Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
babygirl spune:
nelia,corni,tdi,sufletica,olgatarziu,nefertari,gusta,dadym, multumesc frumos! i-am dictat la tel mamei rezultatul si antibiograma si am rugat-o sa mearga la pedi sa ia reteta. sper sa i-o dea ca apoi sa cumpere antibioticul.o sa ni-l aduca mihai in drum spre casa..sper sa scapam repede.
Adina&Ema
nelia spune:
Gabitzam, tot ma tin sa-ti dau si la noi noile masuratori... La 10 luni, Tudora are 9.400 kg si 75 cm.
Beatrice, si tie trebuie sa-ti dau, din pacate nu am mai slabit decit jumatate de kilogram, pentru ca am cam mincat de toate, fac o pauza de o luna si apoi ma apuc din nou serios de Montignac. Deci, am acum 72.5 kg.
Se pare ca astazi nu chatuiti... cel putin nu la ora asta, poate mai intru mai incolo, sa ma chemati si pe mine daca ma vedeti online. Acum ma duc la treburile casnice, care nu se mai termina. 
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
nefertari spune:
corni - vreau si eu la aparatul ala bengos !!
Dadym - noi folosim branza slaba milli - la pachetel sau fagaras cu smantana .E foarte buna .
Olga - sa auzim vesti bune de la cardio !!!
Si daca tot incepurati sa va laudati cu plete ce-ar fi sa pun io neste poze de-alea fara !Stiu fetele de la intalnirea cu burtici 

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Tdi spune:
Mai, pitika mea
se joaca cu telefonul si l-a sunat pe tati la serviciu!!! ![]()
in alta ordine de idei iar i-am prajit supa copilului...mama denaturata ce sunt!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
andreeaatan spune:
Stiu ca acuma sunt alte probleme, dar eu trebe sa lamuresc o chestiune arzatoare pentru mine.
In ceea ce priveste lista de grasimi tinute de Bea (care, apropo, arata la fel de bine si inainte si dupa, atata ca pozele alea de la disco erau sexoase datorita hainelor), si a trecerii timpului, am ajuns la concluzia ca trebuie imbunatatita-lista.
In felul urmator: ori se contorizeaza masa de grasime din corp sau si mai usor Body Mass Index.
De ce spun acest lucru, pentru ca eu nu mai raportez nimic la acea lista numai in scopul ca cele de 80 sau 70 kg sa se simta bine. Fraa sa se tine cont de faptul ca unele avem 180 cm, altele 155 cm. Pentru ca nu este corect ce apare acolo, fara sa se tina cont de inaltime si de tipul de schelet.
Oricum, daca as vrea sa raportez, as raporta inca 0,5 kg pierdute in 3 zile, dar nu o fac.
Dac ava intereseaza eu am BMI de 28.7.
Dac vreti sa calculati asta:
http://www.cdc.gov/nccdphp/dnpa/bmi/calc-bmi.htm#Metric
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
mygirl spune:
Adina, sanatate multa Papadiei
. M-ati cam bagat in sperieti cu analizele astea, mai ales ca de 2 saptamani Alex si-a cam schimbat obiceiurile, de la 1 kk/zi a ajuns chiar la 5-6. Asta se intampla de cand am inceput sa-i dau Ca natural 5 ml de 3 ori/zi si ma gandeam ca de la asta i se trage. De 2 zile ii dau Ca Pharco si nu mai face atat, scuzati ca va detaliez un pic da face o data dimineata, sanatos si de 2 ori mai "apos" si galbui
. Maine termin tratamentul si dc continua asa cred ca-i fac si eu copro, mai ales ca in ultima vreme misuna si linge peste tot

Noi azi am fost sa-mi beau cafeaua la o prietena care are o fetita de 1 an. Numai cafea n-am baut, ca au zburdat fetele peste tot, una in picioruse (vai, ce ne asteapta!!!) si una de-a busilea. Am facut si cateva poze.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Dadym spune:
he he he, mi-am facut si eu si am 19.5
Am vazut eu un tabel acolo cu greutatile fiecaruia dar nu m-am bagat ca eu am ajuns la greutatea dinainte de sarcina fara probleme, am 1.71m si 57kg, iar inainte de a naste am avut 76kg.
Fetelor mi-am facut programare la oftamologie la 19.00 eu las mess deschis oricum, sper sa va mai prind.
Pupici
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
gabitzam spune:
Andreea de Cluj, m-ai spart, sint obeza!!!! Ma duc sa-mi bag doua degete pe git 
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
OlgaTarziu spune:
Andreeaatan, de mult voiam sa aud asta. Ca eu la 61.5 par grasa cand de fapt acu sunt chiar slaba. Am BMI de 20.5
Olga
Si maine e o zi
gusta spune:
Andreea si eu mi-am facut si am 26,8.Miss Piggy cu diploma cu tot si cu acte in regula.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos