Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Tudora rules!

E super ca Agatei ii place sa traga cu arcul, si eu am invata cand eram de varsta ei, nu stiu daca mai stiu acuma. Mie-mi plac sporturile astea aristocratice, poate de aia ca sunt generatia a doua de la coada vacii.

LA MULTI ANI PENTRU Bianca Teodora!

Thomas a inceput sa puna lucrurile la loc, sa faca ordine in casa sub urmatoarea forma: ratusca am gasit-o in sertar. Cuburile se ridica si le pune in rafturi, la fel si suzeta, e acum pusa frumos in raft sa nu se murdareasca.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI BIANCA TEODORA! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi

Loreen drum bun si distractie placuta. Promitem ca suntem cuminti pina vii

Mai fetelor nu-mi spuneti si mie povestea cu cartofii? Am o vaga idee dar astept sugestiile voastre

Simona deDragos Octavian
Pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Incepe invazia umblaretilor..........FELICITARI TUDORA

Adela nu prea am auzit pina acum de tratamentul cu ou...dar cine stie, asa o fi. Macar ai incercat sa vezi daca are efect?

SimonadeDragos Octavian
Pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata !
Nu am cheeeeeef azi ............. de nimic ! Ma lupt cu somnul si hartiile de pe birou - ce bune ar fi de cearceaf !!!

Interesant saculetul - cred ca putem improviza ceva asemanator .

Loreen - drum bun , distractie placuta si hai repede inapoi ca ramane dc-ul mai sarac !!!!!

nelia - hai ca tot raul a fost spre bine !! Bafta la scoala - si tie si Teodorei !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dooooamne, am ajuns si aici!!! Felicitari pt micutii Neliei, Andreei si Rodicai pt primii pasi! Vai, sunt super emotionata. Imi inchipui cum erati voi cand i-ati vazut facand primii pasi. Ema la cele 9 luni ale ei deocamdata isi mentine echilibrul cam 5-10sec.dupa care se lasa in fundulet. De abia astept sa umble. Cred ca va umbla inainte sa spuna MAMA. E culmea ca spune GATA cand nu mai vrea ceva, spune ATA(asta) aratand spre lucruri,cerandu-mi astfel sa ii numesc obiectul, spune TATA, PA, dar nu vrea sa spuna MAMA. Eu sunt NANA deocamdata.

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o zi buna.

LA MULTI ANI PENTRU Bianca Teodora!

babygirl lasa mai ca si a mea mindrulitza face duminica 9 luni, bodoganeste toata ziua in legea ei, dar nu intzeleg nimic, a spus de vreo doua ori tata, mama, dar de vreo luna parca bat turcii la gura ei. Cit despre stat in picioare, sta se tzine bine, vreo citeva secunde fara sa se tzina de nimic, dar cind se tzine cu minutza ca nu mai vrea cu amindoua, danseaza lambada, cade in funduletz si urlaaaa, citeodata se ridica singura, daca ii aluneca picioarele si nu poate tzipa pina o ridic eu.

Loreen drum bun si distractzie maxima.

Felicitari bebelushilor care au facut primii pashi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

BIANCA TEODORA

Noi suntem inca muciosi si mai rau tusim rau de tot, dar expectoram... Off! Ce mila imi este sa-l aud cum tuseste. Plus ca toti 3 suntem bolnaviori. Si azi a ramas taica-su acasa ca sa nu mai imprastie si pe la altii raceala! Off! Nu e lucru curat asta!

Aseara am plecat la cumparaturi si i-am cumparat copilului olita cu care a facut cunostinta numai imbracat ca dezbracat nu e buna...

Sa facem cunostinta cu noul scaun - OLITA

Si ieri pentru Alex am cumparat o gramda de lucrusoare, body de vara si o pereche mistocuta de adidasi! masura 20...

ADIDASI

Apoi i-am luat fel de fel de cereale mistocute de la NESTLE si formula NAN2, apoi cateva maruntisuri, mancare si alte oferte care mai erau. In schimb pentru mine, nu mi-am luat decat niste sampon Pantene ca era la oferta... Si am venit acasa cu niste super sacosoaie!...

Ma duc sa dau la copil sa pape!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

Felicitari la bebelusi pentru primi pasi.Parca mai ieri veneam cu ei acasa de la maternitate si uite domnule acuma sunt copii mari.Gata numai au nevoie de noi sau poate da la schimbatul de pampers.

Loreen drum bun si distractie placuta.

Andreea chiar sunt super multumita ce face ginerele meu stie el cum se face curatenia.

Barbygirl nici Mara nu zice mama ci baba si aia sigur eu sunt.

Nefertari nici Mara nu are dinti in gura si nici urma ca iar da vreunul.

Denelutza si eu am incercat sa ii dau Marei mancare mai maricica si nu vrea mi-o scuipa,dar perseverez ca nu am sa ii pasez pana se marita.

Ma duc sa beau cafeaua in continuare sa hranesc maimutica si dupa sa vad ce mai este de facut prin casa.Aici este tare urat afara e cam frig si a nins dar sigur in vreo 2 ore o sa dispara zapada.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele mai fac odata strigarea pentru cine vrea sa imi trimita poza pentru colaj.Ca pana acum am numai 7 poze si as fi vrut sa fie mai multe .Dar daca nu este asta e .Am sa il fac numai cu pozele care le am primite.Cine mai vrea sa trimita pana vineri seara pe emailul meu adriaanse2000@yahoo.comSper sa se mai inmulteasca.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia felicitari pentru primii pasi! Ma bucur ca uite pana la urma s-au rezolvat toate, si cu serviciul lui tati si cu gradinita Agatei! Aveti in sfarsit parte de putina liniste.
Tamar, scriem mama pe ciat, nu putem vorbi ca abia resim sa ne urmarim cu scrisul, dar sa mai si vorbim toate odata! Fa-te vizibila pe YM si te invitam.
Sunt varza cu carne. Ieri am pompat in copilul asta al meu si seara la 7 i-am dat iaurt cu cereale. O bunaciune, a mancat tot dar cand sa-l culc mi-a facut figura. N-a mancat decat fro 110-120 ml de lapte si azi dimineata la ora 5 era in picioare si chitzaia de foame. A durat ceva pana l-am hranit ci culcat la loc si apoi am dormit amandoi ca porcii pana la 10. Mihai a taiat-o la munca pe la 8.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput