Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Androix spune:
Helau
Gusta, eu nu dau pe parchet decat cu solutie de curatat mobila, ceva gen pronto. Nu tin sa luceasca pentru ca e in mare parte acoperit de covor, insa ieri dupa 2 ore de aspirat in genunchi asa l-as fi facut sul si l-as fi bagat sub canapea... Mi-am adus aminte insa ca filip umbla pe jos si probabil e mai cald cu covor decat fara. Asta e astept sa inceapa sa mearga si o sa-i fac felul. Covorului nu lui Filip ![]()
Cu mancarea pasata eu apelez cu incredere la furculita. Am facut asta de pe la 6 luni. Incepuse deja cu miscarea de masticatie, iar mie imi era o lene sa spal tot robotu lu peste dupa ce blenduiam o mana de mancare
asa ca baga fi-miu si bucati marisoare la greu. La inceput ma simteam vinovata si-mi era teama ca le inghite nemestecate. Dar m-am convins ca le mesteca si inca bine cu cei doar doi dintisori din dotare. Oricum nu aia erau baza ci gingiile.
Nefertari, eu i-am dat borcane numai din cauza ca fiind iarna nu prea sunt fructe si la un moment dat mi se acrise mie de banane si mere. Asa ca i-am dat hipp, numai fructe, mancare nefiind cazul pentru ca am timp si dispozitie sa-i gatesc aproape zilnic. Daca nu am timp noroc ca se gaseste prin oalele noatre ceva care poate fi cel putin adaptat la nevoile lui
Acum m-am dat pe brazda, am descoperit mango (btw nu v-am zis, filip il adora), am mai inlocuit in unele zile fructele cu iurt cu fructe si am scos-o la capat. Vorba vine ca primavara inca n-a venit, dar ai inteles ce vreau sa zic.
Sunt o putoare de zile mari, si azi mi-e lene sa scot copilul la aer
Macar sa ma odihesc si eu daca tot il tin in casa, asa ca il astept sa adoarma si ma duc sa ma bag si eu in pat poate trag un pui de somn.
Sa va zic si io un banc: cum s-au cunoscut Adrian si Dana Nastase? umblau cu acelasi baiat.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gabitzam spune:
Elisor, trimite pozele la Gusta direct din Yahoo Messenger cind va nimeriti amandoua online.
Ma uit acum la Oprah pe Euforia. Doamneeee, multa lume nebuna pe lumea asta! E una de 28 de ani, dependenta de operatii estetice, si-a facut 26 de operatii pina acum. Cica e o boala asta, nu auzisem de ea pina acum, "Body Dysmorphic Disorder". Arata fata ca o Barbie de plastic, brrrrr!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
mstroie spune:
Eu n-am gasit Euforia am tot vazut reclama pe Antena1, Gabi la ce firma de cablu esti?
Voi le-ati bagat masa de seara (inafara de lapte)? Eu nu stiu ce metoda sa mai inventez sa doarma copilul asta noaptea. Doarme vreo 2 ore in patut, vreo1-2 langa mine in pat, vreo 2 la mine pe picioare leganat, dupa ce ii dau lapte pe la 4 dim, il mai pun 1 ora in patut si tot asa pana la 6 jumate-7 dimineata cand e fresh.
Mari si DAVID
Tdi spune:
Fetele...

intarziati si de la noi pentru Martisor!
Vad ca v-ati rupt la scris ca ieri citii tot iar azi m-am speriat cate pagini noi am gasit...bravo!
Sa va zic cum am sarbatorit eu 1 Martie...prin muncaaaaaaa!
...am profitat ca Alyssa s-a intrecut pe sine in cumintenie si am facut curatenie generala la sange (mainile mele
)...era nevoie! am si calcat pana la 2 noaptea muntele de haine care asteptau din timpuri preistorice, din pacate s-au uscat cele abia spalate asa ca tre' s-o iau de la capat! Pitika
s-a jucat si m-a acompaniat cu chiuieli si veselie salivand de zor la vederea bidoanelor de detergent, dezinfectant, cif si altele... am prostit-o ca daca sta cuminte i le dau ei cand terminam treaba...a luat tzeapa!![]()
![]()
Seara a venit tati si m-a certat ca am lucrat atata...i-am zis sa ma lase in pace ca asa elan muncitoresc nu mai pupam curand si trebuie sa profitam!
Azi....ufffff, e durere...ma dor toate oasele si mainile abia le mai misc, au si pielea crapata si iese sange...cap sec ce sunt nu m-am gandit sa-mi pun manusi
...data viitoare!
Ma gandesc la soacra-mea care la aproape 80 de ani cati are nu spala niciodata vasele fara manusi!...ba mai e si coketa, se vopseste si se coafeaza regulat si nu se imbraca niciodata in haine de culoare inchisa...cica imbatraneste!![]()
Bravo socrella!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Tdi spune:
...ups, am crezut ca s-a trezit banditzelu', din fericire s-a intors doar pe dunga ailalta! abia astept sa vina deseara tata-su ca sa i-o bag pe inventar si sa dorm macar o ora!
...acuma in loc sa fi profitat sa dorm m-am chatuit cu fostii mei colegi de serviciu
...mey ce nostalgie ma apuca uneori!!! am muncit de mi-au sarit capacele dar am avut un colectiv extraordinar, oameni si prieteni adevarati cu care am petrecut doar 4 ani dar o sa-i am in suflet toata viatza! tare greu mi-a fost cand am plecat...nu-i usor ca la aproape 30 de ani sa lasi balta totul, familie, job, prieteni, casa...intr-un fel e ca si cum ai muri...e greu si trist. totusi am facut-o si nu-mi pare rau pentru ca am un sotz absolut minunat si o bucurie de copil cum nici n-am indrazit sa sper...
... se vede ca vine primavara...ma apuca nostalgia si filozofatul ...sper ca nu v-am deprimat!
apropo...vreau si eu cu voi pe chat!!! sunt teddylyon la yahoo com...se poate?
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
ioanailincam spune:
Salut, am nervi ca ma fredoneaza un client la creier, face pe desteptul si ma calca pe nervi. Asa ca dupa ce ca nu am chef de munca, ma mai bruiaza si diversi...
Gusta - trimit si eu pozica diseara. Wait for me! Si eu voiam sa te intreb de ce-ti spui Miss Piggy.
Gabitzam - eu stiam de boala asta, e groaznic, oricat de bine ai rata, tot ai senzatia ca nu e bine; de fapt, de cele mai multe ori boala ne manifesta cu privire la o parte a corpului (nas, gura) si persoana devine obsedata de modificarea ei. Multi nebuni pe lumea azta; si eu mi-as schimba neste chestii, dar fix aia imi mai lipsea
. Imi facui si eu testul cu reincarnea (si tot biroul dupa mine
) si cica eram tot femeie prin Israel, dar eram business man sau marinar. Cum o fi asta
?
Bea - eu ficatelul il fierb (am renuntat sa-l mai fierb in lapte ca era greu de spalat vasul) si apoi il mixez in piure. Mananca ANa ca si orice altceva ii dau, ca n-are ea greturi.
Nefertari - eu ii dau peste numai la borcanel (abia am inceput, ca s-o spun pe-a dreapta), pentru ca dr mi-a recomandat sa nu iau din comert. Chiar am intrebat si eu daca in afara de Nestle mai fac si altii peste, dar nu mi-a raspuns nimeni.
Nelia - wow, cum s-au aranjat lucrurile... Bafta in continuare!
Abia astept sa ajung si eu acasa sa mai stau cu Mogaldea, ca tare bine e, desi a ajuns o maraita si jumatate. Tocmai am vorbit cu bona si mi-a zis ca a adormit putin, dar cel putin a recunoscut ca a ajuns la concluzia ca nu o poate forta sa doarma cand ar vrea ea (bona adica). I-a luat ei 3 luni, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Acestea fiind spuse va las si sper sa va mai vizionez diseara.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gusta spune:
Am facut socoteala si am 15 poze.
Am sa scriu mamicile cine mi-a trimis
Gabitza
Andreaa
Mikka
Corni
Androix
Loreen
Florentina
Elisor(am primit emailul)
Andreean
Mygirl
Ruxel
Barbygirl
Olga
Simiena
Monicica
Mai astept si de alte mamici.Am zis unt disponibila pana vineri seara.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
gusta spune:
Elisor si Ioana fetele de pe chat stiu de ce mi se spune Miss Piggy.
Dar am sa va zic si voua.Am fost in vizita la oficiala si ea are o fetita de 11 ani.Si cand m-a vazut mi-a zis ca eu sunt Miss Piggy

.Daca si copii vad in ce hal sunt atunci e clar ca sunt Miss Piggy.Ca dupa s-a corectat ca cred ca au vazut fata mea ca mi-a zis asa ca sunt imbracata in roz.Numai avea rost.
Androix am frecat parchetul ca am mutat un covor si se vedea diferenta .Si am in living numai 30 m patrati de frecat numai mult.Deci sunt rupta de maini.
Gabitza bine spus cu Loreen sa vezi tu ce mesaj ne scrie asa incognito.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
tamar spune:
Mai, cu plumbul nu e nici o socoteala (buna) - cica aici s-au folosit cu spor pina acum vreo 10-20 de ani (nu stiu exact) vopsele cu plumb in case. Si s-au trezit ca bebelusi maninca bucatele de vopsea cojita, si au avut tulburari de comportament si alte alea. Asa ca acum e obligatoriu sa-i testeze pe toti (cel putin aici in NY) in jurul virstei de un an.
Uff ningeee
si au sunat de la scoala de la fi-miu ca termina mai devreme azi. OOOK...dar eu cum merg sa-l iau cu carutul pe zapada?! (ca sanie n-avem:)) Nu pot sa sufar ninsoarea, e primavara, damn it! (cel putin in Romania, aici nu incepe pina pe 21 martie). E adevarat ca a nins doar o data anul asta, dar atunci a fost cu recorduri, ar trebui sa ajunga, nu? 
Adinina a inceput sa se tirasca pe burta cu spor prin toata sufragerie, oyy trebuie sa incep sa babyproof dar cel mai nasol e cu jucariile lui frati-su, care au parti mici....
Chestiune din aia cu plasa de hranit bebeii avem si noi, dar nu prea are spor la ea. De fapt ei ii plac bucatile mai mari...