Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
monu spune:
androix nu stiu de sector, stiu ca sotul merge pe antiaeriana si ia de la depozitul de acolo.
si
Alexia Ioana
Cloreta spune:
Androix, nici eu nu am luat laptele pe februarie. E prima data cand nu am gasit de cand am inceput sa il iau cam de cand avea fata trei luni. Si la inceput am dat din el ca aveam lapte la tzitzi. Mai am 4 cutii rezerva pentru ca mi-a dat si verisoara mea doua cutii jumate dar daca nici luna asta nu gasesc trebuie sa cumpar.
Stiam ca sunt probleme ca au inceput astia cu licitatii si magarii pana se rezolva treaba noi nu luam nimic si nici nu se da retroactiv.
GAbitza, am niste poze superbe din Maramures, un cd intreg, sunt facute de un tip care e operator tv si pasionat de fotografie. Din pacate mi-ar lua mult timp sa le pun pe un album pe net. Dar tot am sa pun poze de la o nunta facuta la o biseriac de lemn de la 1700 restaurata.
Monu, a avut si a mea zile cand nu a dormit aproape deloc si ne-a facut de cap.
Florentina ce medicamente ii dai? CA in greva foamei sunt mai toti bebeii la un moment dat.
Pozele mele
babygirl spune:
monu, Florentina, va doresc o seara linistita, ca sa adunati puterile si sa va refaceti tonusul dupa o zi prea solicitanta!
din pacate ma alaturi voua din acest pct de vdr, dar in nopatea asta sper sa dorm si sa-mi revin. detaliez mai incolo..
mstroie, am citit ce scriai despre noptile nedormite. constientizez de cand cu sarcina apoi cu ema ca exista un echilibru in toate...eact prin asta trec si eu acum desi 9 luni m-am laudat ca desi am un copil care ma stoarce peste zi, noaptea ma lasa sa dorm. ei bine, de 4 zile isi face de cap. rau de tot!.:)iti doresc si tie o noapte linistita!
Cloreta, superbe poze,iar tu ai o silueta de invidiat.cand te-am vazut insarcinata nu luasei prea mult in greutate.cred ca nu arati rau nici acum.nu pari genul care sa se ingrase. Gabitzam, ti-ai ales bine cuscra si nora.
Uite cum aratam eu chiar inainte de sarcina, pe cand asteptam... http://community.webshots.com/photo/424305602/1424575101069065289ZeClPm
Margott, Fran, da, am facut injectia cu D3. A mers usor. Super asistenta, spre deosebire de pediatra..In fine.. Papadia nu aplans de durere, dar era f nervoasa ca nu se putea misca. A durat f putin, iar dupa ce am intors-o i-a aruncat asistentei oprivire fulgeratoare, s-a incruntat urat si a inceput sa maraie. Ne-am prapadit de ras, drept urmare copilul s-a enervat si mai tare si a inceput sa tipe. Da' tipa, nu gluma. Asta cu tipatul de-ti sparge timpanul e relativ noua. Cred ca, vorba dr., e o canditata la trantitul pe jos. Deja isi da capul pe spate si se arunca pe spate daca nu-i cinvine ceva, tipand bineinteles. Vai de capul nostru. Eact de asta ma feream.. Da'stiti vorba aia ca de ce te temi nu scapi. Noroc ca nu stie pediatra ce pregatire am, caci oricum se uita chioras la mine cand copilul tipa,iar eu stateam linistita...Am iesit cu papadia din cabinet si pana la parter se uitau toti la noi:"Gata, ati scapat?","Vai,dar ce s-a intamplat?"...Mda...
Voua vi s-a cerut sa cumparati fiola de D3? Costa SASE MII DE LEI vechi, ce naiba!? M-a pus pe drumuri la farmacii pt atata lucru...
CoproculturaAlti nervi, alte drumuri, alti bani. I-am spus pediatrei ca face kk des, ca nu se prea ingrasa desi mananca foarte bine. Ok, facem analize, dar nu la policlinica, nu gratuit.Ma trimite la d-na x de la institutia y ca e mai bine asa...Bine, sa zicem..Face copilu' kk dis de dimineata, bag scutecul in punga si-l trimit la sot la xy. Lasa Mihai pampers-ul si se fastaceste cand tre'sa dea banii...Asa e el. Il iau la rost si ii dau instructiuni ca azi cand suna dupa rezultat sa o intrebe cand se poate intalni cu ea...Nu a fost cazul!!! NESIMTIREA DIN ROMANIA! X NU A VRUT SA-I SPUNA REZULTATUL.I-a spus doar ca e bai, dar sa vina maine dupa rezultat...Ce draq sa mai zici.Oricum o "rasplateam"...Putea sa ne zica rezultatul la tel...ca sa pot incepe tratamentul corespunzator. Nu mai comentez ca iar ma umplu de nervi. Deci e o problema, dar aflam doar maine dupa ce ii strecoara Mihai banii in buzunar..Va zic maine.Va dati seama cum sunt eu acum...
Revenind la oboseala. Sunt rupta. De 4 nopti papadia se tot trezeste plangand si se ridica sa plece...Pana in toiul noptii cedam si o luam in pat cu noi. Si apoi balamucul. Zici ca e copilul Red Bull: se catara pe noi, se suie pe pereti. Am obisnuit-o de o luna sa o adorm p burta mea, din nostalgia primelor luni.MARE GRESEALA>Asadar Ema dupa ce isi atinge telul ajungand in pat cu noi, se catara pe mine. Ea se suie,eu o dau jos...si tot asa. Intr-un final ieri a atipit in fund, cu capul p burta mea. Eram bezmetici toti3. Trebuie sa dreg cumva situatie!
si niste poze facute azi http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/album?.dir=9517&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/my_photos
Adina&Ema
mygirl spune:
Mai devreme un pic am vorbit cu Loreen, au ajuns cu bine la Sinaia, unde ninge si e frigg. Era suparata ca au avut ceva probleme cu masina. A spus ca are laptopul cu ea si e in cautare de retea
...
Cloreta, frumoase pozele, si tu, si asa cum au spus fetele..ai un par superb!!!
Adina, m-am uitat si pe pozele voastre, emana atata iubire, sunteti atat de frumosi si de indragostiti!
Iar Papadia voastra e o dulce, are niste ochi superbi
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Danelutza spune:
Tdi te intzeleg perfect, eu am lucrat 15 ani cu un colectiv minunat, am plecat la 35 de ani, am murit si eu ca tine, dar am renascut cind a aparut comoara noastra.
Apropo, ar trebui sa mai lashi shmotru prin casa, sa te italienizezi putzin, eu deja am inceput, vezi ca astia traiesc peste 100 de ani, sa ajungem si noi macar pina...
, pina ... la o virsta respectabila.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
Clar ca atunci cand avem noi vreme de povesti nu mai e nimeni.
Cloreta, am vazut si eu pozele din Maramures si m-a apucat un dor nebun. Sunt nascuta si am stat primii 8 ani in Sighetu Marmatiei iar bunicii mei sunt de pe Valea Izei. Cat despre poze de dinainte de Tony refuz sa ma uit. Am senzatia ca am imbatranit cu 10 ani. Cine stie poate dupa ce apuc ceva somn...
Felicitari umblatorilor. Nici noi nu suntem departe. Venim in forta ca facem si noi doi trei pasi dupa care ne prabusim binenteles. dar tinut de o manutza merge ca acceleratul. Asa ca pazea.
Azi mergem la doctor si am niste emotii de mor. Va dau vesti cand ne intoarcem.
Cat despre nopti... Welcome in clubul meu Babygirl. Lasa ca macar tu ai speranta ca nu va tine mult. Noi batem recordul la nopti nedormite si zile la fel. Sper ca atunci cand mai creste oleaca sa se schimbe faza. Cu lasatul sa planga clar ca la noi nu functioneaza. Are o personalitate super puternica, e capos si stie ce vrea. De altfel si obtine de cele mai multe ori. Asa ca am doua alternative, ori ma lupt cu el pana murim amandoi ori ma schimb eu si devin mai maleabila si mai lipsita de personalitate. Un lucru e cert ca eu cu fii-miu suntem doua sabii intr-o teaca. Asa ca acu fac exercitii de respiratie, calmare si autocontrol.
Gabitza, faina chestie. Eu am trait in Africa( nu stiam ce am cu chestiile tribale) in 950 (deci sunt si mai baba decat credeam) si am fost vraci, tamaduitor, chirurg. Binenteles tot femeie deci de aia nu inteleg eu barbatii de nici o culoare.
Va las acum ca am batut campii destul. O noapte buna sa aveti.
Olga
Si maine e o zi
Cloreta spune:
Adina, nu stiu cat e de ras dar eu am ras cand am citit cum se catara Ema pe tine. Adica eu imi inchipui un bebe catarator, jumatate adormit. Sa stii ca i se potriveste papadie, e asa fina si delicata
Olga, mama dar departe stateai, tocmai la Sighet, faceati bezele cu ucrainenii :) Eu am fost la memorial, impresionant, am plans.
Maramuresul e minunat, am fost pentru prima data si am avut bafta sa ne plimbe un domn care restaureaza biserici din lemn. Ne-a dus omul punct ochit, punct lovit, la puinele locuri unde mai exista valtori, mori de apa, horincarii, gospodarii vechi, biserici vechi restaurate sau nu etc. (am muuuulte poze).Am stat patru zile dar parca as fi stat doua saptamani. Facea omul si program cu noi, nu statea la povesti. Eram doua perechi, ne-a cazat omul inttr-o vila la Ocna Sugatag, super gazda am avut. Ne trezea de dimineata si mergeam la firma omului unde avea o mica sala de mese si bucatareasa, ne indopa si ne silea sa bem palinca (horinca cum zic ei) si bitter
si dii la drum :))
A fost minunat! As vrea sa bat si Bucovina daca as putea.
Asta a fost in iulie in septembrie s-a lipit bebe 
Mygirl, multumesc! Nici nu mai comentez de voi ca ma uit des la poze si sunteti ca doua papusi.
Pozele mele
ioanailincam spune:
Salutare, intru numai de bonsoir ca deja e tarziu. Sunt suparata ca Ana da semne de racela si eu care speram ca scapa fara asa ceva in primul an de viata. Adica ii curge nasucul si are ochii cam rosii (asta poate fi si de la faptul ca nu prea a dormit). I-am bagat neste Panadol sa vedem poate ii trece si am sarit si peste baita. Oricum la noapte o culc cu mine ca presimt lupte grele. Bine ca maine e vineri.
In rest am fost pana in Cora ca nu mai aveam de nici unele, inclusiv pampersi (ne-am intors la Huggies); partea buna e ca atata a obosit Mogaldea ca nu a mai protestat cand am bagat-o la culcare.
Cloreta - frumoase poze!
OlgaT - incep sa inteleg ce inseamna trezit noapte de noapte. Sigur, la tine e mai rau si dureaza de mai mult timp, dar e clar ca si cateva nopti dormite pe sponci te pot da peste cap.
Teddy/Daniela/Olga - mult curaj ati avut sa lasati tot si sa plecati. Eu ma tot plang ca ce rau e fara bani, ma gandesc ca poate in alta parte ar fi mai bine (sau cu un sot mai bogat
- colega mea la concluzia asta a ajuns, ca trebuia sa-mi iau pe unul cu bani daca tot ai mei nu mai pot sa ma ajute), dar nu as pleca din tara daca ar fi sa am aceasta posibilitate. Nu e de mine sa colind pe alte meleaguri, eu nici in concedii nu plec in strainatate, zici ca sunt salbatica. Asa ca va admir din tot sufletul, eu nu as fi putut face pasul asta.
Monu - mult calm iti doresc!
Babygirl - ce ti-e si cu dr astia. Sa speram ca nu e totusi foarte gravi si se remediaza repede. Din toti copilasii nostri mi se pare ca Ema seamana cel mai bine cu Ana mea, chiar si la unele mutrite pe care le face.
Aoleu, ce tarziu e! Ma duc ca iar nu stiu cate ore de somn apuc la noapte. Pe maine!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Cloreta, mai ce par frumos ai avut! Oau... asa da... Si eu imi doream sa am parul asa cand eram mica, dar nu s-a putut mai mult de umeri... Na mai vrut sa creasca! off! Caut si eu niste poze mai vechi si vi le pun!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Adela I. spune:
Uitati ce am gasit acu'...3 minute
O cronicutza a unei mamici fascinata de mogaldetza ei,care cu toata sinceritatea scrie despre cele multe si marunte ale minunii ei. Eu va pun un link si vedeti ca sunt mai multe rubrici in dreapta.Eu le-am citit pe toate.
Bye, k pic de somn![]()