Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

Pardon, am uitat linku'

Mergi la inceput

Impuscati-ma!
http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=3271

Mergi la inceput

Am revenit pt ca am vazut o poza cu leagan cu fluturi cam cum iam pus si eu lu' scumpi meu.Oricum ai nostri sunt mai colorati(verde praz si nu numai)
http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=3228

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai sa vedeti ce tinerica eram si ce par am avut si eu... Nu asa de lung si de frumos, dar a mers... Facea moda cu discoteca... Poza din facultate!

EU CU PAR LUNG SI CEVA CRACI

tot la disco! purtam fuste scurte rau! nu stiu cat se vede!

CRACI, AGAIN

Si aici poza in timp ce dansam, numai oasele ieseau din mine!

DANSAND
Ma imbracam de la copii, uneori! ca aveam cele mai mici dimensiuni, ca tzate mai putin. Noroc cu bluzele mulate ca paream si eu cu tzati!

De-asta va ziceam ca am fost mai slaba si acum cu ceva kg in plus... Bine ca nu ma mai alege nimeni si sunt la casa mea ca iar faceam greva foamei!... Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitzam, m-ai dat gata! Nu stiu cita distractie ati avut voi cu datele despre viata anterioara, dar pe mine m-au lasat cu gura cascata: eu si sotul meu am avut aceeasi lectie de invatat din viata anterioara, fetele mele la fel (ca magia exista peste tot in orice situatie) si au avut aceleasi meserii, una a trait in Mexic si cealalta in Canada, eu si cea mai buna prietena a mea am trait undeva intre Australia si Noua Zeelanda, cam in aceeasi perioada si aveam aceleasi ocupatii (ne ocupam de scris, tiparit sau de pergamente vechi!)... ei, ce spuneti, nu sint stranii coincidentele? Si daca va mai spun ceva... daca nu ma maritam, ghiciti unde am fi emigrat eu si prietena mea!?! In Australia sau Noua Zeelanda. De fapt eu si dupa ce ea s-a razgindit si s-a pus problema emigrarii cu sotul meu, prima tot Australia pe lista a fost. Dar am ajuns in Canada, ca ni s-a parut mai usor.
Gusta, am trimis si eu doua poze, le-ai primit? Eu nu mai spun nimic de colajul pe care m-am laudat ca il fac... Sper sa reuseasca Gusta sa il faca pe al ei.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Imi beau cafeaua si ma pregatesc de scoala si nu am nici un chef ca a nins afara si este frig.

Beatrice frumoase poze.

Nelia meritul cu colajul nu este el meu eu numai am sa strang pozele ca tati il face daca nu o incurca cu mami.

Barbygirl sper sa fie totul bine cu Ema.

Ioana sper sa fi fost o simpla alarma la Mogaldeata.

Olga poate cu timpul Tony o sa isi regleze somnul si o sa te poti odihni si tu.

Sa va spun de Mara mea care s-a invatat sa doarma in pat intre noi.Nu a dormit cat era mai mica dar acuma de aproape o luma doarme intre noi.Si aseara am incercat sa o pun in patul ei adormita si au inceput protestele m-am tinut tare ca nu o iau tati deja dadea semne de dezertare.A dormit dar acuma unde credeti ca doarme dupa ce a plecat tati la serviciu ?Normal ca in patul mare pe locul lui.Si nu am zis nimic ca omul mi-a si precizat ca pe locul lui doarme numai cine vrea el.

Oana daca mai vorbesti cu Laura spunei ca ii duc lipsa si debea o astept.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Stati ca am uitat ceva .

Gabitza situl e super si crede-ma ca la mine se potriveste.

Cloreta ti-am admirat pozele sunt superbe si parul si mai superb.Toata viata am visat sa am un par asa.Acuma numai am rabdare sa astept sa creasca.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Adela, cred ca am ramas ultima sa-ti urez BUN VENIT! Sunt una dintre cele care nu apuca sa citeasca toate mesajele. Am citit de la Atelier. E scris cu suflet. Cursiv si inchegat, iar copila calda si vesela.

Am si o intrebare pt ca tocmai ce visasem fluturi (griji, cica) De unde pot cumpara fluturi de pus pe pereti? A vazut cineva? Vazusem eu acum cativa ani la Lida. Erau mari si frumosi. Tare imi doresc de multa vreme sa-i agat un fluture colorat intr-un colt al camerei ei.

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adela, ai trecut de 10 mesaje, acum o sa-ti intre direct postarile pe forum si poate asa o sa ti se para mai user friendlly.
Seara nu esti online sa intri pe chat? Aseara a intrat si TDI prima data pe chat cu noi, sper ca nu a ametit de cap cu stilul nostru de a vorbi incrucisat

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

buna fetelor
mai bagam si noi capul pe aici, sa nu ne uitati
De fapt am mai scris eu vreo 3 mesaje dar s-au dus toate pe apa sambetei, dupa ce am terminat de scris bineinteles.
Deci, noutati de la noi: Sara face bravo, face cativa pasi singurica in pat, intre lateralele patutzului, si i-a mai iesit un dinte si stau sa iasa si cei de jos.A facut cunostinta si cu olita unde am prins un caca si mai multi pisu.Este o olita cantatoare, care canta insa doar la pisu. Eu am inceput noul servici si ma apuca plansul in fiecare zi cand ma despart de guguloiul meu...este o mare porcarie.Cand stateam acasa plangeam ca imi mor neuronii si acum plang ca ma despart de fi-mea.Nicicum nu este bine.
Mai am vreo 3-4 examene si la facultate si termin sesiunea.
I-am luat fetei Primii Pasi de la V-tech.Vine sapt asta din anglia.Fran, parca tu il cautai.L-am vazut in Metro Militari cu 2.300.000 lei sapt trecuta.
Am vazut ca avem o tiza si eu si fi-mea.Bine ai venit Adela.Eu sunt acea Adela de care vorbea Gabitza.Doar ca Sara mea este mai mare decat Sara ta cu cateva zile (este nascuta pe 9 iunie)
Elisor, astept sa ne spui ca Bianca este bine.Cred ca ai trecut printr-un cosmar dar sper sa se termine totul cu bine.
Loreen, ma bucur ca ai ajuns cu bine la munte.Distractie placuta.
Nefertari, tu ziceai ca mergi la sala de la Plaza.cat este abonam acolo? As vrea sa vin si eu ca etse aproape d emine.
Mai, noi facem acum la 9 luni vaccinul AR.Monodoza.Mi-este cam teama sa nu faca vreo reactie.Mai ales ca eu nu mai stau toata ziua cu ea acasa.A mai facut cineva AR monodoza?La 9 luni? a dat reactii?
Nu stiu cine intreba de peste.Eu i-am dat Sarei sapt asta macrou frecat cu ou si unt (era ca un fel de pateu d epeste) si iaurt (ea orice mancare o papa cu iaurt).Si a fost totul ok.Pedi mi-a zis ca pot sa ii dau peste, si mi-a dat liber chiar si la macrou.In schimb nu am voie inca sa ii dau smantana, cascaval...
Am pus si noi poze noi d ela 8 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelasimionescu/my_photos
Pupici.Ma intorc la munci.Revin mai pe seara
Sufletzica si bebe Sara

Mergi la inceput