Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
simona_filipas spune:
Elisor , multam de reteta. Eu stiam reteta in care se punea si ceva afumatura( carnati, costita) si din cauza asta evitam sa fac ca nu puteam sa-i dau si lui Dragos. Vezi bine ca nu m-a dus capul sa scot afumaturile ca sa-i pot da si manzului
.Doamne...statul acasa ma prosteste de tot.
Bea , pina nu i-am fiert ficatul in lapte sa-i mai scoata amareala nici nu s-a uitat la el. Vad ca fiert in lapte il haleste. I l-am dat in combinatie cu piure de cartofi sau legume fierte.
Cineva intreba de peste( scuze ca n-am retinut)...I-am facut si peste la cuptor si ciorbita de peste si ieri a halit si peste la borcanel( Nestle) cu legume si vad ca i-a placut.
Gusta, ti-am trimis pozele.
Gabitza, auzi tu ...eu am fost astronom,astrolog 

.Doamne fereste ce ti-e si cu astia.
Ce frumos ninge afara...cerne cu zapada. Parca ar veni Craciunul.....
Simona
de
Dragos Octavian
Pozele noastre
ioanailincam spune:
Of, urasc faptul ca nu pot sta si eu la chat, si asta pana pe 10 mai cand se termina cu invatatul
. Asta n-ar fi nimic, dar nici in casa nu mai apuc sa fac una alta, nici mancare, nik. Si ma mai f... si cate-un somn cateodata de-mi joaca literele in fata ochilor. Si neuronul meu sclerozat pare ca nu baga nimic la cap. A, si sa vezi ca nu mai are Mogaldea piure, asa ca in seara asta sunt de jurna la curatat legume
.
Iata ce nihilista am ajuns si urasc starea asta.
Abia astept sa treaca perioada neagra. Hai ca pleca acasa la Mogaldea ca macar ea imi insenineaza viata.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Sara buna,
hai ca azi ati fost harnicute, de cand cu chatu' ne-am cam lasat pe leneveala cu forumul.
Azi Teodora a papat foarte bine, biscuiti cu mar un castronel, mamaliguta cu iaurt la vreo doua ore jumata dupa fructe, supa de pui cu taitei la alte doua ore jumate, oare cat o mai baga in ea azi?
Peste, i-am dat salau cu morcov si vartof, fierte toate, super bun si a mancat tot.
Ficatel papa de pe la sapte luni jumat, cel mai mult ii place la cuptor cu usturoi si sos de rosii.
Nu stiu cine zicea, fata nu are in poza un telefon mobil ci o telecomanda, eu nu prea ii dau telefon mobil sa se joace, sunt dilie, radiatii chestii
Gusta, daca ne gasim pe chat iti trimit si eu o poza pentru colaj.
Gabitza, tare haios site-ul.No, al meu a trait pe la 1200 ( ca si mine dealtfel) ci chestii care i-au ramas dupa reincarnare: sa faca lumea mai frumoasa. Hahaha, ce l-a nimerit!
Mey, care sunteti invidioase ca ne-am incuscrit? :))) Si cum adica gasiti baieti mai si mai. Adica ai nostri nu sunt?
Stiti cum se spune: fetele trebuie sa aiba zestre ca sa le ia barbatii, ca ei fug de femeile destepte si frumoase. Apoi daca au si zestre la ce le mai trebe sot? ![]()
Euforia il prind de la inceput, eu ma uit cel mai des la Stripped si Merge. Si ce mai apuc cateodata.
Ati vazut aseara pe tvr 1 - cei mai iubiti ? Eu nu m-am uitat ca ma scoate din sarite miorlaita de AM dar am vazut cred ca spre sfarsit la cuplul anului ca pe primul loc au iesit ea cu Banica jr. Ala un porc ordinar oricum. Bleah
Pozele mele
Cloreta spune:
In 2004 am fost in Maramures in luna iulie si am gasit cd-ul cu poze.
So
cum aratam inainte de sarcina
Pozele mele
monu spune:
ola, eu sunt obosita si foarte nervoasa. oboseala stres, nervi de la altii musafirii rosii plus ca fata a stat treaza aproape toata ziua si am crezut ca tampesc. acum doarme.
dar azi la 18 stiti ce a mancat? heheeeee paine cu brazna fagaras si rosii. si i-a placut foarte mult cu exceptia unui mic incident cand s-a inecat cu o buc de rosie cred caera coaja.
oricum sunt in toane super naspa. imi vine sa 
. maine iesim si noi afara dar numai sa mergem la dermatolog sa vedem ce ne mai zice. oricum pielea arata mult mai bine acum dupa noul tratament.
P.S. sotul s-a dus sa ia bebelacul si nu au avut. supriza cam neplacuta. cica o sa aiba saptamana viitoare.
si
Alexia Ioana
Adela I. spune:
Olla mamici.Am citit si eu cat am putut din urma ca nu prea stau pe acasa.Intreba cineva daca merge treaba cu oul pt iritatii.Ma..habar n-am .Eu suflu si in iaurt si ii dau si cu ou dar pana acum nici o imbunatatire(sunt doar 4 zile).
Oricum, Sara la nastere a avut o iritatie si atunci doctotul mi-a spus sa ii dau cu ceai de musetel.Si atunci i-a trecut.Si mai are un semn din nastere exact pe frunte si daca ii pun Tah Mahalul pe fundal zici e indianca
Semnul ia ramas datorita faptului ca ea a avut cordonul ombilical cumva imfasurat in jurul gatului si o parte a lui a stat lipita de frunte. Cand am nascut-o ma inmuiasem toata pentru ca nu o auzeam plangand.O sugrumase tare cordonul si era ragusita gaza.
Am onorat si eu invitatiile de pe msger insa nu am fost available pt vreun ciat.Better luck next time
tzumpiloi spune:
Buna seara mamici,
Mi-a fost dor de voi!
Am intrat sa va scriu ceva si ma apuc de cetit!
Eu mai am 5 sedinte la sala la victor babes si as vrea sa le donez ca banii nu-i mai vad inapoi si e pacat.
care vreti scrieti-mi la cristinan2002@yahoo.com.
Androix, la tine ma gandeam, tu parca doreai!
Pp ca poate sa mearga altcineva atata timp cat este achitat!
Mariuca mea a primit o groaza de martishoare de la pretendentii din parc.
Va pup ca vreau sa vad ce ati mai facut.
Androix spune:
monu, in ce sector nu au lapte? Eu nu am luat nici pe feb si am fost nevoita sa cumpar de pe piata neagra
scriu cu filip in brate asa ca scuze
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Florentina G spune:
Am avut o zi nasoala rau azi. Nu s-a intamplat nimic deosebit insa am avut si am o stare din aia de imi vine sa plec in lume.
Maya e in continuare in greva foamei, iar cand se apropie ora cand trebuie sa-i dau medicamentele ma apuca groaza. N-am vazut asa ceva. Tine buzele stranse, nici nu respira de frica sa nu ii var seringa in gura. Iar cand o prind de nas a invatat o tehnica de respiratie si nu mai dechide gura.
Cloreta, superbe pozele. Doamne ce par frumos ai!
Elisor, multumim mult pentru aprecierile la adresa noastra. Intr-adevar ne place mult oranjul. Nu stiu de ce, de cate ori imi cumpar ceva ma infig la portocaliu. Deja e prea mult cred! M-am uitat la ultimele poze ale Biancai, e o scumpa! Ce progrese zici ca a mai facut? Spune-ne si noua sa ne bucuram o data cu voi! 
Adina, ce s-a intamplat cu rezultatul copro al Emmei? Chiar ma intereseaza! Sper sa nu fie grav!
Gusta, nu mai fi mai suparata ca fatuca aia nu a vrut sa te jigneasca. Tu stii ca eu o adoram pe Miss Piggy cand eram mica? Mi se parea super eleganta si sofisticata! 
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni
gabitzam spune:
Asa mama, asa fata, Cloreta! Cum sa nu fie frumoasa fata cu asa mamica?
Superbe pozele din Maramures, in special peisajele acelea verzi. Am fost doar in copilarie in zona aia si nu-mia duc aminte nimic si imi pare rau. Si nu stiu cind ajungem curind acolo. Sint asa multe locuri unde mi-ar place sa merg.Poate cind mai creste Andrei sa ne punem pe calatorii.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni