Clubul nurorilor (18)
Raspunsuri - Pagina 8
diadaniela spune:
Auziti ce-i zice soacra-mea Alexandrei! Cica la vara sa plece ele amandoua la tara,dar fara mine. Fii-mea ,saraca, a venit intr-un suflet si mi-a spus.Va imaginati ce femeie rea poate sa fie?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
cherry22 spune:
Flavia, dinspre partea mea, poti trece si anul nasterii. Fetelor, voi ce ziceti?
Eu mi-s nascuta pe 22.08.1976, na, ca am zis-o. Vai, anul asta schimb prefixul, dar ma simt tinerica rau
Andreea
Razuca, nu fii suparata, vei gasi tu un job mai bun. Mai trage de asta pana la nunta, dupa care, pleaca fara sa te uiti in urma. Nu-ti face probleme, noi, leoaicele, suntem niste luptatoare, nu?
Marina . O sa ne auzim si la "tututnariste"
fannna2003 spune:
buna norici!
n-am mai vorbit de mult dar v-am citit mereu...maaama cata treaba am avut!!!
sotul meu a plecat la capitala sa se scoleasca...vine scolit
...
in rest la mine totul e ok...cel mic(Bogdan) ma innebuneste cu energia lui cel mare(Florin)cu scoala...grea si frumoasa viata de liceean...soacra saraca face treaba non stop...si eu cu serviciul...
Cam asta-i...
Bun venit noricilor noi!!si nu in ultimul rand d-nei a.cicel...frumoase peze...cred ca a fost super dansul sotului
...si eu 22 ianuarie 1969...na ca-s cea mai tanara
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
[!si nu in ultimul rand d-nei a.cicel...frumoase peze...cred ca a fost super dansul sotului
Super....e putin spus. Pacat ca nu bause nimic, in afara de sampania de la inceput...ca ar fi continuat. Si daca aveam ceva banuti in saculet....il stimulam. Nasei i-a fost rusine sa ii bage in pantaloni....Dar a fost foarte tare oricum. Nimeni nu se astepta.
16+
POZE
camelia72 spune:
Salutare,fetelor,intru si eu repejor ca e sotul acasa si vrea sa se joace pe calculator...
Am vazut ca v-a fost dor de mine...cherry,am avut si un mic show cu soacra...va povestesc alta data,cand am mai mult timp...!
Eu sunt nascuta pe 1 februarie 1972...cred ca eu si fanna suntem cele mai tinerele
Va pupik pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Grrrrr Dana uite pt scorpie. Naspa modul in care a facut-o, putea sa iti propuna tie eventual sa o lasi pe Alexandra cateva zile la ea la tara, nu sa-i spuna copilului sa mearga singura fara tine.
Te miri ca no sa-i spuna mai incolo "fugi mama de acasa" sau mai stiu eu ce tampenii
Fana te-am dat disparuta:) Deja ai flacai mari, ce-ti pasa:) Pana ajunge a mea la liceu...
Hai ca am culcat-o pe Sara, ma apuc sa dreg listuta:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Cami, sa stii ca mi-a fost dor de tine. Stiam eu ca scorpia ti-a facut ceva nasol. Femeia asta nu se va potoli nici in mormant, mama ei de rautate
Andreea, ati fost niste frumosi la nunta. Ce face bb?
Fanna, ce baieti mari ai, sa-ti traiasca! In curand, vei si tu soacra, una buna, binenteles
Dana, urat a procedat socrela, trebuia sa vorbeasca cu tine mai intai, asa era normal. Un pentru ea si pentru tine
SunSmile spune:
Helloe!
Flavia ti-am pomis...si uite, ma tin de cuvant! O mica pauza, mare chin!
Ma bucur ca au reaparut Cami si Fanna!
Si ma bucur ca toate sunteti bine...pe soacrele alea rele nu le mai bagati in seama!
Apropos de data de nastere: 22 mai 1980
Acum chiar nu mai pot sta! Va pup si ne auzim pe seara!
Pt cele care nu au internet acasa: Weekend placut si linistit!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Mai trage de asta pana la nunta, dupa care, pleaca fara sa te uiti in urma. Nu-ti face probleme, noi, leoaicele, suntem niste luptatoare, nu?
Asta vrea leoaica din mine !... doar k acum tb sa ma port ca o mata blanda..deocamdata...
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto