Clubul nurorilor (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata

pup toate noricile- sa aveti un w placut.

mai , ca tot vb de ani, zile de nastere (eu sunt pe 17 aprilie) eu va intreb- pe cele din Buc, pe unde stati? Poate suntem vecine si nu stim. Eu stau in Pantelimon, la Electroaparataj. Sta cineva prin zona?????????????

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nadia am vazut si io pozele!!! o sa fi o mamica frumusica si o gravidutza faina!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da fetelor, buna ideea cu zilele de nastere, le voi trece pe cele care le-ati scris deja, numai sa am putin timp liber

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

flavia, printre pozele tale este una in care ai parul scurt!! tu esti aia, nu??? iti sta (sau statea) super fain cu tunsoarea aia!!!!! (sper ca nu te-am suparat... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Da fetelor, buna ideea cu zilele de nastere, le voi trece pe cele care le-ati scris deja, numai sa am putin timp liber

Io-s leoaica "plina", pe 24 iulie !
Fetelor, multumesc pt gandurile bune ! Am dat cautare pt un sub la Generale, unde era scrisa toata povestea.. nu l-am gasit nicaieri !
oricum, puiu m-a intrebat dak imi mareau salariul pana la 10 mil, MAI stateam aici, mai induram jignirile sefilor? si m-am gandit... NU ! asa k nu prea mai imi pasa... dar dadea bine cresterea in CM, totusi..
oricum, incerc sa rezist aici pana la nunta, pt k nu imi permit sa stau acasa deloc ! intre timp, mai caut, nu la greu, dar.. caut. iar dupa nunta, preconizez un medical prelungit si... mutarea ! de fapt, vad eu cum plec... dar plec !!!!!!

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

flavia, printre pozele tale este una in care ai parul scurt!! tu esti aia, nu??? iti sta (sau statea) super fain cu tunsoarea aia!!!!! (sper ca nu te-am suparat... )

Si eu i-am zis ca ii sta mai bine cu parul scurt. E mai sexoasa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Am reusit si eu sa ma trezesc...in cele din urma.
Acuma incerc sa citesc mai lucid capitolele pe care le-am pierdut....dar nu cred ca am vreo sansa sa recuperez integral.
Am vazut ca avem nurori noi, asa ca le urez bun venit.
Din cate am inteles....Nadia e si ea insarcinata? Felicitari si sa ai un bb sanatos si mancacios.
Flavia eu sunt nascuta pe 8 aprilie, asa ca daca faci listuta cu datele de nastere, te rog sa ma treci si pe mine acolo.

16+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Si eu i-am zis ca ii sta mai bine cu parul scurt. E mai sexoasa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

NU-I ASA DANA????
FLAVIA, pe unde esti??? ai disparut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aci sunt, in priza cu Sara, nu ma slabeste o clipa, acu scriu cu ea in brate:)

Mersi fetelor de complimente, are dreptate Dana ca eu sunt acolo, m-am tuns in toamna ca eram plicti de podoaba capilara, dae barbatu-meu a avut un soc cand m-a vazut:)

Datele de nastere sa le trec asa, sau si anul nasterii?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

la mine poti sa treci si anul nasterii, ca nu am deranjeaza!!!! 1983

Mergi la inceput