Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, am intrat sa salut profind de faptul ca Isabella admira acvariul, vorbeste cu pestisorii.

Ioana si eu cind auzeam ca alte persoane plecau din tzara credeam ca-s nebune. Imi spuneam ca eu n-as pleca, sa vorbesc alta limba, alte traditzii, bla-bla-bla, dar cind ... , am plecat si am lasat totul, ca incep s-o iau de la capat si pina acum mi-a reusit. Sufar de nostalgie, ca elvetzienii sint reci ca gheatza, foarte greu itzi faci prieteni, fiecare e cu ... mama-masi, astia nu te invita nici macar la o cafea, iar daca o faci tu se uita de parca i-ai bombardat. Am noroc ca prietenii care-i mi i-am facut deja sint italieni, stii cum e, latini ca si noi si caldutzi la suflet la fel.

Beatrice vazui pozele, eu cred ca am fost asha doar cind m-a nascut mama, sau nici atunci ca aveam aproape 4 kg. Aratai sexyyyyyyy

Dispar ca pe fiicamea a apucat-o iar inspiratzia , a vazut ca mama butoneaza.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Rezultatul la coprocultura.

klesbiella pneumoniace in cultura preponderenta>70% din totalul fecal

Antibiograma:
Sensibil:CIPROFLOXACIN,COLIMICINA,MEGRAM
Intermediar:CLORAMFENICOL,CEFALEXIM,FURANES
Rezistent:CEFOXITIM,CEFUROXIM,GENTAMICINA,AUGMENTIN

Imi stie traduce cineva,va rog..? A mai fost vreun bb d aici in situatia asta? Cum s-a vindecat?

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

MARIA CRISTINA (Micorint); CATALIN (Aurasa) si BIANCA (Mercedes) ... Sa cresteti mari!

Danelutza, multumesc mult, insa n-am fost dintotdeauna asa ci am slabit mult dupa facultate... Servici, stres, nu mancam, mult de lucru si multe altele... Bine nu eram nici foarte grasa, dar am dat jos mult mai mult, apoi!

Mai, la noi este a 2 zi de muci si tuse. Off! Nu mai scapam odata! Partea nasola este ca suntem si noi asa si nici la noi nu se manifesta mai frumos...

Astazi vreau sa-i fac niste peste. Cred ca o sa-l fierb si o sa il servesc asa cu un pic de lamaie... Si o mamaliguta cu branzica si smanta si asta-i mancarea de pranz!

Iar pentru noi vreau sa fac niste ghiveci de ciuperci cu ardei gras, reteta vazuta in Superbebe! Se vedem cum iese...

Sufletzica, vazut poze... mai dar ce sta pe olita, bravo! Frumusele foc, foc! La noi nu prea e mort, decat imbracat! Ca dezbracat no, whay!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

BABYGIRL, fluturi la fel ca cei din poza tot la Lida am vazut si eu.Mai mari si mai mici,din tul.Mai sunt in Totem din pene colorate dar sunt micuti si e in jur de 100.000 unul.(in afara de aia morti si inramati;mie un fluture pus sub geam mi se pare sacrilegiu)Sunt magneti de frigider si deocorativi pur si simplu..dar sunt mici asa ca pentru efect trebuie sa iei macar 3.
GABITZAM, ba sunt acasa dar ajung in jur de 21 si sunt atat de termnata incat trag de mine sa mai stau macar cu Sara,povestesc epopeea zilei etc.Apuc mai mult sa intru de la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

baby girl, adica bb are chestia aia cu k... si se trateaza cu antibiotice din clasa CIPROFLOXACIN,COLIMICINA,MEGRAM, la care porcaria aia a iesit sensibil. sau poate sa ii dea din calsa intermediara. antibioticele care au iesit la rezistent nu se dau ca nu ataca k..... ca e rezistent la alea. (sper ca la asta se referea intrebarea ta).
eu acum m-am linistit. am fost de dimineata la spital bubele arata bine si ne-a mai dat si advantan milk pt 5 zile. si cand am ajuns acasa pana ce a mancat s-a facut 11 si dupa aia am incercat sa o culc si nu a vrut, se tot agita, si am lasat-o la ea in pat. dupa 5 minute .... fata facuse kk pe ea. a trebuit sa ii fac baie si dupa aia nani nani...ufff acum dorame si imi beau si eu cafeaua si pap ceva pe ziua de azi.
iar mi-a facut figura cu olitza. nu imi vine sa cred. s-a tinut cat a putut si dupa aia buummm.rau si cu olitza asta! cand merg in vizita iau si olitza la plimbare?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

BABYGIRL, fluturi la fel ca cei din poza tot la Lida am vazut si eu.Mai mari si mai mici,din tul.Mai sunt in Totem din pene colorate dar sunt micuti si e in jur de 100.000 unul.(in afara de aia morti si inramati;mie un fluture pus sub geam mi se pare sacrilegiu)Sunt magneti de frigider si deocorativi pur si simplu..dar sunt mici asa ca pentru efect trebuie sa iei macar 3.
GABITZAM, ba sunt acasa dar ajung in jur de 21 si sunt atat de termnata incat trag de mine sa mai stau macar cu Sara,povestesc epopeea zilei etc.Apuc mai mult sa intru de la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Babygirl,n-am auzit pana acum denumirea asta , poate de aceea a si refuzat sa ti-o citeasca prin telefon,ei ce ti-au spus?

Suflezica,am vazut pozele, dar ce varsta ai ca pari asa de copila si Sara e o dulcica.

Beatrice, ce le-ai facut la poze de le-ai ajustat asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

este NEGRAM -NU MEGRAM stiu ca am luat si eu candva antibioticul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

monu,multumesc.se pare ca antibioticele p care trebuie sa le ia sunt f puternice.:( eu nu stiu c e klesbiella.n-am gasit nimic p net care sa ma lamureasca.

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Ioana - daca exista peste la nestle nici nu m-a interesat sa caut altceva . Freya a mancat de vreo 2 ori peste la borcanel insa ultima oara cand am incercat l-a scuipat .

Cloreta - grozava "incadrare in peisaj " la "sighet" . Pozele sunt extraordinare.

Florentina - incearca "tactica barbiei" aplicata de mine cu succes la Alex - trebuie sa cauti in barbie un punct si sa apesi cu degetul mare - incearca pe tine intai - gura se deschide automat dar trebuie sa fii foarte rapida la varat medicamentele . SUCCES !

sufletzica - tarifele variaza la Plazza - eu am ales abonament de 69 eur / luna - cu toate facilitatile incluse (sedinta antrenor personal de 2 ori pe luna; evaluare - cantarire , masurarea tesutului adipos;crearea unui program special pt nevoile tale ;acces nelimitat ; sauna;baie de abur;jacuzzi ... ) La inceput se plateste o taxa de 40 eur ,iar abonamentul se plateste in avans pe 3 luni.
Luni o sa iau pliantul al mine si iti dau mai multe detalii.

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput