Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare fetele.
Maddy, si Iaris mananca mai prost acum de cand cu diversificarea, ma refer la laptic, dar dr mi-a spus ca poate se satura cu masa de la ora 10 si are tendinta sa sara o masa, lucru care n-ar trebui sa ne sperie.Si eu sunt o stresata care atunci cand se impacienteaza stie tot orasul, dar tinand cont ca bebe e ok eu zic ca nu-i este foame atunci cand ii dau eu.Eu tin sa-si respecte orele de papica dar cred ca nu le e foame atunci cand le dam noi.Cand e flamand, Iaris imi papa si 240ml de unde am ajuns singura la concluzia ca se amuza copios cand ii dau eu sa pape "hi, hi, iar ma joc, ca nu mi-e foame"Experimenteaza un pic si incearca intr-o zi sa-i dai sa pape la cerere, poate o sa te surprinda placut.Bafta.
Simo, mama lui LUca.Ai un baiat de nota 10, Doamne da' frumusel mai e si grasunel, imi plac obrajorii lui la nebunie.Daca aveam fata cred ca ne luptam pt asa baiat, dar si noi tot baietel.
Of, Jadi, cand ma gandesc ce stresant e sa stii ca sunt bolnaviori, mai ales ca tu lucrezi, cred ca trec crunt orele la servici.sA DEA dOAMNE-dOAMNE SA SCAPATI SI SA-I DATI DE CAPAT
Antoanela, sper sa reusesti pana la urma, cum a mai zis cineva de pe aici, parca Miflore, amana un pic masa si poate, flamand fiind, o sa accepte mai usor tetina.
Ioana luptatoare cum o stim o sa-i dea gatape olandezi
Dana_ch, ce fain ca ai o fetita atat de mare, super, cred ca e o frumusete.Pt poze trebuie sa-i faci album pe yahoo photos, ai instructiuni pe care sa le urmezi, iar apoi pui link-ul la semnatura, ai niste explicatii pe adresa comuna de mail.Pt parola activeaza-ti Pm, daca nu-l ai si cineva ti-o va trimite

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Maddy,eu nu prea cred in expresia asta "au si ei perioade.." OK, au perioade dar de o zi, 2, 3, cand dureaza mai mult eu zic sa-i iei niste analize. Sunt cateva cauze de inapetenta la bebelusi care nu merg insotite de nici un fel de alt simptom, copiii sunt supervioi. De ex infectia urinara cu care m-am confruntat eu. Sau parazitoze, sau anemia, si ea da inapetenta. Sau hipervitaminoza cu vit D3 (dar aici apar si alte chestii, de ex transpiratii). Ar mai fi otita, intalnita la 1 din 6-7 bebelusi, dar aici se poate verifica prin palpare (nu mereu).Astea sunt cel mai des intalnite la copiii de varsta asta. Eu am pierdut vremea vreo 2 saptamani ascultand de la doctori chestia asta cu "are perioade, nu vezi ce vioi e altfel?!" Trebuia sa-mi ascult instinctul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna fetelor!Noi am venit in vizita la Anya si tare ne mai place; Sarah doarme foarte bine toata noaptea, mai exact, suge dupa baita si la ora 11 adoarme; se trezeste pe la 6~7 dimineata, suge si adoarme la loc; asa face de la 2 luni si eu chiar nu mai stiu cum e sa te trezesti noaptea; ne laudam si cu dormitul pe burtica sau mai bine zis, doar cu dormitul pe burtca, ca altfel nu se mai poate; de cand a reusit sa se intoarca singura numai asa doarme;mai nou incearca sa se ridice in 4 labe insa nu reuseste decat sa stea cu fundul in sus si sa se enerveze, spre amuzamentul nostru; o sa mai pun in curand cateva poze cu exemplarul nostru deagastos;Miflore, e tare dragutza Ana Maria; imi pace ca e grasunica si are ochi albastriMaddy, sa stii ca si Sarah mananca la fel ca Bianca, cel mult 700ml; ieri de exemplu a supt aproape 600ml insa are zile cand suge si mai putin. Sa stii ca eu am observat ca are zile si zile, uneori suge 700, alteori 500, insa eu nu ma sperii si nici nu ma mai mir ca nu a luat asa mult in greutate. Pur si simplu asa este ea. Meme, felicitari pt. liniuta!Va pup pe toate.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, de ce nu zisashi ca ai poza lui Dinu de 4 luni in adresa comuna? Ca trebe bagata in album? Ti-am bagat-o!
Jul 81, bine ai venit la noi!
Mifloricico, de acord cu bilantul! mai avem copii neinsurati si "nemaritati" pe aici .

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

jadi incearca aici pt un eventual raspuns la cautarile tale http://desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=38343

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

eee am trimis mesajul de zeci de ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Asa mai zic si eu! Tot asteptam...sa o vezi, sa nu abuzez...

Jadi, imi pare tare rau de rahatul asta de infectie. Si eu ma pregatesc sa repet urocultura si mi-e o friiiicaaa! Cum dracu s-au ales cu asta nu-mi dau seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu zic sa facem o lista de perechi. Eu tineam minte ca Nuka Sofiei l-a petit cu succes pe Andrei a lui Mary Ilie, dar aum vad ca Luca plange dupa iubita lui.
Chiar asa...Mary I pe unde esti?

Si la mine banana s-a sfarsit in scremete urate. Eu ii dadusem cam degete la un castronel cu mar si para (am incercat de 2 ori la interval de cateva zile). Si in plus Calapod mi-a zis ca mai bine astept cu banana pana la 8-9 luni ca e alergena... Dar vad ca multe fete o dau cu succes. Cred ca depinde de stomacelul fiecarui bb.

La Vladut a fost altfel cu mancatul putin. Manca putin lapte si eu am tras concluzia ca vrea altceva. Si asa a fost. In prezent are 2 mese inlocuite complet si papa totusi aproximativ 750 ml lapte (e drept ca in general papa vreo 300 noaptea la cele 2 mese). Acum imi dau seama ce mult lapte papa, ca drept sa spun nu mai calculasem demult .
Cred ca in curand voi schimba semnatura. Ca e cumintel la papat (accepta bine supa, mananca in jur de 180 constant, de fructe nu e cazul sa zic... ar linge castronelul daca i l-as da) si daca o tine doar cu 2 treziri/noapte il declar cuminte .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Simonique,Simo 74,Miflor,marinela79,Tonnia,Valen,multumesc de raspunsuri.
Am uitat sa va zic ca am cantarit-o aseara si in 5 zile a slabit 50 gr si ma ingriojorez.Plus ca noi n-am inceput diversificarea,ii mai dau niste cereale seara in bibe si am avut niste tentative cu suc care au esuat.Ea are un tonus bun dar totusi n-are pofta de mancare.Oricum n-a fost un copil prea mancacios dar cel mult 700-750 manca.

Tonnia,stiu ca si tu ai avut probleme si ma bucur ca s-au rezolvat.Ce bine ca ai descoperit cauza..
Si pe mine ma ingrijoreaza ca au trecut atatea zile si nu-si mai revine ba chiar e mai rau.Cat manca bebe al tau??I-ai facut si analize de sange?si unde?Urechiusa am palpat-o i nu pare s-o doara..ar mai ramane celelalte.

Miflor,cum are Ana fontanela?de cat timp ai intrerupt vigantolul?Ca mie mi-a marit dr vigantolul de la 2 la 3 pic si asta cam de 2 sapt.Sa aiba vreo legatura??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

La 6 luni ne laudam si noi ca niste grasani si lungani-9 kg si 72 cm.

Am adaugat si eu niste poze la albumele comune:
4 luni 5 luni
6 luni
mancam
zambind

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput