Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo74 spune:
Irina sa inteleg ca am facut o nefacuta?
Trebuie sa apara Sofia sa ne dumireasca...
Antoanela pana la urma o sa accepte biberonul, o sa vezi. Marea mea drama de mamica a fost ca Luca nu accepta biberonul si vreo 2-3 saptamani tot fugeam de la birou sa-l alaptez, pana intr-o seara cand plangea si i-am facut un bibe cu 200 ml laptic si l-a ras pe nerasuflate. Asa pur si simplu.
Marinela79 merci mult de aprecieri 
Fetelor, eu pana acum nu v-am povestit despre programul lui Luca ca am zis ca dati cu rosii in mine
. Se culca in jur de 22-23 si se mai trezeste la 9, rar cand mai da un semn pe la 6-7 sa pape si apoi se culca la loc.
Dar azi noapte, a inaugurat emisiunea "Dansez cu mama" - din cauza ca s-a culcat pe la 20:30 la 3 era baiatu fresh si pus pe sotii, asa ca pana pe la 6, ne-am gangurit, ne-am plimabat cu mama prin casa si am mancat toate tzitzile posibile
A fost fun oricum
miflore spune:
Simo, Valen, multumim ca ne-ati laudat!!!
Si Luca si Sara sunt 2 frumuseti!
Valen, Ana grasunica?
Esti prima care spune asta, mie de fapt nu mi s-a parut niciodata c-ar fi prea slaba, doar cu kilele stam noi mai prost...acum insa s-a mai reglat, are 6650gr! Si s-a mai bucalat un pic!
Vero, dar cat a luat Stefanut in greutate?
Haideti sa facem perechile, ca la bal!
Ca uite cum apar confuzii!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Simo eu asa am retinut, nu stiu sigur
. Cred ca tie ti s-a parut fun o noapte aproape alba. Cand esti bine odihnit faci fata, dar cand dormi pe apucate iti vine sa-l "trantesti" (prietenii stiu de ce
).
Asadar cum facem cu lista
?
Irina super
datele de 6 luni. Ce mare s-a facut Matei
, cat pe ce sa nu-l recunosc in poze ca in albumele tale nu ai pus poze demulticel
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
Aoleuuu, cupilu a dormit de la 11.30 la 13...apoi a supt titi, habara nu am cat? a adormit la titi si doarme si acuma.
Ce o fi si asta?
Ce ti si cu copi astia??
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
irina81 spune:
Irina,multumim!Si mie imi place de Vladut si il si recunosc pentru ca tu ai pus poze constant.O sa incep sa-mi completez si eu albumele mele,va anunt cand reusesc.
Matei a a mancat para 2 zile,i-a placut,dar a facut scaunul moale si cam verde,asa ca ne-am oprit.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
gabiarama spune:
Sa vedeti ce inseamna dragostea de frate :ma uitam mai devreme la piticii mei care se amuzau copios,rideau amindoi in hohote .Tudu incerca sa se intoarca pe burta si nu reusea , asa ca Mihnea s-a gindit sa ii dea o mina de ajutor si il intorcea el cind pe burta ,cind pe spate .Si dupa fiecare intoarcere urma o repriza de ris .
Ieri ,Mihnea iesise afara cu tati in timp ce Tudu dormea .Cind s-a trezit a inceput sa chiuie si avea privirea indreptata catre usa .Probabil ca il striga pe frati-su
.
De vreo saptamina cel mare a inceput sa migreze in timpul noptii dintr-o camera in alta.Vine si doarme cu mine tinindu-l de minuta pe frati-su .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
miflore spune:
Maddy, Ana are fontanela OK zice doctorita; acum nu prea stiu ce dimensiuni are, avea cam 2/3cm la un moment dat; eu nu ii mai dau Anei vigantol de 4 saptamani si mai am pauza inca una, deci in total pauza 5 saptamani! la vaccinul de 6 luni nu stiu ce sa fac, daca sa-i repet analizele; si sa vad din nou cum sta cu calciu; cine mai stie, poate si la tine sa fie vreo legatura, incearca sa-i faci niste analize, eu i le-am facut la medicover 
Irina81, super dimensiuni are Matei!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Gabiarama cred ca esti topita dupa ei! Imi imaginez cat de dulci trebuie sa fie. Esti o norocoasa! Ai bucurie la dublu! ![]()
cge spune:
Gabi, asa este.
Si Victor sare in pat si Anca rade in hohote.
Si Victor o lauda:'In sfarsit rade si ea ca omu' ".
Eu trebuie sa o gadil, sa o pup nu stiu cat ca sa rada asha.
Si Victor face pe clovnul, cica ii face spectacol, si ea din scoica da din maini, picioare.
Cand ii canta Victor, scoate si ea sunete, zice si ea cantecelul cum ii iese.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei