Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Deci mai am putin si am pus toat acasa in sacose...si gata ma ocup si de voi...sa nu va cetuiti fara mine ca fac ca trenu si nu mai plec...
Al bi bac sun...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Loreen, drum bun si distractie maxima la munte. Nu conteaza ca-i impaketat toata casa, important e sa nu va lipseasca nimic. Nici n-ai plecat si eu abia astept sa vad poze cu voi de la munte.
Apropo de poze de la munte: Oana super pozele, sunteti toti 3 niste frumosi! Se vede de la o posta ca ati avut super vacanta!
Nefertari, jmekerutz Alex. Poate maine iti face si surpriza sa spele vasele si sa duca si hunoiul. Intr-adevar nu de mancare e ci de faptul ca l-a dus mintea sa te minta. Sa speram ca scatoalcele le-a incasat cu folos.
Deci azi nu m-am mai putut fofila de la intalnirea cu aspiratorul si cum eram eu in toiul aspiratului, toata casa cu fundu in sus, eu aratam ca dreq si suna la usa. Era de la gaze, mi-a dat si o veste extraordinara: avem oresce scapari de gaze, dar n-a putut vedea exact de unde. N-am decat sa sun la reclamatii si sa cer ca vina cu un aparat care detecteaza scapari de gaze si in interiorul peretilor.
Apoi am trecut la executarea placintei de mere. Am ales reteta Gabitei, va multumesc la toate pentru promptitudine. Mai am de trecut hopul taiatului, pana acum a mers brici.
Fi-miu urla in acest moment ca nu-i mai dau voie sa ma rontzaie de calcai, caci asta l-am prins facand in timp ce scriam de zor.
Trimit ca urla tare.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Thomas alearga prin casa in ham fiind. Sunt momente in care se "autosuspenda" in ham si momente in care sta singur, hara ham. Deci, deja si-a scos hamul banii, e super reglabil, poti sa-l tot faci mare, mic, mijlociu si alte marimi.

In rest, astept sa mai povestim...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, taica si noroc! Intru numai asa, de buna seara ca vreau sa dau stingerea. Azi-noapte m-am culcat la 1 si am dormit pe sarite ca s-a trezit Ana in urlete de mai multe ori. Cred ca ii ies si dintii de sus ca baga niste urlete incompatibile cu copilul pe care l-am avut pana acum. De vazut nu se vede nik (ca ma lasa sa ma uit in gurita, mai precis o frec pe gingii si deschide pliscul de placere), dar parca se simte. In orice caz daca tot deschide gurita am sa-i iau pasta de dinti ca sa incepem si noi igienizarea.
Elisor- in nici un caz nu ma supar ca scrii, ba chiar ma bucur foarte mult si ai dezlegare sa scrii pana recuperezi cele ... capitole in care ne-ai lipsit. Nu de alta, dar vremurile bune in care scriam in nestire s-au cam dus si trebuie sa vina intariri. Despre factura nu stiu ce sa-ti spun, nu stiu daca garantia e dublul facturii neplatite, cert este ca aveam 2 factur in valoare de 3 milioane, iar garantia este tot 3 milioane (o fi suma fixa?) - in final bine ca am scapat. Iar cu salariul pe card crezi ca este asa de simplu? Vaca noastra de contabila ne-a dat vreo 2 ani banii p card la presiunile sefei, dar cum a scapat-o din ochi, nu a mai reinnoit conventiile pentru carduri si au expirat. Asa ca ea vine cu roaba de bani de la banca dupa cum se exprima plastic sefa si ii distribuie luna de luna. Iar ca sa ma duc eu si sa-i depun pe card ulterior, crede-ma ca nu are nici un rost.
Loreen - drum bun la munte, nu vreau sa te sperii dar maine incepe cica iar ninsoarea. Imi este greu sa cred in conditiile in care azi a fost un soare orbitor si chiar caldut, dar daca asa zice prognoza...
Mygirl/Mikka - superbe poze!
Beatrice - pifosul e haios ca de obicei.
Adela - bagam sampania negresit.
Apropo de martisoare, ieri pe ninsoarea si viscolul ala turbat eu si colega mea am plecat la martisoare la Universitate. Biata fata a inghetat instantaneu, dar eu nu m-am lasat pana nu am dat o tura completa. Ne-am ales cu tot felul de esarfe/briz-brizuri/martisoare 9pe care noi le folosim pe post de pandante). Dar pentru ca nu mi-a ajuns tura de ieri, am mai bagat inca una azi si m-am intors la birou uda la picioare, motiv pentru care simt ca ma paste si o raceala - nu cred ca se va declansa ca are si raceala mandria ei - dar cumulata cu oboseala din fizic imi da o senzatie destul de naspa.
Ei si cred ca s-au mai scris multe, dar neuronul turmentat nu mai stie mare lucru. Prefera sa se duca la nani, desi stie clar ca sunteti pe chat si i-ar placea sa priveasca oleaca macar din umbra. Poate data viitoare... Hai sa aveti o noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

... Eu sint in urma cu vreo doua capitole si nici nu stiu daca mai apuc sa citesc din urma. Nu ar fi nici o problema, dar nu mai stiu nimic despre voi si despre pitici. Sper numai ca sinteti bine. Poate apuc la noapte sa mai citesc din romanul scris in absenta mea.

Asa ca am intrat doar sa fac prezenta si va spun despre noi. Pe scurt: nu ne-am mai mutat in Burlington, dupa cum stiti deja, tati are servici aici, Agatei i-am gasit o gradinita mare, frumoasa, noua, frantuzeasca, la 3 minute de casa, eu m-am inscris la universitate din toamna la vreo trei programe, sper ca ma vor accepta macar la unul (sint programe umaniste si eu am meserie tehnica, nu ma intrebati cum si de ce, ca nici eu nu stiu) si...
Astazi, 1 martie, la 10 luni, Tudora a facut primii pasi, singura, fara nici un ajutor. A inceput cu unul, apoi dupa vreo jumatate de ora a facut doi-trei si de vreo doua ore merge singura, in culmea extazului si cu chiotele de rigoare, intre canapea si fotoliu (cam 2 metri). Acum a obosit si s-a asezat in fundulet ca o babuta si probabil se gindeste ca e tare bine sa poti sa te descurci singura. Si tot astazi, Agata a tras pentru prima data cu arcul. Am fost astazi intr-un magazin de jucarii cu gindul sa-i iau o jucarie, ca nu i-am mai luat de mult si din tot magazinul si-a ales acest arc cu trei sageti. Si sa mai zici ca nu-i adevarat ca aschia nu sare departe de trunchi... Sa vedeti ce mindru era taica-sau cind a auzit, a si invatat-o imediat sa traga (ca eu habar nu am) si moaca a prins miscarea cit ai zice peste. Cam atit deocamdata, daca apuc sa citesc din urma, revin cu un alt mesaj. Va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de bucurii.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Olga si Newmami-multumesc de lamurirea cu saculetul. Totul este sa o conving ca este de mancat si sa bage in gura pentru ca baga in gura foarte selectiv (ceea ce nu este chiar rau), iar manuta ei este in topul preferintelor.

Oana-si tu si Alex sunteti asa de frumoase! O placere sa ma uit la pozele voastre

Elisor- Bianca arata super, sanatoasa si frumoasa. La cum arata sunt sigura ca nu are nimic. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.

Ioana-asa a inceput si Maya sa planga noaptea (ea foarte rar face asta. Dar cum spui tu, un plans ciudat, seamana mai mult a geamat. Si am descoperit ca-i ies primii dinti! Daca ii dau Tylenol adoarme la loc. Deci plange de durere. Vezi sa nu-i iasa si Anei dintisorii. La Maya mai degraba se simt decat se vad deocamdata.

Nelia-mesajul tau inspira optimism si parca te afli la inceputul unui nou drum. Iti urez mult noroc si inceput bun.

Cloreta-mie mi-au scapat pozele tale. La ce pagina sunt?

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Nelia, wow, felicitari! ce de-a realizari! servici, gradinita, universitate, dar mai ales o arcasa si-o plimbareata! sinteti tari!
Loreen, da, e obliatoriu testul, si cica ala pt plumb se poate doar cu singe din vena . In fine, bine ca a trecut! Drum bun si distractie maxima la munte! Delia este asa de scumpa, am tot admirat-o.
OlgaT, si aici virsta minima de lasat copii singuri acasa e 12 ani, si poate ca asta e exagerat; totusi mie 6 ani mi se pare cam devreme se lasi un copil singur, chiar daca in Ro se practica...dar sa-l lasi "responsabil" pt un bebe, chiar si neumblator...Nefertari, plsss mai gindeste-te! Nu te supara ca insist, am si eu un baietel de 5 ani, si o "babysit" pe sora-sa cit sint eu in baie sau in alta camera, 2 min maxim. Nu mi se pare fair nici pentru Alex, dar mai ales mi se pare groaznic de periculos, Doamne nici nu vreau sa-mi imaginez cite se pot intimpla. Cit despre mincarea aruncata la cos, am practicat si eu si sora-mea la greu, si prefer sa sterg din memorie ziua cind a descoperit maica-mea "trucul"
Dadym, am vazut pozele lui Robert si m-am indragostit! ce bebe frumos (ca si restul familei)!
AndreeaAt - felicitari pentru umblaretul inhamat . Ha, eu credeam ca hamurile sint ca sa nu fuga pe strada...live and learn.
Mygirl, superbe pozele si protagonistele!

Ah, eu nu ma pot chat-ui ca vad ca nu-mi merge echipamentu' de vorbit - e cu voice sau scrieti? da lasa ca maine merg sa schimb casca, mai invitati-ma si pe mine daca ma vedeti online, pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Cloreta-am reusit sa vad pozele pana la urma si ai o fetita tare dragalasa. Si a mea este fascinata de celular. Este cea mai buna jucarie pentru ea. Dar i-am luat unul de jucarie care nu o amuza deloc.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Bianca Teodora...sa fii o frumoasa exact ca sora si mami a ta...

Gata de plecare...am indesat si gabajele in masina,io ca daca era dupa barbate-miu nu mai incapeau nici copii...Ma tot uit la meteo si ma cam ia cu transpiratii la ceafa cand ma gandesc la drum...In 99 am derapat cu masina odata in plin decor si a doua oara pe creasta muntelui si mi-e cam frica de mersul pe zapada...

Delia e treaza de la 6 si chiuie ceva de groaza prin casa...intr-un fel e bine ca poate doarme pe masina macar juma de drum...si ma scot si eu...Cu mancatul nu stiu cum oi face si ce io-i da da ma descur ca-s fata mare(la inaltime)...

Nelia sa aveti un inceput nou asa cum va doriti...n-a fost sa fie sa va mutati...iar pentru Tudora felicitari din toata inima...bravo...vai doamne au inceput deja primii pasi ...ce de-au mai crescut copii nostrii...

Tamar si la ce foloseste analiza plumbului?!Ca mi se pare pompoasa la auz...Aici la noi vad ca nu se practica analizele decat in caz de suspiciuni de boala,ca la controalele lunare capeti eventual putina atentie...

Hai ca s-a facut de plecat...Va doresc zile frumoase,week-end linistit,copii sanatosi...
La multi ani doresc si bebelsilor care-si mai adauga zilele acestea la palmares inca o luna...
Elisor tin pumnii stransi vineri si sper din toata inima sa ne vedem...

Sa ne auzim cu bine...luni seara(daca ma lipesc de vreun net pe-acolo sunt calare)

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza!
La multi ani, Bianca Teodora, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Loreen, drum bun si usor, distractie placuta si multa odihna!
Fetelor, inca am ochii carpitzi de somn, nici nu prea vad unde bag destele pe tastatura, da am primit un banc si vreau sa va inveseliti si voi de dimineata:
O femeie este oprita din trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua.
Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat?
P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
P: Nu aveti?!
F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de
ebrietate.
P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii?
F: Nu pot.
P: De ce?
F: Am furat aceasta masina.
P: Ce-ati facut?!
F: Am furat masina si am ucis proprietarul.
P: Poftim?!!!
F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il
vedeti?
In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere
ajutoare prin radio. In 5
minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter
superior se apropie de
masina femeii cu pistolul pregatit.
Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
F: S-a intamplat ceva, domnule?
P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si
ca ati ucis proprietarul.
F: Am ucis proprietarul?
P2: Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
P2: Masina este a dvs., doamna?
F: Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde
politistului. Aceste il deschide
si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa
creada.
P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti
permis, ca ati furat
masina si i-ati ucis proprietarul!
F: Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu
viteza!
Morala: Nu va puneti cu femeile...

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre