ti la curent cu burtik.

Hehe, frumoase poze mah, de la intalneala.

Ce sa va spunem de noi ca ne-a mai aparut un dintzishor! avem in total 5 pana acum. Vad ca incepe sa cam depinda de mine, adica nu vrea sa fiu plecata nici 5 minute de langa ea. Si seara dupa ce papa tzitzi si adoarme , eu incerc sa o pun in patut la ea si imediat se trezeste. La noi in pat doarme dusa si mai intinde cate o manuta sa se asigure ca e langa mine. Of, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. asta e.

Am plecat la culcarik sa apuc si eu ceva somnik. Cei virusati sa va faceti rost de antivirusi. Sper sa nu ne apuce si pe noi ceva ca momentan stranutam de numa' numa'.

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI! pentru noi FEMEILE sa avem parte de muuuulta sanatate ca sa putem sa le avem pe toate.

O noapte linistita.

Mergi la inceput

Dragelor, azi, de ziua noastra, va doresc tot ce-mi doresc si mie...
Sa fim sanatoase, fericite, iubite, implinite,frumoase...

flori
bucurie
noroc
chef
surprize
iubire

tuturor!
Sa intimpinam primavara cu bucurie,sa nu le uitam nici pe mamele si bunicile noastre...

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!

O zi frumoasa, asa cum va doriti...
Distractie placuta!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele si LA MULTI ANI!!!!

Eu mi-am inceput ziua in mod festiv. Sotiorul mi-a cumparat o zambila in ghiveci - asta e traditie de familie, ca dupa ce se usuca o duc la casuta de vacanta si o plantez in gradina - si i-a pasat-o spiridusului sa mi-o dea. Eu dormeam, spiridusul s-a catarat langa mine in pat si pana sa fac ochi mi-a trantit ghiveciul in cap. Acum am o frumusete de cucui. Am plecat tarziu de acasa, din cauza accidentului, si cand am ajuns la lucru am constatat ca toate gagicile sunt la tol festiv, mini si decolteuri, numai eu in helanca si blugi.
Ana - super faina distractie. Nu-i spun nimic la Ninu dar al meu sot vrea sa stie cum sta chestia cu muscatul in cerul gurii, cica i se pare interesant
Doris - merci de oferta, cred ca trec sambata, daca ma dreg dupa chef ca vineri sarbatorim spiridusul
amutza - lasa ca trece, vin vremurile in care stai si te uiti la bebe cum doarme singur si te gandesti cu drag la vremurile in care era total dependent de tine. Ca in timp uiti cum vine treaba cu lipsa cronica de somn...
Mihi - ai primit raspunsul la PM? Te-ai descurcat cu cei de la Pro?
katik - ai dormit? ti/ai revenit? merci de pontul cu trandafirii, am gasit intr/un final la marketul alimentar din Mall. Nu-s grozavi dar trebuiau trimisi urgent la bunica si n-am mai avut timp de cautat

Super faina chestia cu intalneala de la Romanesti. Zona e superba, am fost la concertele din pestera. Fara spiridus eu nu plec, ca si asa stau cam putin cu el. Eventual va puteti interesa voi daca nu e pe acolo vreo pensiune si ce scoruri au?

Inchei cu inca un mare La multi ani!!!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

La multi ani!
Va doresc o zi frumoasa de 8 Martie(cat a mai ramas din ea).

Dana,pensiune,de fapt hotel e foarte aproape de Romanesti la Valea lui Liman.

Mergi la inceput