Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70401" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (68)
patriciaRO spune:
La urmatorul capitol va aparea si lista cu cine mi-a mai dat inaltimea si greutatea!
Andreeatan daca mai pui linkul odata, ar fi super, ca fetele care vad lista sa-si faca indicele si sa-l trecem in lista!
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
Buna,
Intru si eu repede, ca ieri nu am apucat. Si ieri si azi am fost la doctor si mai avem si luni o tura. Ieri am fost pentru mine, ca nu ma mai vazuse nimeni de cand am nascut. Azi am dus-o pe Maya la controlul de la 7 saptamani dupa operatie. Cardiologul a zis ca este foarte bine si ne mai vedem peste 1 an. I-am spus de stresul meu ca Maya abia daca sta in picioare tinuta de mine si a ras de mine. A zis ca este perfect normal ca la 9 luni sa stea doar putin in picioare si zicea ca am eu pretentii prea mari de la ea. Sa vedem ce va zice si pediatra. Pai atunci copiii vostrii sunt tare evoluati. Eu nu mai inteleg nimic. In Romania copilul meu ar fi considerat in urma rau si aici este perfect normal.
Elisor- asa ma bucur si eu de fiecare progres cat de micut al Mayei. Sa vezi ce fericita eram ieri ca mi s-a parut ca astat in picioare mai mult de 1 minut.
Gabitza-m-am distrat cu chestia aia trimisa de tine. Si Maya cica a fost spion intr-o viata anterioara. Iar eu am fost barbat.
Mikka-mi-a placut ce ti-a iesit tie. Romanca pana in maduva oaselor.
Cloreta-superbe pozele, iar tu esti foarte frumoasa.
Babygirl-sanatate Emei.
Simona-parca tu intrebai de cartofi frantuzesti. Si eu ii fac ca si Elisor.
Va las ca nu am apucat sa citesc tot si poate s-a si terminat subiectul asta.
Olga si Maya (28.05.2005)
galinarodica spune:
Neli mama felicitari si de la noi pentru Tudora (cam tarziu ca eram restanta la citit...)Si daca ai nostri bebei tot fura primii la plimbat singurei si daca tot eu nu am cuscra tu nu ai hai dragutza sa ne incuscrim
Am baiat fain si frumos sa stii; e blond cu ochii albastri, vanjos si pupacios nevoie mare.