Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza si multi ani sarbatoritei!

Eli, da, io si cu barbatu' suntem in poze, da' cred ca mai mult am stricat peisajul. Eu as fi pozat mai mult fara noi, dar sotul zice ca daca vrem vederi, putem sa cumparam Si nu aveam aparat digital pe vremea aia.

Oana, noi am fost la ElGouna... pai decorul e cam acelasi, normal sa semene pozele. Am zis ca cine stie cind mai ajungem, asa ca mai bine sa mergem la piramide desi era departe rau. Si mie mi-a placut, si cred ca anul asta repetam figura.

Danelutza, da-i zdrobita cu furculitza, si insista chiar daca nu vrea, ca dup-aia o sa stea sa aleaga zarzavatul din ciorba... a mea haleste acuma si perisoare intregi, si mesteca la ele de ma ia si rasul. Deci, curaj!

Ioana, multzamim de complimente!

Nelia, wooow, o gramada de noutati si realizari! Se pare ca ati inceput cu dreptul primavara, asa sa va fie si de-acum inainte!!

Andreea, baga poza cu hamul miraculos! Meey, ce gospodina ai, pune totul la loc!

Ieri faceam ordine prin poze si m-a apucat o nostalgieeee, ce mititei erau si acuma ce ne mai smecheresc... Asta-i viata...

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Helau, helau, multumim frumos pentru urari. Sa va traiasca si voua bebelusii si sa fie sanatosi, grasi si frumosi.

Eu sunt racita cobza, la fel si Alex si ma lupt din rasputeri sa nu ia si Bia de la noi.
Asa ca sunt fleasca si nu am chef de nimik.

Va pupic pe toate

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Buna si de la noi si La multi ,multi ani sarbatoritei zilei!!!

Ada 74 -ma bucur ca suntem vecine ..poate ne si vedem cand se mai "desprimavareaza"prin parc -sa le facem cunostiinta la bbi ..am vazut ca Sergiu e mai mic cu o zi decat Mara mea ..nu cumva ne-am vazut si prin spital(cand am nascut)..e foarte probabil asta daca ai nascut in Cta..fireste

Danelutza ..nu te mai scuza atat ..chiar nu e necesar ..poate imi lipsesc mie mai multe dar in nici un caz simtul umorului

Loreen -probabil ca esti deja pe drum ..anyway ..drum bun si o vacanta super!

Felicitarilor bbilor plimbareti...si sanatate multa celor muciosi!

Cu papa (pasata sau nu)eu procedez in felul urmator -dupa ce fierb legumele pastrez un sfert si il strivesc cu furculita ..restul pasez la blender ..dupa care amestec tot -papa Mara mea fara probleme

Am fugit sa hranesc bobocul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Multumim de felicitari, dar plimbaretii veritabili sunt Tudora si Serban! Noi suntem numai plimbareti cu ham. Ceea ce e mai usor.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Salvarea casniciei

Dupa cativa ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un barbat si
sotia lui se hotarasc sa apeleze la un consilier pentru a-si salva
casnicia. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba
direct:
- Care este problema?
Imediat, sotul face o fata lunga si se aseaza pe scaun fara a spune
nimic.

Sotia incepe sa vorbeasca non-stop, descriind problemele casatoriei.
Dupa ce o asculta 5...10...15 minute, consilierul se apleaca peste ea,
o
ia de umeri, o saruta pasional cateva minute, si o lasa inapoi pe
scaun.
Dupa aceasta, sotia statea intr-un colt, foarte cuminte. Consilierul se
uita la sot, care se uita si el la ei, fara sa-i vina a crede.

Consilierul ii spune:
- Sotia dvs. ARE NEVOIE de asta de cel putin de doua ori pe saptamana !
Sotul se scarpina in cap, se gandeste un timp si apoi raspunde:
- De acord, pot sa o aduc aici in fiecare marti si joi??!!

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Felicitari pentru PRIMII PASI,mamicile cred ca au fost super impresionate.

Mai da toate v-ati incuscrit,din cate am calculat eu mi-au iesit 36 baieti si 52 fete din toata lista , ce am retinut eu Gabitzam cu Cloreta,Loreen cu Androix,Gusta cu Andreeaatan,dar raman fete pe langa ca-s mai putini baieti ce ne facem

Andreeatan,pana la urma e bun hamul Chicco,nu?Ma gandeam sa-i iau si eu unul.

Loreen, DRUM BUUUUUUN,mai esti mortala ,ti-ai gasit timp si inainte de plecare sa ne scrii.

Tamar,si eu sunt curioasa de ce se face testul ptr. plumb la voi, depinde de zona, este cumva o zona mai poluata?Intreb ptr. ca la noi se face numai la persoanele care lucreaza in mediu toxic(tipografi, vopsitori, pictori, muncitorii care lucreaza in metalurgie)dar intradevar poate fi poluata apa si alimentele si asa poate ajunge si in organism.

Saculetul ptr. fructe imi pare si mie interesant, Olga in practica cum se prezinta sau nu l-ai incercat inca?Parca ma bate gandul sa-mi comand si eu unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
La multi ani Bianca Teodora! Las' sa nu fie grasi!!!

Simona Filipas uite ma invrednicesc eu sa-ti scriu reteta de la cartofii frantuzesti asa cum ii fac eu:
pui cartofii la fiert (acum depinde si de tava pe care o folosesti, deci ochiometric), fierbi 4 oua, cascaval si smantana.
Preparare: cartofii fierti ii tai felii si pun asa - un strat de cartofi, apoi 2 oua taiate felii, smanatana dar nu prea multa ca devine apoasa compozitia si cascaval ras, apoi inca un strat de cartofi, celelalte 2 oua taiate felii, iar smanatana si cascaval ras, urmatorul strat cartofi fierti si peste ei smanatana amestecata cu un ou crud batut si bagi la cuptor cam 20-30 minute cat se gratineaza deasupra. Yami, yam, o bunatate iti garantez.
Acum daca vrei sa-i faci lui Dragos cantitatile vor fi infinit mai mici, noi dintr-o tava manacam 2 zile.
Nelia ce de realizari intr-un timp atat de scurt! Asa a fost sa fie sa stati un timp separati, sa incercati si altceva dar pana la urma totul e bine si daca ati hotarat sa emigrati pe taramuri atat de indepartate inseamna ca nu va lipseste curajul si oricand o puteti lua de la capat...dar mai incolo. Bravo voua! Felicitari Tudorei pentru primii pasi (eu chiar voi lesina cand o voi vedea), iar Agata ce sa mai spun? Esti mandra de fetele tale ai si de ce!
Cloreta bai da ce scumpete ai tu acolo, imi place mult poza unde-i cu papusa bebe, clar, copiii astia sunt fani mobile si telecomenzi. Pupici pe obrajorii aia falcosi, asa sunt si la noi si toata ziua ii executam.
Mikka, pai sotul tau are dreptate cu pozele-vederi, eu nu stiu ce ai tu cu tine, dar mie imi plac pozele tocmai ca apari si tu pe-acolo.
Androix pai faza cu orezul in apa fiarta n-o stiam, poate de-aia n-o prea nimeresc.
Pana una alta ieri am facut spanac cu ochiuri, azi cred ca incerc un pilaf (eu il ador pe-ala sarbesc cu legume), ramane sa ma decid la cantitatea de apa.
Dau drumul la asta, ca n-am gatat.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele o intrebare

Cu ce curatati parchetul ala click?

Ca eu il frec de dimineata cu ceara si ciuciu nu luceste.Sau poate mie imi lipseste o doaga si el vreau nou.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

As face pariu ca daca Laura da de vreun calculator pe la Sinaia ne trinteste un mesaj surpriza

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetelor, tocmai dezghet niste ficatel de pui. Voi le-ati dat pana acum? Cum il preparati?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput