Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Asa, de distractie, vedeti ce ati fost intr-o viata anterioara: http://www.thebigview.com/pastlife/
Nu mai stiu exact cine mi-a zis (parca Cloreta?sau Lucas?) sa-l fac pe baiat detectiv sau spion. Ghiciti ce mi-a dat cind am bagat data lui de nastere? Ca se poate sa fi fost detectiv sau spion

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

sunt plina de nervi! maimutza mea de dimineata e treaza! daca a dormit 12 minute.si tre sa ma tzin dupa fundul ei non stop. nici sa mananc nu am apucat. nu stiu ce are dar zici ca a baut cafea.
pup ca fug la maimutza

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Lasa corni ca noi le gasim baieti mai mari cu experienta si bani

Beatrice e haios foc Alexu' tau pe olita !

Ruxel- sanatate maxima !!

Cine are timp sa-mi scrie un meniu complet, de-o zi pt. 9-10 luni ? Ca nu stiu cu ce sa-i mai diversific masa - poate imi dati idei .
Ati inceput sa dati peste ?
Ce marca de borcanele folositi ?
Budinca e facuta in casa sau cumparata ?

Poate ati mai discutat dar va rog fie-va mila !!

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Multumesc fetele pt. raspunsurile cu apa la orez!

Gusta bine ca mi-ai adus aminte cu poza pt. colaj, chiar am uitat si mi-ar fi parut rau sa raman pe dinafara, de abia astept sa vad cum va arata. Dar de ce iti spui "Miss Piggy"?

Si eu am primit hamul chicco de la cumnata-mea, dar mai e mult timp pana il voi folosi

Mancare pasata - eu fierb legumele impreuna, le dau la robot si apoi in borcanele cu ele si la congelator. Nu sunt super pasate ca trebuie sa munceasca si ea (tare scumpa, ca o babuta care-si plimba mancarea intre 'jinjii'), la masa ii adaug carnea fiarta taiata in bucatele mici-mici, fructele pasate cu furculita sau date pe razatoare.

Corni pai 1,5 fete la un baiat, nu e drept, dar ei sunt cam mici pt. fetele noastre

Ioana contabila ta nu stie ca suntem in 2006?
Pe mine ma enerveaza si ca tre' sa-mi lase postasita tencalaul de indemnizatie, in loc sa se asterne fain frumos pe card. Pana si socrii sunt cu contul la pensie.

Apropos de socrii am primit un buchet de flori de martisor, ma miram daca nu primeam, ca asa face in fiecare an.

Vrem copii sanatosi, dar daca nu sunt si cumniti...eu sunt suparata pe Andreas rau de tot, am ajuns la limita limitelor cu sistemul nervos in ceea ce-l priveste.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Gabitza m-ai ucis , am fost barbat, in Ucraina (urasc partea aia slavona) pe la 1825 si filozof , iar in viata asta tre' sa cred in intuitia mea care e cel mai bun ghid. Asa o fi, merg sa mai ma joc un pic.

Nefe eu nu-i mai dau borcanele ca nu-i mai plac, iar la inceputul diversificarii pe alea le prefera. Peste - o data la borcanel.
I-am dat de la 4 luni Hipp, apoi Nestle.

Beatrice lui Bia nu-i place ficatul asa ca pas, deocamdata.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Elisor, nu zic sa nu apar si eu in poze, sa se vada ca am fost acolo, dar eu de obicei mai mult le stric. Da' asta este, e funny si asa.

Nefertari, eu nu i-am dat niciodata borcanase si n-am de gand. Nici peste, cica dupa 10 luni, peste alb, adica file de salau de ex. Dar i-am dat sa guste, a fost incantata.

Beatrice, fiica-mea nu vrea ficat sub nici o forma, si am incercat in supa, cu branza, cu sos de usturoi, cu piure, nika! Cind il simte, nu mai maninca nimic toata ziua.

Gusta, eu nu frec parchetul nu nimic, si este numa' bun, lucios nevoie mare . Adica il dau cu Pronto si atata, sa nu alunece copilu', yaaa

Mey, fiica-mea, mai nou, isi scoate sosetele si le arunca din pat, una peste alta, da' exact in acelasi loc... tare-as vrea s-o vad facind asta... ordonata fata. I-am luat 3 perechi pina la genunchi, sa vedem daca le mai scoate si pe astea.

&Ioana

Mergi la inceput

Gusta nu ma hotarasc ce poza sa-ti trimit

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Gusta eu iti trimit 3 poze si care ti se pare tie mai potrivita colajului pe aia s-o pui, ca nu ma pot hotari.

Plec sa cumpar diazepam ca-mi trebuie maine la tomograf sa-i dau Buflinei, ma ia cu niste trepidatii prin stomac numai gandinu-ma, of, trecem si peste asta, avem si noi niste mici progrese, in comparatie cu unii bb de p-aci sunt chiar mici, dar eu ma bucur la orice nimic pe care il face.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gabitzaaaa, m-ai omorat!!! Ia uite ce am fost: You were female in your last earthly incarnation. You were born somewhere in the territory of modern Romania around the year 875. Your profession was that of a philosopher and thinker. Nu-mi vine sa cred! Sa mai zic ca sunt femeie, in Romania, si am terminat filologie??? Huuuuh, mi-au trebui 1200 de ani ca sa ajung tot asta???? Yaaa, life is boring!!

&Ioana

Mergi la inceput

Gusta stiu ca ai spus maine ultima zi, dar vad ca nu-mi merge serverul de e-mail, asa mi-a facut si ieri si azi la fel, mi le trimite pe jumate si apoi imi da eroare. Pls, waiting for me...
Incerc si de pe alta adresa. Merci anticipatzione.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput