Clubul nurorilor (18)
Raspunsuri - Pagina 9
cherry22 spune:
SunSmile, wk frumos! Ne auzim luni, ca eu nu am internet acasa.
Razuca, ai primit mail-ul?
Flavia, pe unde esti?
diadaniela spune:
Flavia ,stie ca nu las fata cu ea nici 5 minte ,asa ca joaca murdar.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Am muncit la listutza, cele pe care le-am omis le rog sa mi le mai spuna o data (datele de nastere), iar cele care nu le-au specificat si doresc, le rog sa o faca :)
Ma enerveaza de mor coloanele astea din lista, ca nu se aliniaza nicicum, tre sa tot numar liniutele, sa tot adaug, sa sterg, of of, mai mai
Cami povesteste-ne ce a mai facut blondina
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Da, Cami ,spune ce a mai facut ,ca si eu sunt curioasa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
BraveGirl spune:
Va salut si eu...Va multumesc ca v-ati gandit la cum mi-a mers in sesiune.Pt ca sunt ultimul an , am tras tare si nu am nici o restanta...nu de alta dar la noi licenta e in vara si daca ai restante le dai chiar inainte de licenta.
Si acum sa va spun si eu data nasterii: 26 mai 1981
==========
Corina
Albumul meu
cherry22 spune:
Fetelor, pe unde umblati? Ati intrat deja in wk?
Cami, cu ce se mai lauda blondina? Ce tampenii mai face?
Norici din bucuresti, nu vreti sa ne vedem intr-o zi, la o sueta? Ce ziceti?
Alynutza spune:
Pe cand sa va trimit si eu mesaj mi s-a blocat calculatorul... si-s necajita de nu mai pot... va vor astia sa ma ia pe sus sa ma mute cu job-ul tocmai in Grigorescu (eu acum fac 10 minute pe jos pana la birou, pana in Grigorescu trebuie sa schimb 2 mijloace de transport)... e o porcarie, vor sa ma dea peste cap si-i numai un job temporar, e o situatie asa de aiurea, asa tare m-am enervat, ma doar deja stomacul si capul...
cherry22 spune:
Alynutza, imi pare rau ca te-au suparat astia. Dar, chiar trebuie sa te muti, nu se poate gasi o alta solutie? Nu stiu, zic si eu. Uite niste , nu mai fi nervoasa, incepe wk, trebuie sa te distrezi, doar asa ne-a fost vorba, nu?
Razuca, pe unde esti?
marinar spune:
cherry si eu am mai propus sa o punem de-o intalnire dar nu a sarit nimeni. Hai sa insistam, poate poate..............
Si mai intreb inca o data: prin ce zone stati?
marinar