Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Danymeu am avut 52 inainte de sarcina, am ajuns pana inainte de nastere la 77 iar acum daca scad la un 58 ma consider fotomodel.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza cum a fost azi cu bona s-a impacat bine Andrei.

Elisor astept vesti de la tine.

Am o stare de kk nu stiu ce e cu mine.Asa ca eu am sa bag o plimbare cu Mara.Poate ne auzim diseara pe chat.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, azi s-au tatonat reciproc, n-a vrut sa stea tot timpul la ea. Dar cit a stat am avut si eu timp sa bag aspiratorul ca lumea, nu in super viteza, si sa fac si ceva de mincare. Si Nutza, ca n-avea stare in ea, mi-a frecat luna baia, bucataria si balconul
Se obisnuiesc ei incet-incet, o sa incep sa-i mai las si singurei cite putin, macar ca ies o jumatate de ora pina la piata.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Pai atunci fiecare sa-mi dea inaltimea s-o trec in tabel, ca sa nu mai fie probleme. Oricum Andreeaatan sa stii ca nu se supara nimeni. Ca suntem constiente toate acuma ca nu avem inaltimea toate la fel si fiecare avem alta constitutie ca sa nu mai vorbim de kg in plus... Ca eu observai ca cele slabe rau nu sunt in listuta si eu zic ca este corect. Sunt in lista numai cele care vor sa dea ceva jos....

Nu stiu cum vreti acum!

Si mai bine: mai da odata linkul ala si o sa-l pun si pe ala in lista ca fiecare sa-si calculeze ce si cum si-l pun li lista la fiecare in parte! Eee?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea de Cluj, m-ai spart, sint obeza!!!! Ma duc sa-mi bag doua degete pe git

... dar te urmez, am plecat

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am venit acasa.In conditiile in care plimbarea a durat 45 de minute.Nu stiu ce am dar nu imi gasesc linistea.

Gabitza ma bucur si sper ca totul sa fie bine.

Beatrice linkul il gasesti unde a scris Andreea.Iar pe mine sa ma treci cu 1,64.Iar eu cred ca oricat as vrea nu am sa mai pot slabi.Nu am fost eu slaba inainte de a ramane insarcinata aveam 61-60, visuri ca nu cred ca mai ajung eu la greutatea asta.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

am introdus inaltime si greutate, am dat sa calculeze si mi-a dat 2.1. oricum m-am cantarit acum si am descoperit ca m-am ales cu 2 kg in plus. sunt o grasaaaaa!!!!!
alexia a mancat la 18 again paine cu branza fagaras si rosii. acum se cearta cu tati ca nu o lasa sa faca ce vrea. si se plimba amandoi prin casa perpedes.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Nu am vrut sa determin pe nimeni sa-si bage degetele pe gat.
Dar ati vazut si voi ce si cum. Monu, cred e 21, nu 2.1.

Bine, atunci, Bea, te rog trece-ma cu 91.5 Kg.

Faceti BMI, faceti ce vreti.
Dar asta mi-a trecut mie in cap, asa dintr-o data si am scris-o aici.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Mna bun, sa va povestesc...eu mai am un pic si incep sa dau din cap..:D tocmai am vb cu mama care s-a dus la pediatra cu caietelul...:)) caietel in care notase ce-i spusesem eu. mihai la noapte trebuie sa ia carnetelul si sa mi-l aduca. de ce? pt ca acolo dr. a scris ce-i de facut ca sa o vindecam pe ema. am ce citit la noapte! ah, si scrisul imposibil al dr.. Printre picaturi a reusit mama sa retina si cateva amanunte. De ce printre picaturi? pt ca am uitat sa va spun ca pediatra, pe langa faptul ca e ,ii si place sa-si dea importanta si vb MULT SI PROST. te mai miri ca mama trebuia sa-i dea carnetelul sa-i scrie.. Mai intreaba mama o prietena care este pediatru si de maine ne apucam de tratament
Asadar: 7 zile de antibiotic (l-a ales pe al mai puternic si mai prost.Era de asteptat..) la 8 ore.
cate un plic de ENTEROL/zi timp de 30 de zile!!! http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=398&642891bec7253b5d203ed2aabe242af3=354255756
Renuntam la Humana 3 si ii dam Humana SL
Nu mai are voie lactoza,gluten.Va manca timp de o luna doar: banane, mere COAPTE, morcov,pastarnac,peste,pui,vita,orez.ATAT!VAI DE NOI!Adica nu tu branzica Milli, nu tu iaurt, nu tu nimic.
Mama zice ca are capul patrat din cauza dr, eu zic bine ca nu o doare pe Ema nimic. Imi pare rau ca trebuie sa ia antibiotic...dar n-avem ce face. Dupa 7 zile de tratament si alte 3 refacem analizele.

Oana, probl.poate sa fie de la maini murdare. Si Ema, ca si Alex este toata ziua la joaca,pe jos...N-ai ce-i face. Nu te panica, e doar inceputul. Vin altele...Si cate mai vin. Vine gradinita.Ohoho...:)Fa-i analizele ca sa stii daca este vreo problema sau nu. Ceea ce spui tu despre scaunele lui Alex este valabil si la noi. Noroc cu Loreen si Cloreta care mi-au atras atentia ca 6 scaune/zi nu e in regula, ca eu nu stiam,iar pediatra nu ne intreba mare lucru la controale.

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, ai perfecta dreptate, ca referinta nu era aceeasi iar BMI este un indicator foarte bun. Supararea mea nu era pe tine ci pe mine... Hai ia o floricica, fara calorii

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput