Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 4
katik spune:
distractie placuta la toata lumea! sa faceti multe, multe poze!!!!!!!
+15
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
angy11 spune:
Sper ca v-ati distrat la intalneala,care a fost surpriza Doris?
Asteptam impresii si poze!!!!
Duminica placuta,va urez!
katik spune:
buna dimineata!
va doresc o duminica placuta, sa va odihniti ca mai vine o saptamina de miine
sigur a fost bine la chef, ca vad ca lumea inca doarme
angy, si tu ai lipsit?
sa stiti ca m-am gindit aseara la voi
puneti multe poze, sa simtim si noi atmosfera
pupici la toata lumea!
+15
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
gabirus spune:
Neatza!
Nu dati cu rosii , nu am reusit sa ajung. Al meu drag sot a plecat azi in delegatie, asa ca am stat sa-l pregatesc etc etc si cand am terminat nu am mai avut energie nici sa vorbesc. De fapt nu am avut ieri toata ziua energie pentru mai nimic. Nu stiu ce-i cu mine ... o fi astenia de primavara? Ma simt complet lesinata ... Stiti ca eu sunt vorbareata ... ei acuma abia leg doua cuvinte. Nu mi-e somn, nu mi-e rau, nu ma doare nimic. Dar ceva nu e ok.
Cum a fost ieri? Cum v-ati distrat la Bastion?
POZE
angy11 spune:
Gabi si sotul tau a plecat azi?Si al meu,azi dimineata la 9.Sunt curioasa cum v-a decurge saptamana,ca am si concert si olimpicii de pregatit,Angy are lectie dechisa,waw,ma ia cu dureri de cap.
Dar chiar nu vrea nimeni sa povesteasca de la intalnire?
gabirus spune:
Cred ca s-au suparat fetele pe noi si fac greva
Al meu a plecat la Cluj (la intoarcere o aduce si pe socrella mea) si se intoarce miercuri.
Nici nu a plecat bine, a inceput nebunia: Eva a facut scurt febra (intre timp i-a si trecut), dupa care a tras de o punga de caramele in debara si s-a rupt chestia care tinea raftul. Pe raft era si o oala sub presiune .... va dati seama ce iesea daca ii cadeau toate in cap. Pana acuma am scapat doar cu munca si adunat mizerie
POZE
angy11 spune:
Ai dreptate!
Mey dar ce ne potrivim,noi ieri am fost in Kaufland si Mall sa facem aprovizionarea ca eu saptamana viitoare cu atatea pe cap n-o sa am timp.
Am terminat la 16 dupamasa,cand am plecat la frate-miu,acolo ne-am pus cu totii sa facem potoale,fiecare ce-i trecea prin minte,cand ne-am trezit ca Angy a facut febra si adormise pe canapea,la inceput nu am observat febra,am pus somnul pe fondul oboselii din Kids land,cand s-a trezit am vazut ca e varza,am venit cu ea acasa,da-i cu tratamente....apoi au urmat bagajele sotului,calcat,pregatit...etc,parca nu erau destule intr-una din pungile cu cumparaturi pusesera un borcan cu compot neinchis,Emil,sau frate-miu ca ei au umblat cu copmpotul,eu cum am ajuns acasa am lasat plasele deoparte,m-am ocupat de angy,de bagaje...si intru-un tarziu vad o dara in bucatarie,aproape se uscase zeama aceea scursa,cumparaturile din pasa respectiva erau compromise,dai freaca,curata.
Doris-Alina spune:
Salutare!
Suntem obositi de numa...
Am fost la plimbare cu Ines, ne-am jucat, am fost la ai mei, si in Aurora la cumparaturi,acum baita si nani!
Gabi, pacat ca nu ai putut veni.
A fost tare fain, am ras, am povestit.
Bineinteles ca nu am stiut ca ne trebuia rezervare la Cafe de Paris, asa ca de la intrare ne-a abordat o domnisorica infumurata ca putem sta la singura masa care mai era libera, dar numai pana la 20,45, ca apoi sosesc cei care au facut rezervare.
Asa ca ne-am enervat si am plecat unde am vazut cu ochii.
Si unde puteam sa vedem mai bine, decat la Bastion?
Preturi bune, liniste, mancare si bautura buna, asa ca a fost fain.
Gabi, pot sa-ti trimit pozele maine pe e-mail, sa le pui acolo pe prima pagina la intalnirile noastre?
Acum sunt obosita, nu mai am nervi.
Sper ca ati avut o duminica placuta...
Sanatate la Angi si lui Eva...
Aveti grija ca iar bantuie virozele...
Parca nu mai vine caldura asta ...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
Mey Doris noi ne-am gandit ca faceti greva si de-aia nu scrieti,na ca ne-am linistit.
Ma bucur ca v-ati distrat macar voi,abia astept sa vad pozele.
Mersi de urari!
O saptamana placuta va doresc!
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Slaba activitate pe aci. Vad ca toata lumea a avut program turbo in we si nici eu nu fac exceptie. Sambata am bagat ca migu' curatenie si mancare, duminica o droaie de musafiri neanuntati, numa ce ma pregateam sa fac baie la copil si apar.
La intalneala a fost bine, dar am avut o durere de cap si burta de la berea aia, o fi fost gripata si ea amarata
Gabi si Angy, sanatate puiutilor!
Eu maine merg sa scot analizele lu' fiu-miu.
Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici