Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Flore, de mult vroiam sa te rog ceva: poti te rog sa imi trimiti telefonul de la cabinetul lui Stanciu?As vrea sa o duc pe Sara la el si sa ii fac o pogramare ca banuiesc ca nu te duci cand iti tuna la el
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Servus fetele.
Raportul de la medic avem la aproape 9 luni 75 cm si 9.400 kg. Asa ca Gabitza, poti schimba si in lista te rog? Analizele au venit bune asa cum speram iar cu inimioara ne trimite la cardiolog si eco. Se pare ca suflul ala in loc sa dispara se aude mai tare. Nici nu ma gandesc, o sa vedem la momentul potrivit.
Am avut o noapte de vis. A inceput cu lumanarele, apoi am culcat copilul, apoi ... si a dormit bebe de la 9 la 6 dimineata cu 3 treziri, ceea ce pt noi e un record. Doamne bine e sa doarma si asa cu trei treziri copilul. Nu-mi mai fac iluzii ca stiu ca nu tine minunea.
Babygirl, multa sanatate Emei. Vai vai ce rau poate fi cand e copilul bolnavior. Sa va faceti bine cat mai repede.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

In sfarsit am reusit s-o culc pe Alyssa ca de 2 ore imi toca nervii, plus ca lesin de foame ca n-am apucat sa pap nimik...macar de-as mai slabi si la shunci nu numai la minte!
Am fost aseara pe ciat...super...Gabitza, ai dreptate, inca mai sunt ametzitaaaa!
Gusta - ti-am trimis pe mail poza ptr. colaj, multzu'!
Danelutza si Ioana - si eu ziceam ca-s nebuni aia care pleaca din tzara si nu mi-as fi imaginat ca o sa ajung eu in situatia asta... deh bat-o vina! nici in concedii nu voiam sa merg in alte parti, ca tine Ioana......ziceam ca o sa merg o data sa vad Parisul si Venezia si atat! iaca ironia sortii, ajunsai sa locuiesc langa venezia asta si-am vazut-o doar o data! si sa nu mai vorbim de barbatii italieni ca nu-i puteam suferi, credeam ca sunt neseriosi si fustangii ... nu-i deloc asa. ce ciudata-i viatza asta...ca o cutie de ciocolata!
iar ma ia cu filozofeli...ma duc sa manc un morocv.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Beatrice - faine pozele...tanara si slaba, las' nici acuma n-arati deloc rau... cu varsta mai evoluam ...asa ceva!?

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Babygirl, nu stiu daca ti-au raspuns fetele, ca nu am apucat sa citesc decit pina la tine... Ce pot eu sa-ti spun despre klesbiella ... Stiu ca este un bacil foarte periculos si puternic, care trebuie tratat imediat cu antibioticele la care nu e rezistent, dar asta in cazul infectiilor urinare. Nu stiu cum e cind il ai in kk, poate ca il avem oricum (cum e E-coli, de exemplu, il purtam oricum, in forma inactiva). Daca totusi are nevoie de tratament, tinind cont ca e bebelus, probabil ca iti va da cele intermediare, poate ai noroc si cedeaza. Eu am avut acum vreo 8 ani infectie urinara cu klesbiella si am stat patru zile cu febra 41, internata la Urgente si pe antibiotic si mi-a schimbat de doua ori antibioticul pentru ca nu ceda. Dar eu am probleme cu rinichii (sau aveam inainte, se pare ca sarcinile i-au reglat... sper!) si o infectie urinara le mai trebuia. Nu vreau sa te sperii, e un bacil ca toti ceilalti, dar la infectiile urinare si la pneumonii e unul din cei mai puternici si mai rezistenti. Stiu doar ca, dupa tratament, trebuie repetate analizele la kk si urocultura de vreo citeva ori, distante de citeva zile, 10 parca, numai asa esti sigura ca a scapat. Repet, s-ar putea sa-l avem in noi, intr-o forma neactiva, numai un doctor bun poate sa-ti spuna daca are nevoie de un tratament soc. Of, am intors-o din condei cit am putut, nu vreau sa te sperii, numai ca eu sint stresata cind aud acest nume: klesbiella.
Olga, ma bucur pentru voi, pentru Tony, dar si pentru luminarele si alea-alea... Pupici si tinem pumnii pentru inimioara.

Va aduceti aminte ce incintata eram ca Tudora merge? Ei, nu prea mai sint. E si normal dupa ce toata noaptea trecuta am exersat mersul in pat, nu stiu daca am dormit 3 ore adunate. Vazind ca nu doarme, am luat-o in pat linga mine si i-am bagat titica in gura in speranta ca va adormi. A dormit jumatate de ora si brusc se ridica in picioare, fara sa se tina de nimic, sta citeva minute in echilibru chitaind de bucurie si apoi pleaca la plimbare spre partea cealalta a patului. Bineinteles ca patul fiind moale, facea doi pasi si pica in fund si iar o lua de la capat. Si asa a tinut-o pina dimineata. Acum doarme neintoarsa si nu mai exerseaza nimic. E rupta si eu la fel, dar eu nu pot sa dorm ca maimutica aialalta s-a trezit de la 8 fara un sfert.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

babygirl - Sanatate !!!!

sufletzica - sigur ca vreau !!! Numai sa nu razi de pantalonii mei - i-am primit cadou si sunt grena cu dunga galbena - activeaza si tu pm ca sa nu stresam fetele cu detalii .

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Salut.

Ce sa mai zic pleaca omul la scoala si cand vine gaseste 3 pagini scrise.Nu ma mai joc cu voi

Olga sper ca Tony sa isi schimbe obiceiul.Sau poate o fi fost de la lumarici .Pai aprindele in fiecare seara si poate asa doarme si baiatul.La cat mai multe nopti dormite.

Barbygirl nu stiu ce sa iti spun dar ii dau un pupic mare lui Ema si sper sa se faca cat mai repede bine.

Am mai primit cred ca 7 poze .cred ca ar fi bine sa scriu numele de la cine ca sa se stie.
Simona Filipas
Cornelia
Kitty-b
Tdi
Cloreta
Ioana
Nelia.

Mai astept si de la restul cine mai vrea.

Ma duc sa vad ce ati mai scris ca prea multe informati pentru mine si uit de la mana pana la gura.

Adela bun venit in randul mamicilor.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Eu in seara asta ma duc la un test ptr. determinarea afectiunilor in organism,carentze,etc, pe computer gen cum l-a prezentat la OTV la Dan Diaconescu daca ati vazut diferentza este ca-mi va pune niste magnezti sau centuri la cap.maini,picioare, sunt curioasa ce-mi va spune

Apropo de par frumos sa va arat ce par are sora-mea natural si intins cu placa, zici ca-i alta persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Corni mi-ai omorat cu parul.

Sa va zic ca am avut parul pana dupa fund si gros cat mana .Dar asa a fost sa fie sa numai il am si acuma sa numai am rabdare sa creasca.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Mai da harnicute mai sunteti!
Gabitza vreau si eu pe chat, id-ul meu e dady_maria05, pleaseee, ma primiti? Pentru reacualizare, am fost azi la medic si avem la 10luni (maine le facem) 10.4kg si 75cm.
Adina, sanatate multa fetitei tale, la noi sunt pediatrii care au cabinete deschise si sambata, o fi vreunul si la voi, asta in caz ca nu ajungi azi.
Mstroe, aceeasi problema cu somnul o avem si noi...e naspa rau, eu ma intreb cum naiba mai rezist in ritmul asta
Ioanailincam, de ce nu e bun pestele din comert? eu ii dau de o luna si ceva, nu am avut probleme ce-i drept dar e bine de stiut.
Ile2003, interesanta povestea ta cu pisatul mancarii, am aplicat-o si eu azi si a mers, al meu vrea doar mancare pasta exact cum iese de la blender, mare lenes mai e iar daca e vreo bucatica putin mai mare face urat, se ineaca...mie imi sta inima binenteles cu toate ca stiu ca nu are cum sa se sufoce cu o bucatica asa mica. In fine cand aud ca le dati supa cu taitei ma apuca o ciuda, cum reusiti???
Am mai vazut ca le dati usturoi, de pe acum? nu e prea devreme?
Apropo, branzica din ce lapte o faceti, cel de la dorna cu 3.5% grasime e bun?
Am atatea intrebari sa va pun dar o iau usor
Gusta, nu ti-am notat adresa de mail si rau am facut iar sa merg inapoi sa o caut la cat de greu merge forumul ma apuca vara asa ca am o rugaminte la tine, poti sa iei tu poza din albumul meu, e ultima, robertutu se cheama...mersi mult
Si inca ceva, m-am trezit dimineata cu ochii rosii si simt parca am nisip in ochi, asistenta m-a intrebat daca am conjuctivita iar eu i-am raspuns ca nu, cred ca m-a tras curentul pe undeva...dar acum stau si ma gandesc ca proasta, daca e conjuctivita, asta se ia, sa nu dau la bb.
Va pupacesc.

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput